billakoskav Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδία, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να καταλάβω αν οφείλεται στην οθόνη μου η την κάρτα γραφικών μου…. Το θέμα έχει ως εξής: Ανάβοντας το pc καμία φορά η οθόνη δεν ανταποκρίνεται, αναβοσβήνει το φωτάκι το μπλε που έχει κάνοντας ένα χαρακτηριστικό ήχο σαν να προσπαθεί να συνδεθεί και δεν μπορεί. Πατώντας και το κουμπάκι τις να σβήσει ή να πέσει σε κατάσταση standby ( ανάβει κόκκινο το λαμπάκι), δεν έχει αποτέλεσμα, παραμένει αναβοσβήνοντας και προσπαθώντας να ανταποκριθεί. Με αποτέλεσμα να θέλει να την ξεσυνδέσω τελείως και να την ξανασυνδέσω και μετά αν πάλι δουλέψει, συνήθως θέλει να το κάνω καμία δεκαριές φορές και να εππανεκιννησω το pc για να ανταποκριθεί. Τελευταία παρατήρησα όμως ότι όποτε μπαίνω σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι το race driver grid η οθόνη παθαίνει πάλι τα ίδια, χάνει το σήμα τις και αναβοσβήνει. Κάνοντας όμως alt + esc ελαχιστοποιείτε το παιχνίδι και η οθόνη επαναφέρεται. Τώρα γιατί γίνεται αυτό δεν ξέρω…, το αστείο είναι ότι αν ανάψει το pc και μετά δεν έχω κανένα πρόβλημα όσο αφορά την οθόνη, μόνο πριν το ανάψω ή βάζοντας το grid που μου το έπαιζε κανονικά μέχρι κάνα 2μηνό που συμβαίνει αυτό. . Αν κάποιος/κάποια γνωρίζει……
Thanos1972 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ποια ειναι η οθονη σου,ποιο το τροφοδοτικο σου και ποια η καρτα γραφικων σου. Δοκιμασες να αλλαξεις την οθονη και να την δοκιμασεις σε αλλον υπολογιστη? Δοκιμασες με αλλο καλωδιο?
billakoskav Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Η οθόνη μου είναι μιας τετραετίας Fujitsu Siemens χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (εννοώ HD ready, HDMI input κτλ) άλλα έχει έξοδο DV-I που της έχω και συνδέσει, η κάρτα γραφικών μου είναι Ati Radeon HD 5670 1GB GDD5 και το τροφοδοτικό ένα APEVIA 500 Watt.
rafail1994 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Όταν πας να ξεκινήσεις το pc ακούγεται οτι λειτούργει η οτι σβήνει ; Μπορεί να είναι και το τροφοδοτικό σου μιας και δεν είναι και οτι καλύτερο
billakoskav Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Όταν ξεκινώ το pc όλα ξεκινούν και ακούγονται μια χαρά σε αυτό,, το μόνο πρόβλημα είναι η οθόνη που και πάλι σήμερα με το που άναψα το pc η οθόνη απλά δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα να σβήσω το pc, να ξεσυνδέσω και να ξανασυνδέσω την οθόνη και μετά δούλεψε μια χαρά…. Τρέλα μου πουλάει…… .. όσο για το τροφοδοτικό γνωρίζω ότι δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν μ έχει εμφανίσει ποτέ πρόβλημα, ούτε είχα ποτέ ατροφίες σε ρεύμα σε άλλα μέρη του pc.. η σύνθεση του pc είναι η εξής, μήπως και βοηθάει: m/b: Gigabyte MA-770-DS3 Cpu: Amd Phenom x4 2,2ghz Ram: kingston 2x1gb 800mhz HDD: 1X WD 320gb, 1XWD 640gb GPU: Ati radeon HD 5670 1GB GDD5 Supply: Apevia 500 watt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα