Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω αυτό το θέμα καθως έχω αρκετα άτομα γνωστους που περιμένουν να δουν τι θα γίνει φέτος με τις μετεγγραφες φοιτητων.Κοντεύουν χριστούγεννα και δεν εχει ανακοινωθει τπτ.Κανενα νεο σε γραμματείες στην Φλώρινα,Γιάννενα,Σαλονικη.Θράκη και Κρήτη που ξέρω.Ξέρω οτι αλλαξε ο νομος το καλοκαίρι και εχουν ζορισει τα πράγματα αλλα ακομα δεν εχει ακουστει το παραμικρο.Ουτε μια ανακοινωση..ποσες οικογενειες εχουν τα παιδιά τους σε πολη εκτος πατρικου να σπουδαζουν..και περασε φετος και το 2ο παιδί σε άλλη πόλη.Τι πρέπει να κάνουν αυτοι οι άνθρωποι?Να διαλέξουν πιο παιδί τους θα σπουδάσει και το άλλο στον καιάδα?

Οποιος ξέρει παρακαλώ να πει αν ξερει τπτ πανω στο θέμα..ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Αυτο που έχω ακούσει εγώ είναι οτι εχουν γινει πλεον με ποσοστα ανα σχολη..και οτι δεν γινεται σε Αθηνα και Θεσσαλονικη μονο.Αλλιώς είναι το λιγότερο απάνθρωπο.Εδώ η συντριπτικη πλειοψηφια των οικογενειων με το ζορι σπουδαζει το ένα παιδί.Ποιος μπορει να συντηρήσει 2 παιδιά σε διαφορετικές πόλεις??

• Moderators
Δημοσ.

Και γιατι τις καταργει; Λογω ελλαδας;

Γιατί είναι άδικες και βυσματικές υποθέτω.

Αυτο που έχω ακούσει εγώ είναι οτι εχουν γινει πλεον με ποσοστα ανα σχολη..και οτι δεν γινεται σε Αθηνα και Θεσσαλονικη μονο.Αλλιώς είναι το λιγότερο απάνθρωπο.Εδώ η συντριπτικη πλειοψηφια των οικογενειων με το ζορι σπουδαζει το ένα παιδί.Ποιος μπορει να συντηρήσει 2 παιδιά σε διαφορετικές πόλεις??

Καταρχάς, εάν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα:

1) Το παιδί μπορεί να διαβάσει για να περάσει στην πόλη της σχολής που θέλει.

2) Εάν δεν μπορεί να διαβάσει τότε μπορεί να περάσει σε σχολή της πόλης που θέλει.

3) Πάντα θα υπάρχουν ανοιχτές θέσεις εργασίες για φοιτητές μπάρμεν ή ντελιβεράδες.

Κατά τη λογική σου, τα παιδάκια που δεν έχουν αδέρφια πρέπει να αντιμετωπίζονται ρατσιστικά από το κράτος, όπως γινόταν ως τώρα. Δηλαδή, το γεγονός ότι κάποιος δεν έχει λεφτά να σπουδάσει στην πόλη που θέλει δικαιωματικά τον αξιώνει να σπουδάσει σε σχολή *καλύτερη* από αυτή που αξίζε η προσπάθειά του;

Κι εγώ ήθελα να σπουδάσω στο Χάρβαρντ, αλλά βολεύτηκα με την Πάτρα. Oh well...

Δημοσ.

Αδικες και βυσματικες; Και οι αμοιβαιες-νομιμες μεταγραφες;

Ποιος φταιει για τις αδικες και τις βυσματικες; Αυτοι που απαγορευουν και τις αμοιβαιες-νομιμες. Δε μπορουν να τις ελεγχξουν ή δε θελουν μηπως;

Ρε λογω ελλαδας καταργουνται. Καλα το ειπα.

Δημοσ.

Οι αμοιβαίες μετεγγραφές έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια.

Επειδή, κάποιοι το έκαναν επί πληρωμή. :)

Δεν ηξερα οτι εχουν καταργηθει και αυτες. Καλα παμε.

Και ποιος φταιει που γινονταν επι πληρωμη;

Δημοσ.

Και ποιοι το εχουν επιτρεψει αυτο το συστημα και δεν εχουν κανει ΠΟΤΕ τιποτα να το σταματησουν;

(Ελα πεστο μη κρατας σε αγωνια).

Δημοσ.

Sorry η ηθικη μου που εχω σαν ανθρωπος δεν μου επιτρεπει να εκμεταλευομαι καταστασεις και παραθυρακια. Ουτε κρατος χρειαζομαι ουτε θρησκεια για να μου πει οτι αυτο που κανω δεν ειναι σωστο.

Δημοσ.

Sorry η ηθικη μου που εχω σαν ανθρωπος δεν μου επιτρεπει να εκμεταλευομαι καταστασεις και παραθυρακια. Ουτε κρατος χρειαζομαι ουτε θρησκεια για να μου πει οτι αυτο που κανω δεν ειναι σωστο.

Ασχετο.

Αλλο ρωτησα εγω.

Σε εσενα που εχεις την πετσα για να μην λαδωνεις να γινει η δουλεια σου,μπραβο σου. Αλλα επειδη ειναι παρα πολλοι οι ξεπετσαγοι,τι κανει αυτο το κρατιδιο που ζουμε, γι αυτο; Ποιος μπορει να το ελεγχξει αλλα δεν θελει; Αυτο ρωταω τοση ωρα. Με εσκασες!!

Δημοσ.

Αυτοί που εκλέγονται δημοκρατικά;

Ναι αυτοι που εκλεγονται με δημοκρατικες (;) διαδικασιες,αλλα κυβερνουν με χουντικες συνηθειες.

Ασχετο αλλα αυτη στιγμη ΔΕΝ εχουμε εκλεγμενο πρω@@@@@γο με 'δημοκρατικες διαδικασιεσ'.

Δημοσ.

Ρε πάτε καλά?Οι μισές απαντήσεις ειναι off topic..εσένα Malthador προφανώς δεν σου έχει περάσει απ'το μυαλό το ενδεχόμενο των ανθρώπων που είναι απο χωρια και άπειρες ελληνικές πόλεις που δεν έχουν πανεπιστημία..το παιδί απ'το Κιλκίς και απτην Δράμα να πάει να σπουδάσει στο ΤΕΙ της πόλης του δλδ και όχι στην πόλη που έχει και τον αδερφό του γιατί ενοχλεί εσένα!Ε ρε κόσμος που κυκλοφορεί εκεί έξω..επειδή καποιοι εκμεταλλεύτηκαν το σύστημα να καούν όλοι..πονάει χέρι κόβει χέρι!!!Κλάιν μάιν..

Παρακαλώ άπαντήσεις να δίνουν άτομα τα οποία μπορούν δώσουν κάποια πληροφορία πάνω στο θέμα το οποίο έθεσα..τα υπόλοιπα ανοίξτε δικά σας θέματα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...