zoranb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να κολλήσω pvc σόκορα σε επιφάνειες νοβοπάν με μελαμίνη αλλά σίγουρα αυτό δεν γίνεται με σίδερο και ταινία που έχω κάνει σε πιό απλές κατασκευές. Πως γίνεται; Μπορεί κανείς να μου περιγράψει, θέλει νταβίδια κλπ.; Κάποιος μου είχε πεί κάποτε πως πρέπει να πρεσαριστούν τα pvc αυτά κλπ. ούτε που κατάλαβα τί εννοούσε!
leftermann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 εννοούσε μάλλον να μπουν σε ειδικό μηχάνημα που θερμαίνει το pvc, το πρεσσάρει για να κολλήσει, και το κόβει στο πλάτος αν χρειάζεται, με άψογο αποτέλεσμα. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσες να το κάνεις μόνος...
zoranb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 αμάν οπότε μάλλον πρέπει να πάω σε μαγαζί που να κάνει τέτοιες δουλειές ε;
leftermann Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ε δώσε και κάνα φραγκάκι για υπηρεσία ρε συ Ζόραν.
zoranb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 χαχ όχι βρε δεν το λέω γιαυτό, αλλά μου αρέσει να τα κάνω όλα μόνος μου, να ξέρω πως αυτό που έφτιαξα είναι 100% made by me! είναι άλλη η χαρά κ η ευχαρίστηση, σιγά να μην τσιγκουνευόμουν κάτι τέτοιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα