Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αποφάσισα να πάρω το συγκεκριμένο λάπτοπ http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=37061

Διάλεξα αυτό το κατάστημα γιατί 1)έχω πάρει το κινητό μου απο εκεί και μια φορά που χρειάστηκε service ήταν εξυπηρετικότατοι και 2)θέλω να εποφελιθώ το μειωμένο ΦΠΑ στην τιμολόγηση του προϊόντος καθώς εδώ στην Χίο έχουμε 7% χαμηλότερο. Άλλα μεγάλα καταστήματα δεν το βάζουν. Το play247 το βάζει και το public που έχω ρωτήσει. Απο το public μου βγαίνει στα 930 ενώ απο το play247 845. Αρκετά μεγάλη διαφορά και ειδικά το public το έχει ακριβότερο και απο το plaisio που δεν κάνει χαμηλότερη τιμολόγηση αν δεν κοπεί τιμολόγιο...

Η ερώτησή μου λοιπόν είναι αν θα έχω κάποιο θέμα με την εγγύηση του λάπτοπ. Το κινητό που είχα πάρει απο το play247 (htc desire hd) ήταν παραεισαγωγής απο γερμανία κάτι που σημαίνει οτι δεν έχει εγγύηση στην επίσημη αντιπροσωπεία της HTC. Συμβαίνει το ίδιο και με τα λάπτοπ. Εγώ θέλω να αγοράσω και την επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια. Μπορώ να το κάνω απο οποιοδήποτε κατάστημα αυτό πχ.multirama???

ευχαριστώ για τον χρόνο όποιου απαντήσει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου η εγγυηση του λαπτοπ παρεχεται απο την HP την ιδια και οχι απο το καταστημα, το καταστημα απλα αναλαμβανει να το στειλει στην HP για επισκευη. Τωρα το θεμα της παραεισαγωγης ειναι αλλη υποθεση και δεν καλυπτεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια, οποτε τους παιρνεις τηλ, τους ρωτας και αν σου πουν οτι δεν ειναι παραεισαγωγης τοτε το αγοράζεις. Οταν το πραλαβεις παιρνεις τηλ την HP με το σειριακο αριθμο του λαπτοπ και το επαληθεύεις (αν ειναι παραεισαγωγης ή οχι) και αν ειναι το επιστρεφεις πισω.

Την επεκταση εγγυησης μπορεις να την παρεις απο οποιοδηποτε καταστημα και θα ενεργοποιηθει κανονικα.

Αν το λαπτοπ ειναι παραεισαγωγης και θες ομως να το κρατησεις τοτε θα πρεπει να παρεις καποιο απο τα πακετα care pack της HP που να ισχυει παγκοσμιος. Δεν θυμαμαι τωρα πως λεγοταν ακριβως οποτε παρε ενα τηλ στο τμημα presales της HP και θα σου πουν. τηλ. 80111225547

ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ HP, ΟΥΤΕ ΠΕΡΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ !!! :P

Επεξ/σία από keeper
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!!!! Έστειλα mail και μου απάντησε οτι καλύπτει την εγγύηση η HP Hellas. Αλλα μόλις το πάρω θα κάνω αυτό που μου είπες με το s/n

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...