Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μου ενα λογο που μια τετοια βιομηχανια θα εγραφε ετσι στο χυμα αυτο το νουμερο στη συσκευασια. (δεν μπορουσε δηλαδη να εχει το 5232976745 και η βιομηχανια να ξερει οτι το 4ο ψηφιο ειναι αυτο που θελει, αλλα εκει ειναι ολοι τους χαζοι, το εγραψαν φατσα φορα, διοτι εμεις ειμαστε ελληνες και δε μας ξεφευγουν κατι τετοια).

Δινε ιδεες, να καθομαστε να ψαχνουμε, τι σημαινει τι.. :shock: :confused: :confused:

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ λέω να σταματήσετε να πίνετε γάλα γιατί μεγαλώσατε πια... Όσο ασβέστιο ήταν να πάρετε το πήρατε!

cool.png

Δημοσ.

πω πω φρίκη. Είχα στο ψυγείο μου 4 γάλατα carrefour και ΟΛΑ ήταν με αριθμό 4 & 5.

"Φρέσκο" σου λέει ο άλλος μετά :mad:

Μπαίνετε καθόλου στον κόπο να διαβάσετε το thread προτού απαντήσετε; :rolleyes:

Δημοσ.

γιατί το λες αυτό?

για να αναρτήσω το παράπονό μου σημαίνει πως το διάβασα & μετά τσέκαρα τα γάλατα που είχα στο ψυγείο μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί το λες αυτό?

για να αναρτήσω το παράπονό μου σημαίνει πως το διάβασα & μετά τσέκαρα τα γάλατα που είχα στο ψυγείο μου.

Αυτο είναι χειρότερο και απο το να μην διαβαζες τίποτα...

:)

Δημοσ.

με όλη την καλή διάθεση, δεν καταλαβαίνω γιατί μου την λέτε... :cry:

διάβασα όλα τα posts στο συγκεκριμένο topic, έλεγξα τα δικά μου γάλατα στο ψυγείο & ανέρτησα κι εγώ αυτό που είδα με βάση τα όσα διάβασα.

• Super Moderators
Δημοσ.

με όλη την καλή διάθεση, δεν καταλαβαίνω γιατί μου την λέτε... :cry:

διάβασα όλα τα posts στο συγκεκριμένο topic, έλεγξα τα δικά μου γάλατα στο ψυγείο & ανέρτησα κι εγώ αυτό που είδα με βάση τα όσα διάβασα.

Το προβλημα δεν ειναι το οτι το τσεκαρες, αλλα το γεγονός πως το δεχτηκες! Ειπαμε πως οι αριθμοί αυτοι δεν εχουν να κανουν με την επαναχρησιμοποιηση του γάλακτος.

Δεν σου λέω πως το φρέσκο γάλα ειναι το πρότυπο αγνοτητας αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση, ολα ξεκίνησαν απο ενα σαχλο μηνυμα που στάλθηκε παντου με email πριν μερικά χρονια.

Ειναι η ίδια κατηγορία θέματος με το "μας ψεκαζουν"

:P

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι το οτι το τσεκαρες, αλλα το γεγονός πως το δεχτηκες! Ειπαμε πως οι αριθμοί αυτοι δεν εχουν να κανουν με την επαναχρησιμοποιηση του γάλακτος.

Δεν σου λέω πως το φρέσκο γάλα ειναι το πρότυπο αγνοτητας αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση, ολα ξεκίνησαν απο ενα σαχλο μηνυμα που στάλθηκε παντου με email πριν μερικά χρονια.

Ειναι η ίδια κατηγορία θέματος με το "μας ψεκαζουν"

:P

δε θελω να θεωρηθω troll αλλα το ''μας ψεκαζουν'' ειναι πολυ πιο κοντα στη πραγματικοτητα ή αν θελετε πολυ λιγοτερο φανταστικο ενδεχομενο απο ενα γαλα που υποτιθεται επαναχρησιμοποιηται 4 και 5 φορες.

εκτος και αν η καραμελα απαντηση το οτι αν ηθελαν να μας ψεκασουν γιατι να το κανουν μερα και να φαινονται σας καλυψε, ενω η προφανης απαντηση σε αυτο το επιχειρημα βασιζεται στην απλη λογικη σας. δε θα απαντησω σε τιποτα αλλο δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε ενα τελειωμενο θεμα με offtopics. νομιζω ειναι κατανοητο

απλα ηθελα να πω τη γνωμη μου οτι η συγκριση που εγινε ειναι ατυχης.

Δημοσ.

φίλε μου αφού ειπώθηκε και αυτό, τότε απολογούμαι για το άκυρο post αλλά και για το μικρής έκτασης trolling που προκάλεσα. Thanks για την διευκρύνηση!

Δημοσ.

δε θελω να θεωρηθω troll αλλα το ''μας ψεκαζουν'' ειναι πολυ πιο κοντα στη πραγματικοτητα ή αν θελετε πολυ λιγοτερο φανταστικο ενδεχομενο απο ενα γαλα που υποτιθεται επαναχρησιμοποιηται 4 και 5 φορες.

εκτος και αν η καραμελα απαντηση το οτι αν ηθελαν να μας ψεκασουν γιατι να το κανουν μερα και να φαινονται σας καλυψε, ενω η προφανης απαντηση σε αυτο το επιχειρημα βασιζεται στην απλη λογικη σας. δε θα απαντησω σε τιποτα αλλο δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε ενα τελειωμενο θεμα με offtopics. νομιζω ειναι κατανοητο

απλα ηθελα να πω τη γνωμη μου οτι η συγκριση που εγινε ειναι ατυχης.

Γιατί είναι ατυχής; Και οι 2 θεωρίες βασίζονται σε υποθέσεις και όχι σε αποδείξεις, οπότε είναι θέμα πίστεως. Κάνω λάθος;

Εκτός και αν ως "ψεκασμούς" θεωρούμε την ατμοσφαιρική ρύπανση, η οποία δεν αποτελεί κάποιο μυστικό.

Δημοσ.

Εχω ακουσει κι εγω αυτο με τα νουμερα 1-5 αλλα μαλλον χοντρο ακουγεται να γινεται τετοια απατη με την ανοχη του κρατους.

Θυμαμαι οτι μολις εγινε γνωστη αυτη η ειδηση σταματησε να υπαρχει αναγραφη του νουμερου στη βαση, τουλαχιστον στο Δελτα που επαιρνα. Σημερα κοιταω πότε-πότε αλλα δε βλεπω ποτέ νουμερο.

Παντως το γαλα το οποιο επαναβραζεται γινεται πλεον αποστειρωμενο, σαν αυτα που υπαρχουν στα σιδερενια κουτια. Επισης αποστειρωμενα γαλατα χρησιμοποιουνται στα γλυκα και στα σοκολατουχα ροφηματα (ή σκονη, οπως στα παγωτα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...