Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το συμβόλαιο, το οποίο μπορεί να υπογράφηκε πριν καναδυό χρόνια, μπορεί να προβλέπει αύξηση. Στο ενδιάμεσο όμως, ο χοντρός επέβαλε 18 χαράτσια και 34 μειώσεις αφορολόγητου, η δεή έκανε 8 αυξήσεις στα πάγια και στα τιμολόγια, μέχρι και την χρέωση για κάτι ανανεώσιμες πηγές (λιθάνθρακα θα εννοεί) λέει θα αυξήσει, το ΤΕΒΕ πλέον χρεώνει στους λίγους εναπομείναντες τα έξοδα περίθαλψης των άνεργων, και η μισή μου πελατεία έχει μείνει χωρίς δουλειά και δεν πατάει στο μαγαζί ούτε για να δει την βιτρίνα. Αν ο ιδιοκτήτης μου επιμένει να ζητάει την προβλεπόμενη αύξηση, είναι τουλάχιστον στην κοσμάρα του.

Δημοσ.

μαλλον θα τον ακυρωσω...το διαμερισμα δεν ειχε ηλιακο,του συνεδεσα εναν ηλιακο απο το κατω διαμερισμα που δεν το χρησημοποιω,για να μην καθετε και αχρηστευετε τσαμπα......αλλα αν ειναι να το χρησιμοποιει αλλος και να πληρωνω εγω,να παει στο δι@ολο...........

με το σκεπτικο που γραφετε,αν σαπισει ενα σωμα θερμανσης γιατι το δουλευε ο ενοικιαστης,θα το πληρωσω εγω....δλδ αν σαπισει σωληνας στο σπιτι,και σκασει,θα πρεπει να το διωρθωσω εγω.....αρχιζω να ανυπομονω να φυγει,και να διπλασιασω το ενοικιο στον επομενο.....

Τα έχεις παρεξηγήσει τα πράγματα. Όταν παρουσιάζεις σε κάποιον ένα σπίτι και συμφωνείτε σε μια τιμή δεν μπορείς εκ τον υστέρων να ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ σταθερη. Πρέπει να μειώσεις και την τιμή. Υπολόγισε τουλάχιστον το ρεύμα που καίει όταν θα του κλείσεις τον ηλιακό.

Αν δεν του είχες δώσει ηλιακό, μπορεί να μην είχε μήνει καν μέσα. Οπότε ξέχασε τα "αμα θελω το κλείνω"

Όσο το άλλο που λες ας φύγει αλλού αυτά. Σπίτια υπάρχουν, ενοικιαστές όχι. Και στην τελική έχετε συμβόλαιο συμφωνήσατε έστω και προφορικά, τήρησέ τα σαν ΑΝΤΡΑΣ (που αμφιβάλω αν είσαι βλέποντας και το Nick σου)

Και πως είναι δυνατόν ρε να πληρώνει αυτός αν σου καεί εσένα το ηλιακό panel; Θα σου πληρώσει τα ελαττωματικά panel Που κάηκαν απο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ (γιατί αν ήταν normal δεν θα καιγόντουσαν, κρατάνε 30+ χρόνια) τα λεφτά θα τα βάλει αυτός ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ???/ :eek:

Ψάχνεις για κορόιδα;

Δημοσ.

το nickname μου παραπεμπει σε μεταφορικη εταιρια και σε φορτηγατση(παλαιοτερα).το τι σκεφτηκε το δικο σου το μυαλο δειχνει και με τι εχεις παρε-δωσε και δεν με ενδιαφερει στο ελαχιστο.και καλυτερα να καθεται το σπιτι μου ανοικιαστο,παρα να τρεχω για πενταροδεκαρες.

βλεπεις,καποιοι φροντισαμε νωριτερα, να μην εχουμε ζορια σε περιοδους κρισης,δουλευοντας οπου βρουμε δουλεια,και οχι στο αντικειμενο που σπουδασαμε ντε και καλα..............

Δημοσ.

Εάν βγάζεις κέρδος είναι καλά, εάν σε ζημιώνει κιόλας;

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου οι ενοικιαστές δε πληρώνουν, ενώ στη φορολογική δήλωση των ιδιοκτητών φαίνεται να εισπράττουν αυτά τα χρήματα. Και φορολογούνται γι αυτά.

Δηλαδή πληρώνουν φόρους και συντηρούν το κτήριο και λεφτά δε βλέπουν. Έξωση; Δικάσιμος του αγίου π****ου ανήμερα, που μέχρι τότε σου έχουν φάει 3 χρόνια ενοίκια. Τα λεφτά σου τα παίρνεις; Όχι, διότι άμα ο άλλος δεν έχει μία, ούτε αυτοκίνητα, ούτε σπίτια, ούτε λεφτά, τίποτα, χάθηκες! Το σπίτι σου μπορείς να το εκμεταλλευτείς αλλιώς; Όχι, γιατί σου κατσικώνεται και μέχρι να βγάλει απόφαση το δικαστήριο... είσαι απλά καταδικασμένος να χάνεις λεφτά. Και πρόσεξε, να χάνεις λεφτά δικά σου, να πληρώνεις, όχι απλά να μην παίρνεις!

Ξαναλέω, είναι πάρα πολύ εύκολο να μιλάει κάποιος για τους «έχοντες» τους ιδιοκτήτες ακινήτων όταν αυτός δεν είναι στη θέση τους.

Αν σε ζημιωνει πουλα το. Δε βλεπω το λογο να κρατας κατι που σου δημιουργει προβληματα.

Δημοσ.

Αν σε ζημιωνει πουλα το. Δε βλεπω το λογο να κρατας κατι που σου δημιουργει προβληματα.

Τον ενοικιαστή να πουλήσω; Δεν είναι το ακίνητο σαν ακίνητο ζημιογόνο αλλά αυτός που έχει κατσικωθεί μέσα χωρίς να πληρώνει. :-(

Δημοσ.

Τον ενοικιαστή να πουλήσω; Δεν είναι το ακίνητο σαν ακίνητο ζημιογόνο αλλά αυτός που έχει κατσικωθεί μέσα χωρίς να πληρώνει. :-(

αυτο ακριβως........καποιοι δεν το καταλαβαινουν και καποιοι κανουν οτι δεν το καταλαβαινουν.και των δυο οι γνωμες ειναι γτπκ,και δεν βοηθανε σε τπτ.

Δημοσ.

εσύ φταίς για αυτό. Πως να ξέρεις? όταν ο άλλος έχει 2 παιδιά και την βγάζει με 800 euro φυσικό είναι να μη στα δώσει γιατί δεν έχει.

προσέξουμε ποιον βάζουμε μέσα. Τα βαψίματα οφειλή να στα κάνει ο ενοικιαστής. αυτό ok όχι τα αλλα τρελα που λέει η άλλη από πάνω.

Τα ίδια προβλήματα θα έχεις και μεγαλύτερα αν mini ξενοίκιαστο

Δημοσ.

Όταν τον έχεις μέσα 10 χρόνια και είναι οκ στις υποχρεώσεις του, δε φαντάζεσαι ότι ξαφνικά θα αρχίσει να λειτουργεί έτσι.

Και αν δε μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο να αφήσει το σπίτι και να ψάξει για κάτι φτηνότερο. Όχι να μη πληρώνει και να κάθεται μέσα με το έτσι θέλω.

Δέχομαι ότι μπορεί να μη τα βγάζει πέρα και του δίνω το δικαίωμα να φύγει αφήνοντας στην άκρη το όποιο συμβόλαιο έχουμε. Ακόμα και του χαρίζω τα ενοίκια που μου χρωστάει (πάνω από 6000€!) για να φύγει, μπας και βρω άνθρωπο να με πληρώνει. Διότι έχω κι εγώ ανάγκες, αυτά τα λεφτά τα χρειάζομαι.

Αλλά όχι απατεωνιές τέτοιου τύπου, του είπε κανείς (αυτουνού και του καθένα) ότι εγώ τα βγάζω πέρα πιο εύκολα από αυτόν;

Δημοσ.
Κι όμως σ όσες περιπτώσεις (3) γνωρίζω που οι ενοικιαστές ζήτησαν μείωση ενοικίου, οι ιδιοκτήτες το έκαναν αρκετά πρόθυμα. Μειώσεις τις τάξης των 30-50-100€ σε ενοίκια 300-600€. Αυτά πριν το χαράτσι για τα σπίτια που μπήκε πρόσφατα.

ενταξει,εξαρταται την περιπτωση.

ξερω γνωστο που δινει 3500ε ενοικιο για το μαγαζι του,το οποιο μαγαζι ειναι μια τρυπα αλλα σε καλο ποστο.

τωρα με την κριση,ο ανθρωπος δεν μπορει να το πληρωσει,δεν βγαινει.

πηγε και ζητησε μια μειωση ενοικιου.

ο ενοικιαστης αρνηθηκε,λεγοντας:

-ενταξει,καταλαβαινω εχουμε κριση και τα πραματα ειναι δυσκολα.αλλα και εγω απο την πλευρα μου δεν βγαινω,προχθες εκοψα και το κολυμβητηριο που πηγαινα.

θα ζοριστεις και εσυ αλλα θα καταφερεις να μαζεψεις τα λεφτα.

ακριβως ετσι.

Ο γνωστος μου δεν του ειπε τιποτα,απλως σε εμενα ειπε οταν ερθει η ωρα να του δωσει το ενοικιο,θα του δωσει αυτα που μπορει και ας τον στειλει μετα στα δικαστηρια.

Δημοσ.

ο ενοικιαστης αρνηθηκε

...ο ιδιοκτήτης εννοείς, αλλά τεσπα, δεν είναι αυτό το θέμα - το θέμα είναι ότι δεν του λες τ' αλλουνού "μείωσέ μου το γιατί δε μπορώ" - του λες "μείωσέ μου το γιατί φεύγω επειδή δε μπορώ". Κι αν σου πει για κολυμβητήρια, απλά αρχίζεις να τα μαζεύεις, καθώς δε μιλάμε για φάσεις που δε θες να χάσεις και θες να μετακυλίσεις τη χασούρα στον ιδιοκτήτη, αλλά για φάσεις που όντως δεν μπορείς ν' ανταποκριθείς. Κυρίως για ενοίκιο σπιτιού δηλαδή, όταν ζεις τσίμα-τσίμα, και όχι σαν τον Παύλο Τσίμα.

Δημοσ.

Οι ιδιοκτήτες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Μπορείς να πληρώσεις? Καλώς!!! Δεν μπορείς? Δρόμο!!! Το που θα πας και το τι θα κάνεις είναι πρόβλημα σου,όχι του ιδιοκτήτη...

android.png

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω και εγω μια εμπειρια επι του θεματος. Εχουμε ενα σπιτι και το νοικιαζουμε στον 5ο κατα σειρά ενοικιαστη για 320 ευρώ. Το είχαμε πριν 7 χρόνια στα 450 ευρώ και μας κουβαλιοντουσαν ολοι οι "γύφτοι" που το άφηναν σε αθλια κατασταση. Τώρα 7 χρόνια μετα ζεί μια οικογένεια με νεκρό πατερα που δεν τα βγαζουν πέρα. Το νοικι θα πέσει στα 300 ευρώ, και υπόψην τα έχουμε αναγκη πολύ. Ομως έχοντας υπάρξει ένοικος τους καταλαβαίνω και δεν απαιτώ τιποτε. Εχουν μονο μια σύνταξη και προβλήματα υγειας, και λέω οκ. δεν έχουμε καποιο κέρδος αλλά δεν χάνουμε κιόλας. Οπότε γιατι να μην τους αφήσω να ζησουν περνωντας 300? Ανθρωποι είμαστε μην το ξεχναμε!! Γ'αυτό αν φήγει η ανθρωπια θα γινουμε ζώα και θα αλληλοσφαχτούμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...