Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχχχχχχχχχ αυτή η Ελλάδα.

Μένω σε μονοκατοικία στην θεσσαλονίκη. Έχω την είσοδο του σπιτιού στην δεξιά μεριά του κτηρίου. Αριστερά και δεξιά έχω πολυκατοικίες. Έχω πρόβλημα με φασαρία από την δεξιά πολυκατοικία σχεδόν κάθε μέρα όλη μέρα. Σήμερα, εκεί που έτρωγα άκουσα ένα μπαμ στην ταράτσα μου. Ανέβηκα πάνω και είδα ένα κομάτι πλαστικό σαν βέργα το οποίο προφανός έπεσε από την διπλανή πολυκατοικία.

Τώρα, ή έπεσε από τον αέρα ή ένας μαλάκας που μένει δίπλα το έριξε όπως έχει κάνει παλιότερα με άλλα πράγματα πχ. ένα χαλί, κάτι κούτσουρα που έχει στο μπαλκόνι του για το τζάκι κτλπ.

Πολλές φορές σκέφτομαι ότι με καμιά τέτοια μ*****α του μπορεί και να μας αφήσει στον τόπο.

Τι να κάνω ρε παιδιά??????

Στην ταράτσα έχω υγρομόνωση. Με την βλακεία που έπεσε μπορεί να μου έχει κάνει και καμία τρύπα τώρα.

Δημοσ.

Δεν θα ξαφνιαστώ αν πει κανένα Καραμπουρνάκι. Πριν κανα μήνα περπάτησα σε κάτι στενά που ποτέ δεν είχα ξαναπεράσει και έπαθα ένα μικρό πολιτισμικό σοκ από το ότι συνάντησα αρκετές μονοκατοικίες (ψιλοερείπια μεν, κατοικήσιμα δε) σε απόσταση 2-3 τετραγωνων. Λουκούμια οικοπεδάκια κι ακόμη δεν τα έχουν δώσει.

Δημοσ.

Αχχχχχχχχχ αυτή η Ελλάδα.

Μένω σε μονοκατοικία στην θεσσαλονίκη. Έχω την είσοδο του σπιτιού στην δεξιά μεριά του κτηρίου. Αριστερά και δεξιά έχω πολυκατοικίες. Έχω πρόβλημα με φασαρία από την δεξιά πολυκατοικία σχεδόν κάθε μέρα όλη μέρα. Σήμερα, εκεί που έτρωγα άκουσα ένα μπαμ στην ταράτσα μου. Ανέβηκα πάνω και είδα ένα κομάτι πλαστικό σαν βέργα το οποίο προφανός έπεσε από την διπλανή πολυκατοικία.

Τώρα, ή έπεσε από τον αέρα ή ένας μαλάκας που μένει δίπλα το έριξε όπως έχει κάνει παλιότερα με άλλα πράγματα πχ. ένα χαλί, κάτι κούτσουρα που έχει στο μπαλκόνι του για το τζάκι κτλπ.

Πολλές φορές σκέφτομαι ότι με καμιά τέτοια μ*****α του μπορεί και να μας αφήσει στον τόπο.

Τι να κάνω ρε παιδιά??????

Στην ταράτσα έχω υγρομόνωση. Με την βλακεία που έπεσε μπορεί να μου έχει κάνει και καμία τρύπα τώρα.

Δοκιμασες να μιλησεις μαζι τους? Γενικα τους εχεις τσεκαρει σε στυλ "τι καπνο φουμαρουν"? Φαινονται συνενοησιμοι, η οτι ναναι? Ελληνικα μιλανε βασικα?

Επειδη φοβαμαι οτι δεν παιζει να συνενοηθεις μαζι τους παντως, η επομενη νορμαλ λυση ειναι να φωναξεις αστυνομια σε ωρες κοινης ησυχιας και ενω κανουν φασαρια. Αν σκοπευεις να κινηθεις ετσι, καλυτερα να μην δοκιμασεις καν να τους μιλησεις -ειδικα αν δε φαινονται νορμαλ και συνενοησιμοι-, ωστε να μην υποψιαστουν εσενα. Ξερεις, αν υποψιαστουν ποιος εφερε αστυνομια, με τα κανταρια τρελας που κουβαλανε μπορει να βρεις κανα αμαξι σου γδαρμενο, τιποτα λαστιχα τρυπημενα κλπ.

Οποτε ξεκινα κλασικα με αστυνομια, ξαναφερε την αστυνομια 2η φορα και μετα μαλλον πρεπει να ψαχτεις νομικα, εφοσον πρωτα βρεις κι αλλους γειτονες να ενισχυουν τη θεση σου.

Δημοσ.

Μένω Καλαμαριά

Η πλάκα είναι ότι ο μα****ς είναι 70 χρονών.

Το κούτσουρο που έπεσε από το μπαλκόνι του (3ου ορόφου) έσκασε 1 μέτρο από το αυτοκίνητο μου. Αν έβγαινα έξω εκείνη την ώρα θα το είχα φάει στο κεφάλι.

Δημοσ.

ε προφανώς πέφτουν καταλάθος και δεν τα ρίχνει επίτηδες, όπως γράφεις στο πρώτο ποστ.

Και το χαλί καταλάθος έπεσε? Αφού μετά ζήτησε από την πεθερά μου να το πετάξει.

Δημοσ.

Δοκιμασες να μιλησεις μαζι τους? Γενικα τους εχεις τσεκαρει σε στυλ "τι καπνο φουμαρουν"? Φαινονται συνενοησιμοι, η οτι ναναι? Ελληνικα μιλανε βασικα?

Ωραιος!

Δημοσ.

Η φασαρια σε καποιο σπιτι ειναι κατα τη γνωμη μου χειροτερο ακομα και απο την υγρασια.

Παντως αρχικα πρεπει να τον πιασεις ηρεμα και ωραια τον παππου.

Δημοσ.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι η φασαρία προέρχεται από τα εγγόνια του παππού που μένουν στον πρώτο όροφο και οι μα****ς που πέφτουν προέρχονται από τον παππού που μένει στον τρίτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...