Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό σας μεσημέρι.

Η μητρική μου έχει μία υποδοχή για cpu fan, αλλά η ψύκτρα έχει 2 ανεμιστήρες.

Υπάρχει κάποιος αντάπτορας για να συνδέσω και τους δύο? ή κάποιος άλλος τρόπος (πχ αν κόψω τα καλώδια και να συνδέσω παράλληλα τους ανεμιστήρες θα δουλεύουν κανονικά?)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

1. Μπορείς να κάνεις την παρακάτω μόντα προκειμένου να βάλεις τα 2 fans στο ίδιο header της μητρικής:

2 fans on 1 header

2. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου με τις μόντες τότε δώσε 3€ και πάρε ένα τέτοιο:

3-Pin Fan Y-Power Cable Adapter ;)

edit: Αν η μητρική σου έχει ελεύθερο header πέρα του cpu fan, π.χ sysfan 1, 2 κλπ μπορείς κανονικά να το χρησιμοποιήσεις. Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις και τα 2 fans στο ίδιο header (cpufan). Διαφορετικά ένα εκ των δύο που σου παραθέτω παραπάνω. :)

Δημοσ.

Mη φορτώσεις το pin της μητρικής σου με 2ο φαν , σύνδεσέ το κατευθείαν σε κάποια τροφοδοσία του τροφοδοτικού

Δημοσ.

Mη φορτώσεις το pin της μητρικής σου με 2ο φαν , σύνδεσέ το κατευθείαν σε κάποια τροφοδοσία του τροφοδοτικού

Γιατί τι μπορεί να πάθει?

Δημοσ.

Είναι 3 pin οι ανεμιστήρες.

Δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεις τη μητρική όσα και να είναι τα πρόσθετα watt

Δημοσ.

Nα ρωτησω και γω κατι, σημερα συνδεσα ενα ανεμηστηρακι πανω σε molex.Αρχικα εβαλα το κοκκινο του ανεμηστηρα στο κιτρινο του molex και αντιστοιχα το μαυρο στο μαυρο του molex (το διπλανο του κιτρινου) αλλα δουλευε αναποδα.Αντιστρεψα τα χρωματα αλλα τωρα δεν δουλευει καθολου οποτε υποθετω πως πρεπει να τα συνδεσω στα απεντι καλωδια (κοκκινο-μαυρο).Για να μην εχω παλι βαλε-βγαλε μπορει να μου πει καποιος τη συνδεσμολογια για να δουλεψει σωστα??

Δημοσ.

Αν το συνδέσεις στο κόκκινο όπως λες θα δουλεύει από την 5V παροχή του Molex. Οπότε όχι σε full Στροφές.

Είσαι σίγουρος ότι δούλεψε ανάποδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...