RhythmNation Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας. Έχω έναν 500άρη σκληρό δίσκο WD 2.5 ιντσών και τον έχω βάλει μέσα σε μία εξωτερική θήκη Nilox που διαθέτει LED λαμπάκι. Τον τελευταίο καιρό έχω προβλήματα με τον σκληρό. Ορισμένες φορές ο σκληρός δεν αναγνωριζόταν από τα Windows, ενώ άλλες λειτουργούσε άψογα. Πλέον δεν λειτουργεί καθόλου. Ξεβιδώνω τη θήκη και συνειδητοποιώ πως δεν μπορώ να βγάλω το σκληρό δίσκο από μέσα. Όποτε το συνδέω με το PC, ακούω θόρυβο, ότι κάτι λειτουργεί, αλλά το λαμπάκι LED δεν ανάβει και τα Windows δε βλέπουν τίποτα. Σίγουρα κάτι τρέχει με τις επαφές. Αλλά δεν μπορώ να βγάλω το σκληρό από τη θήκη με τίποτα. Τι να κάνω; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο εργαλείο για να βγάλω το σκληρό;
xristoforos89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Το ίδιο μου έκανε και εμένα ο δικός μου εξωτερικός και είχε τελικά πρόβλημα με τις επαφές εκεί που κουμπώνει το mini usb.. Μέχρι που κάποια μέρα ξεκόλλησε τελείως και τον άνοιξα να δω τι παίζει. Όντως είναι λίγο δύσκολο να βγει.Πρωτα πρέπει να ξεκουμπώσουν τα κλιψάκια που έχει η θηκη,μετα δεξιά και αριστερά έχει 2 σιδεράκια που κρατανε τον σκληρό και πρέπει να τα ανοίξεις λιγάκι προς τα έξω για να μπορείς να τον μετακινήσεις και τέλος τον τράβας προς τα έξω σιγά σιγά για να ξεκουμπώσει και από τον ανταπτορα της θήκης που είναι συνδεδεμένος. Και για να μην πολυλογώ κατέληξα σε καινούρια εξωτερική θήκη.
RhythmNation Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Το ίδιο μου έκανε και εμένα ο δικός μου εξωτερικός και είχε τελικά πρόβλημα με τις επαφές εκεί που κουμπώνει το mini usb.. Μέχρι που κάποια μέρα ξεκόλλησε τελείως και τον άνοιξα να δω τι παίζει. Όντως είναι λίγο δύσκολο να βγει.Πρωτα πρέπει να ξεκουμπώσουν τα κλιψάκια που έχει η θηκη,μετα δεξιά και αριστερά έχει 2 σιδεράκια που κρατανε τον σκληρό και πρέπει να τα ανοίξεις λιγάκι προς τα έξω για να μπορείς να τον μετακινήσεις και τέλος τον τράβας προς τα έξω σιγά σιγά για να ξεκουμπώσει και από τον ανταπτορα της θήκης που είναι συνδεδεμένος. Και για να μην πολυλογώ κατέληξα σε καινούρια εξωτερική θήκη. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Τελικά τον έβγαλα με τα χίλια ζόρια με λεπτά κατσαβίδια. Όπως είπες, η κόλλα στον ανάπτορα της θήκης είχε λιώσει και είχαν ξεκολλήσει οι επαφές. Τώρα τον έβαλα σε μια άλλη (καλύτερη) θήκη που έχει μόνο κλιψάκια και ο αντάπτορας είναι στην απέναντι μεριά με βίδες, οπότε δε χρειάζεται να φοβάμαι! Ευχαριστώ και πάλι και καλές γιορτές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα