Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου, αποφάσισα να πάρωμια καφετιέρα γιατί οι καφέδες απ'εξω δεν συμφέρουν πια. Θέλω τη γνώμη σας δεδομένου πως δεν θέλω να πληρώσω άπειρα λεφτά και θέλω να κάνει και ποιοτικό καφέ. Θα προτιμούσα βέβαια να κάνει και κρύους καφέδες. Κάποιοι μου προτειναν κάτι μηχανές της dolce gusto ως οικονομικές και πρακτικές. εσείς τι μου προτείνετε;Φιλοι μου, αποφάσισα να πάρωμια καφετιέρα γιατί οι καφέδες απ'εξω δεν συμφέρουν πια. Θέλω τη γνώμη σας δεδομένου πως δεν θέλω να πληρώσω άπειρα λεφτά και θέλω να κάνει και ποιοτικό καφέ. Θα προτιμούσα βέβαια να κάνει και κρύους καφέδες. Κάποιοι μου προτειναν κάτι μηχανές της dolce gusto ως οικονομικές και πρακτικές. εσείς τι μου προτείνετε;

Δημοσ.

Στράτος Αναγνώστου το όνομα μου φίλε Timonkaipumpa εξού και το StratosAna... τώρα γιατί το μήνυμα γράφτηκε διπλό δεν φαίνοταν η καταχώρηση και την ξανακαταχώρησα. αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου, καμια πρόταση εντελει έχουμε για την καφετιέρα; ευχαριστώ

Δημοσ.

Μηχάνημα με καψούλες και οικονομικό δεν συμβαδίζουν στην ίδια πρόταση.

Αν σε ενδιαφέρει η οικονομία πάρε μια καφετιέρα εσπρεσο που να παίρνει τον κλασικό καφέ σε κόκκους. π.χ αυτήν που έχει σε προσφορά αυτή την περίοδο το Lidl.

Τα κρύα ροφήματα τα κάνεις και χωρίς μηχανή.

Δημοσ.

Το πρώτο μισό το έγραψε ο Στράτος και στο καπάκι έγραψε και η Άννα;

Δε μας ειπες μεχρι που γραφει ο timon και απο που αρχιζει να γραφει ο pumpa φιλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...