Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

355529-imagesCA6DD8IJ.jpg

 

Το Φρέσκο γάλα για να περάσει στην κατανάλωση πρέπει να παστεριωθεί στους 73 βαθμούς ώστε να καταστραφούν τυχόν παθογόνοι μικροοργανισμοί. Το μακράς διαρκείας περνάει την ίδια διαδικασία παστερίωσης σε περισσότερους όμως βαθμούς.

 

Αυτό που η πλειοψηφία δεν ξέρει είναι, ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ! Απίστευτο;

 

Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, ανακυκλώνοντας το γάλα που έχει λήξει στα ράφια των σούπερ μάρκετ, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία.

 

Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του. Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5 και προδίδει τις αλλεπάλληλες φορές παστερίωσης. .

Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάχτε στον πάτο του μπουκαλιού. Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 2, 3, 4 ή 5, εάν θέλετε το γάλα σας να είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά.

 

Τα σοκολατούχα γάλατα φτιάχνονται καθ' ολοκληρίαν από ανακυκλωμένα γάλατα που έχουν περάσει την διαδικασία της παστερίωσης πολλαπλές φορές... όταν λοιπόν διαβάσετε την επόμενη φορά "ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ" διαβάστε στον πάτο της συσκευασίας !!!!

  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το θυμάμαι αυτό το hoax και πριν από 4-5 χρόνια....(ίσως λιγότερο)..................................................................

..............................................................................................

.............................................................................................

  • Super Moderators
Δημοσ.

355529-imagesCA6DD8IJ.jpg

 

Το Φρέσκο γάλα για να περάσει στην κατανάλωση πρέπει να παστεριωθεί στους 73 βαθμούς ώστε να καταστραφούν τυχόν παθογόνοι μικροοργανισμοί. Το μακράς διαρκείας περνάει την ίδια διαδικασία παστερίωσης σε περισσότερους όμως βαθμούς.

 

Αυτό που η πλειοψηφία δεν ξέρει είναι, ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ! Απίστευτο;

 

Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, ανακυκλώνοντας το γάλα που έχει λήξει στα ράφια των σούπερ μάρκετ, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία.

 

Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του. Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5 και προδίδει τις αλλεπάλληλες φορές παστερίωσης. .

Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάχτε στον πάτο του μπουκαλιού. Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 2, 3, 4 ή 5, εάν θέλετε το γάλα σας να είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά.

 

Τα σοκολατούχα γάλατα φτιάχνονται καθ' ολοκληρίαν από ανακυκλωμένα γάλατα που έχουν περάσει την διαδικασία της παστερίωσης πολλαπλές φορές... όταν λοιπόν διαβάσετε την επόμενη φορά "ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ" διαβάστε στον πάτο της συσκευασίας !!!!

Το νούμερο από κάτω έχει να κάνει με τη μηχανή γεμίσματος. Έχουν απαντήσει οι γαλακτοβιομηχανίες εδώ και καιρό για το θέμα...

Δημοσ.

Εμένα που η συσκευασία από κάτω δεν λέει τίποτα σημαίνει πως είναι μούφα;

Kαι μενα σε 3 διαφορετικα γαλατα δεν λεει μαλιστα στο ενα γαλα η συσκευασια του απο κατω ειναι ακριβως σαν αυτο που ειναι στην πρωτη εικονα αλλα αριθμο δεν εχει..

Δημοσ.

Παντως αυτο που λεει ο φιλος @ partblah1990 ισχυει ...το ειχα μαθει απο υπαλληλο που δουλευε σε μια τετοια εταιρια..

 

Παιδες το τι γινετε μεσα στις βιομηχανιες δεν μπορειτε να φανταστειτε..

 

Μια φορα πανω στο καφε με ειπε ενας ..Ειχα εναν γνωστο που δουλευε σε μια βιομηχανια με πατατακια..

 

Το λαδι εκει το αλλαζουν καθε χρονο..και οταν το αλλαζανε βρηκανε 2 ποντικια ψοφια και του λεω απεσυραν ολα τα πατατακια και μου λεει φυσικα και οχι...

Δημοσ.

Παντως αυτο που λεει ο φιλος @ partblah1990 ισχυει ...το ειχα μαθει απο υπαλληλο που δουλευε σε μια τετοια εταιρια..

 

Παιδες το τι γινετε μεσα στις βιομηχανιες δεν μπορειτε να φανταστειτε..

 

Μια φορα πανω στο καφε με ειπε ενας ..Ειχα εναν γνωστο που δουλευε σε μια βιομηχανια με πατατακια..

 

Το λαδι εκει το αλλαζουν καθε χρονο..και οταν το αλλαζανε βρηκανε 2 ποντικια ψοφια και του λεω απεσυραν ολα τα πατατακια και μου λεει φυσικα και οχι...

 

Σου ειπε ενας, οτι του ειπε αλλος ενας... μαλιστα.

Δημοσ.

Kαι μενα σε 3 διαφορετικα γαλατα δεν λεει μαλιστα στο ενα γαλα η συσκευασια του απο κατω ειναι ακριβως σαν αυτο που ειναι στην πρωτη εικονα αλλα αριθμο δεν εχει..

Αμα δεν εχει αριθμους εχει κατι σαςν βαθουλωματα...

 

Σου ειπε ενας, οτι του ειπε αλλος ενας... μαλιστα.

 

Γιατι φιλε μου εσενα ποτε δεν σου εχει πει κανεις κατι που ακουσε π.χ. στην δουλεια του..

  • Super Moderators
Δημοσ.

Υιοθετειτε τοσο εύκολα και ...αβάδιστα ο,τι κουλό διαβάζετε, που μετα δεν προσέχετε τιποτα αλλο ως πιθανη λογική εξήγηση. Κάπως πρέπει να λέγεται αυτο επιστημονικά. :)

Δημοσ.

Αμα δεν εχει αριθμους εχει κατι σαςν βαθουλωματα...

 

 

 

Γιατι φιλε μου εσενα ποτε δεν σου εχει πει κανεις κατι που ακουσε π.χ. στην δουλεια του..

 

Παρα πολλες φορες, αυτο δε σημαινει οτι τον πιστεψα κιολας. Η υπερβολη ειναι πολυ μεταδοτικη, και την εχω ζησει πολλες φορες, ειδικα μαλιστα οταν μετα απο καιρο αποδεικνυεται οτι ηταν υπερβολη.

Δημοσ.

Λίβερπουλ, αν πίστευα ό,τι μου λέγανε τώρα θα φόραγα βραχιολάκι αντιβαρύτητας, θα είχα πετάξει το στρώμα μου, δεν θα έτρωγα κοτόπουλο, δεν θα έπινα γάλα, δεν θα έπινα κόκα κόλα, δε θα έβαζα αποσμητικό και φυσικά ούτε λόγος για ζμπρόξιμο, αφού χωρίς κράνος θα είχα κολλήσει ήδη έιντζ, με κράνος θα είχα πάθει 40 αλλεργικά σοκ.

Δημοσ.

όντως ρε παιδιά αυτό με τους γνωστούς και μου είχε πει συνήθως πρόκειται για πολύ ράδιο αρβύλα κατάσταση... άμα δεν το δεις εσύ ή κάποιος φίλος σου με τα μάτια του άστο καλύτερα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...