filipp16 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ειμαι σε δηλημμα ποιο να παρω, ποιο ειναι καλυτερο σε multitasking και σε εμφανιση? ευχαριστω...
koslibpro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Εγω με το nexus s ειμαι πολυ ευχαριστημενος.αυτο σου σινιστω.μονο αν θες να χρησιμοποιησεις το sim toolkit,που το nexus s δεν υποστηριζει,πηγαινε σε galaxy.
nikoskon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ειμαι σε δηλημμα ποιο να παρω, ποιο ειναι καλυτερο σε multitasking και σε εμφανιση? ευχαριστω... Κοίταξε τα 2 links της υπογραφής μου. Αφορούν Galaxy S και Nexus S. Θα δεις πως το Galaxy S υπερτερεί σε 9+ σημεία με μόνο μειονέκτημα(για όσους το χρησιμοποιούν) την απουσία φλας στην κάμερα. Επομένως προτείνω αρχικά Galaxy S στα 249€ από Mediamarkt. Εφόσον σε ενδιαφέρει το φλας στην κάμερα, προτείνω Sony Ericsson Neo V στα 199€ από καταστήματα Vodafone. Το Galaxy S Plus δεν θα το έπαιρνα, ούτε το Nexus S.
filipp16 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω για της απαντισεις, τελικα θα παω για se neo v απο απο vodafone
nikoskon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω για της απαντισεις, τελικα θα παω για se neo v απο απο vodafone Εξαιρετική επιλογή. Τα αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματά του. Πες μας εντυπώσεις με το που το χρησιμοποιήσεις λίγες μέρες...
nikoskon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 ok αμα το θυμηθω Μάλιστα... Εγώ πάντως θα θυμάμαι το προηγούμενο post σου.
arxaggelos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Offtopic Ρε συ Nikoskon αυτή η υπογραφή σου μια εμφανίζεται μια εξαφανίζεται. Συγκεκριμένα έχω δει ποστ να λες "δες στην υπογραφή μου" και δεν υπάρχει τίποτε. Τί παίζει; Το λέω επειδή συχνά παραπέμπεις κόσμο εκεί.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Πρεπει να εισαι logged νομιζω, για να φαινεται.
arxaggelos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Πράγματι, για δες τί μαθαίνει κανείς μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα χαχαχαχαχα Thanx midi
filipp16 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 αμα το παρω απο βονταφον θα εχει μενου της βονταφον?
nikoskon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Οχι. Ενα δυο apps θα εχει. Οπως αν επαιρνες Samsung θα ειχε τα Samsung Apps.
filipp16 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη πανω στο κινιτο δεν θα γραφει βονταφον?, και οταν το ανοιγω δεν θα λεει ξανα βονταφον?, αμα ειναι ετσι παω σημερα να το παρω
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη πανω στο κινιτο δεν θα γραφει βονταφον?, και οταν το ανοιγω δεν θα λεει ξανα βονταφον?, αμα ειναι ετσι παω σημερα να το παρω Όταν το ανοίγεις ίσως έχει το logo της Vodafone. Θα μας πουν αυτοί που το έχουν. Αλλά μην ξεχνάς πως το τηλ λέγεται, Neo V. Γιατί τέτοιο κόλλημα με το bootscreen; Έχεις θέμα με την Vodafone;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα