rfc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 ΑΝ και την βλεπω λιγη... πες μας εντυπωσεις καλυψης.
cyber_katsarida Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως δημιουργεί παρεμβολές λόγω αυξημένης ισχύος. μήπως δημιουργώ πρόβλημα στους γείτονες που έχουν ασύρματα; επίσης, η κεραία που έχει λέει ότι είναι 6dBi. έχει νόημα να παραγγείλω μια των 10dBi ή μια 12dBi; (αυτές που πουλάνε είναι όντως όσα dBi λένε; ) το κόστος είναι χαμηλό (2€). αν υπάρξει κάποια βελτίωση, έστω και λίγο να την πάρω από τώρα. όταν τη παραλάβω (προβλέπω να έρχεται το νέο έτος) θα γράψω εντυπώσεις
leonidas_fs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Είμαι έτοιμος να πάρω την συγκεκριμένη Alfa. Η συσκευή συνδέεται κάπως στο laptop μου ή οχι? Ο λόγος που την θέλω είναι απλά για να ενισχύει το σήμα που θα βρίσκω απο δω και απο κεί.. Ειναι καλή συσκευη??
Bspus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Είμαι έτοιμος να πάρω την συγκεκριμένη Alfa. Η συσκευή συνδέεται κάπως στο laptop μου ή οχι? Ο λόγος που την θέλω είναι απλά για να ενισχύει το σήμα που θα βρίσκω απο δω και απο κεί.. Ειναι καλή συσκευη?? Συνδεεται μεσω USB. Δεν θα ενισχυει την καρτα που εχεις, θα τη χρησιμοποιεις αντι για την ενσωματωμενη. Θα σου προτεινα να απενεργοποιησεις την ενσωματωμενη ωστε να μην μπερδευεσαι
SPANK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 +1 για την alfa πάρτην φίλε μου δεν θα το μετανιώσεις , τα πράγματα ειναι οπως τα ειπε ο Bspus
Bspus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα με ενδιαφερει να μου πεις την συνεχεια με αυτα που κανεις... αμα θες και δε βαριεσε κιολας.... ξερεις. Λοιπον, η κινεζικη παρα τις προδιαγραφες της στο χαρτι, αποδειχτηκε κατωτερη της Alfa. H Alfa που εχω ειναι η AWUS036H με το chipset rtl8187. H κινεζικη ειναι η signalking 36000Ν με το ralink 3070 Παρολο που λεει οτι δουλευει στα 2000mw (η Alfa ειναι στα 1000) και οτι εχει δυνατοτερη κεραια επιανα λιγοτερα και με κατωτερο σημα. Τελικα πηρα το USB καλωδιο και την κεραια της που φαινονται καλυτερα και τα εβαλα στην Alfa. H signalking θα παραμεινει για εφεδρικη. Φυσικα παραμενει καλυτερη απο τις ενσωματωμενες η τις κοινες εξωτερικες. Ομως προτιμηστε Alfa. Θα ξανααναφερθω στο USB repeater cable γιατι αυτο ηταν που εκανε τη διαφορα τελικα. Ειχα την πολυτελεια να μεταφερω την καρτα οπουδηποτε χαρη στο 10μετρο καλωδιο, τελικα την τοποθετησα σε αλλο δωματιο που πιανει καλυτερο σημα και τρωω λιγοτερη ακτινοβολια
leonidas_fs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά δουλευει κανονικά σε apple? Εχω ενα macbook pro.
rfc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον, η κινεζικη παρα τις προδιαγραφες της στο χαρτι, αποδειχτηκε κατωτερη της Alfa. H Alfa που εχω ειναι η AWUS036H με το chipset rtl8187. H κινεζικη ειναι η signalking 36000Ν με το ralink 3070 Παρολο που λεει οτι δουλευει στα 2000mw (η Alfa ειναι στα 1000) και οτι εχει δυνατοτερη κεραια επιανα λιγοτερα και με κατωτερο σημα. Τελικα πηρα το USB καλωδιο και την κεραια της που φαινονται καλυτερα και τα εβαλα στην Alfa. H signalking θα παραμεινει για εφεδρικη. Φυσικα παραμενει καλυτερη απο τις ενσωματωμενες η τις κοινες εξωτερικες. Ομως προτιμηστε Alfa. Θα ξανααναφερθω στο USB repeater cable γιατι αυτο ηταν που εκανε τη διαφορα τελικα. Ειχα την πολυτελεια να μεταφερω την καρτα οπουδηποτε χαρη στο 10μετρο καλωδιο, τελικα την τοποθετησα σε αλλο δωματιο που πιανει καλυτερο σημα και τρωω λιγοτερη ακτινοβολια πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα και σε ευχαριστω φιλε μου. Τελικα η κινεζια ειναι παντα κινεζια και να ξερεις οτι με αβγαλες απο ενα αμεσο κοστος για μια παρομοια δοκιμη ή και στο μελλον. Οι κεραια τουλαχιστον ειναι καλη? Κανε τις μετρησεις με το inssider γενικοτερα, για να εχεις πιο εμπεριστατωμενη αποψη απο θεμα ληψης σηματος, ακομη και στο εκατοστο μετακινησης του πομπου ή του δεκτη.
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 τελικά παρήγγειλα αυτή άντε να δούμε αν λέει τίποτα σήμερα μου ήρθε η κάρτα. αν και δεν έχω μια βάση για σύγκριση, παρά μόνο την ενσωματωμένη του laptop και ένα Micro -usb wifi, είμαι ενθουσιασμένος. απλά ένα πρόβλημα αν ξέρει κανείς τη λύση. ενώ έκανα δοκιμές (ελάχιστες) και ενώ το router ήταν ακριβώς δίπλα με άριστο σήμα, όταν δοκίμαζα να κατεβάσω μερικά αρχεία η ταχύτητα ήταν χαμηλή (σε usb1 όμως αν και δε νομίζω να επηρεάζει). όταν χρησιμοποιούσα το καλώδιο δικτύου η ταχύτητα στα ίδια αρχεία ήταν κατα πολύ μεγαλύτερη. 20kb -> 300kb κατέβαζα βέβαια και άλλα αρχεία με 100Kb/sec αλλά και αυτά όταν τα κατέβαζα έχοντας σύνδεση ethernet η ταχύτητα πήγαινε στα 400+. δηλαδή δεν έχει κάποιο "ταβάνι" απλά κατεβάζει σε μικρότερες ταχύτητες τι διάολο γίνεται; θα επιστρέψω ανεβάζοντας μερικές εικόνες....
SPANK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ πιθανόν να φταίει και η usb1 αλλα δεν ειμαι σίγουρος γιατι αυτο παίζει μεγάλο ρόλο οταν συνδέουμε το router με usb η ethernet οπότε υπάρχει χαοτική διαφορά στον συγχρονισμό και στο bandwidth γενικότερα , τώρα για αυτην την περίπτωση δεν ειμαι σίγουρος μιας και δεν έχω δοκιμάσει ποτε σε usb1. Βρές αν μπορείς να το συνδέσεις σε ενα usb2 να δούμε πιο σίγουρα, εκτός και αν δοκίμαζες να άλλαζες και κανάλι στο router μέσα αλλα και πάλι ειναι δίπλα στο router οπότε....
billmel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Παιδια θελω να ρωτηση αν εχει παρη κανεις USB 10 μετρο repeater απο κινα και αν δουλευει καλα ? http://www.ebay.com/itm/30FT-10m-USB-2-0-480Mbps-A-Male-To-A-Female-Extension-Cable-with-Active-Repeater-/360532278818?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item53f165fe22
rfc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Θα μπορουσες βεβαια να ανοιξεις και καινουργιο θεμα μιας και δεν εχει καθολου σχεση με αυτο το προ διετιας thread. Εγω γνωριζω παντως οτι το usb παιζει μεχρι 5μ. , τωρα τι να σου πω.......... αν το καλωδιο ειναι φτιαγμενο απο τα σωθικα του wolverine και ειναι απο αδαμαντιο......... μπορει να παιξει. Σιγουρα θα υπαρχουν και καλυτερες λυσεις παντως αν μας πεις τι θες να κανεις.
poihths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Παιδια θελω να ρωτηση αν εχει παρη κανεις USB 10 μετρο repeater απο κινα και αν δουλευει καλα ? http://www.ebay.com/itm/30FT-10m-USB-2-0-480Mbps-A-Male-To-A-Female-Extension-Cable-with-Active-Repeater-/360532278818?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item53f165fe22 εχω παρει 5μετρο και δουλευει μια χαρα... (οχι απο κινα)
billmel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολλη παιδια εγω το θελω για WIFI 10 μετρα μεχρι το PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα