epp494 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, μπορε'ιτε να μου πείτε ποια προγράμματα είναι καλύτερα για να τεστάρω το νέο μου pc και συγκεκριμένα επεξεργαστή και μνήμη, έτσι ώστε να τρέηουν σε 100% load και να μου δείχνουν και θερμοκρασίες cpu και motherboard? Το orthos είναι ένα από αυτά αν δεν κάνω λάθος. Αλλά θέλω και σωστές θερμοκρασίες καθώς στα bios μου δείχνει cpu 35°C ενώ στο AiSuite της asus 26°C.
haris013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 στρεσσαρισμα του επεξεργαστη με occt, θερμοκρασιες με hwmonitor η aida64
epp494 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 στρεσσαρισμα του επεξεργαστη με occt, θερμοκρασιες με hwmonitor η aida64 στρεσσαρισμα μνημών με occt γίνεται?
haris013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 στρεσσαρισμα μνημών με occt γίνεται? nop.. αμα θες να δεις αν εχουν προβλημα οι μνημες τρεξε κανα memtest..
Thanos1972 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα και το occt τις ψιλοστρεσσαρει τις μνημες.γενικοτερα το στρεσσαρει σαν συστημα ολοκληρο. Αλλα για τις μνημες οπως λεει και ο φιλος απο πανω,καλυτερα memtest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα