dea8face Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σασ παιδια... εχω την http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3242#ov και σημερα αγορασα τον http://www.kingston.com/ukroot/ssd/v200.asp?id=2 Δοκιμασα τ παντα για ν τν εγκαταστησω ειτε σε sata2 ειτε σε sata3.. αλλα δν γινεται τπτ.. ουτε στα bios δεν αναγνωριζεται... μπορει ν μ πει καποιος τι παιζει?
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 δυσκολο να μην αναγνωριζει ενα board ενα δισκο.θα δοκιμαζα factory defaults στο bios.διαφορετικο καλωδιο τροφοδοσιας και sata οπως και bios update
dea8face Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τα δοκιμασα ολα κ σαν τελευταια λυση πηγα τον δισκο σε εναν τεχνικο ν δω αν υπρχει προβλημα.. κ μ ειπε οτι ο δισκος ειναι χαλασμενος.. κ ειναι αγορασμενος απο ebay... καλα ξεμπερδεματα τωρα...
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Τα δοκιμασα ολα κ σαν τελευταια λυση πηγα τον δισκο σε εναν τεχνικο ν δω αν υπρχει προβλημα.. κ μ ειπε οτι ο δισκος ειναι χαλασμενος.. κ ειναι αγορασμενος απο ebay... καλα ξεμπερδεματα τωρα... αν και σε αλλο Pc με αλλο καλωδιο δεν αναγνωριζεται τοτε εχει θεμα.εφοσον ειναι απο ebay μπες στο site Της kingston και δες για Rma στο εξωτερικο.λογικα θα τον στειλεις εξω και θα σου στειλουν αλλο.συνηθως η εγγυηση παει με τον σειριακο.ξερω σου μιαζει δυσκολο αλλα θα δεις οτι ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο απο οτι να πας κατι για φτιαξιμο στην ελλαδα.. δεν εχω στειλει στην Kingston εχω στειλει στην wd και ενταξει ολα ηταν τελεια γρηγορα χωρις προβλημα χωρις παρατραγουδα.απλα θα δωσεις 5-6 ευρω ταχυδρομικα για να παει ο ssd στο εξωτερικο και καλο θα ειναι να ειναι συστημενο με tracking number ωστε να μην χαθει μια στο εκατομυριο.τα ελτα ειναι οτι πιο φτηνο γιατι αμα πας σε courrier θα σε σκισουν στην χρεωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα