acidnx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα. Το PC μου αποτελειται απο τα κατωθι: m/b intel dp35p cpu core 2 duo e8200 gpu Saphire ati 6850 ram 4gb ddr2 hd 500gb sound card onboard monitor 23'' fullhd Η παραπανω συνθεση γνωριζω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ακομα και σε παιχνιδια με οχι και τοσο μεγαλες απαιτησεις ενω το framerate ειναι ικανοποιητικο παρουσιαζονται ψιλο κρασαρισματα, το παιχνιδι βεβαια ειναι playable, το παραξενο ειναι οτι τα κρασαρισματα αυτα γινονται ακομα και σε video εισαγωγης ενος παιχνιδιου (πχ nvidia the way its meant to be played). Χαρακτηριστικο παραδειγμα το batman archam city το οποιο μου δινει avrg fps 55 με ελαχιστα κρασαρισματα. Να προσθεσω οτι εχω δοκιμασει να κατεβασω αναλυση και γραφικα κερδιζοντας μοναχα μερικα fps παλι ομως με κρασαρισματα. Χρησιμοποιω win7 32 bit και ολοι οι οδηγοι ειναι ενημερωμενοι εκτος της καρτας ηχου που εχει τους default των windows. Φταιει το μηχανημα μου ή υπαρχει και κατι αλλο που θα μπορουσα να τσεκαρω? Ευχαριστω.
panos2171 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Στον δισκο παει το μυαλο μου.Τον εχεις φουλαρισμενο??Ανασυγκροτηση κανεις τακτικα??? Απο κει και περα δες τι γινεται και με τις θερμοκρασιες.To Hardware Monitor ειναι ενα καλο προγραμματακι γι αυτη τη δουλεια.
acidnx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 O σκληρος ειναι καινουριος και οχι full, ανασυγκροτηση κανω μονο οταν μου λεει οτι πρεπει να κανω, οσο για τις θερμοκρασιες κανενα προβλημα. Το μονο παραξενο που εχω παρατηρησει ειναι σε προγραμματα οπως cpuid κλπ η συχνοτητα του επεξεργαστη εμφανιζεται ως 2ghz, χωρις να γνωριζω αν αλλαζει οταν τρεχω καποια εφαρμογη.
kinitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Για πες μας και ποιο τροφοδοτικό έχεις Σύμφωνο και εγώ για τροφοδοτικο βλέπω και εγώ πόσα βατ,μάρκα και πόσο καιρό παίζει.?
soulcon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως όταν έπαιξα το Battlefield 3 και το έβαλα στο full μου κράσαρε συνέχεια (όχι ότι έτρεχε και γρήγορα αλλά ήθελα ίσα ίσα να ευχαριστηθώ τα γραφικά), μετά το έβαλα κάπου στην μέση και ήταν άψογο. Επίσης το ίδιο παρατήρησα και στο Saints Row 3 (έχω nVidia GTX 295).
kinitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 οσο ανεβαζεις τα spec τοσο ρευμα θελει οποτε παει στο τροφοδοτικο
acidnx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικο μου ειναι αυτο :Link, το οποιο δεν ειναι και καινουριο αλλα οχι και τοσο ταλαιπωρημενο δουλευε με μια gtx 260.
rafail1994 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικό σου είναι αρκετό για την σύνθεση σου .Της τροφοδοσίες της έχεις βάλει έτσι ; Για κατέβασε το hdtune και πάνε στην καρτέλα health και πες μας εαν βγάζει κανένα error η warning
acidnx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Στο hdtune κανενα προβλημα. Μαλλον εφατσε η ωρα να αναβαθμισω M/B-CPU-RAM μαι και δεν μπορω να κανω O/C στην CPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα