Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον πιάνεις και του μιλάς πολιτισμένα...αν συνεχίσει πιάνεις τον γιο/κόρη του...αν συνεχισει πιάνεις 2-3 πέτρες του σπας τα τζάμια μετά ανεβαίνεις πάνω του ρίχνεις 2-3 μπουκέτα και τελείωσε το θέμα. χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Ωραιος!

Τι απαντας αφου δεν επιασες καν το νοημα αυτου που εγραψα?

Η προταση μου την οποια κανεις quote λεει για το αν ειναι συνενοησιμοι κλπ. Η ερωτηση που κανω δεν ειναι τιποτα παραπανω απο αυτο. Μιας και πολλοι απο εμας εχουν γειτονες-μεταναστες η και λαθρομεταναστες οι οποιοι δεν μιλουν Ελληνικα, αρα εν προκειμενω να παει να τους πει τι και σε ποια γλωσσα να συνενοηθει? Θα ηταν αδυνατο. Αυτο ακριβως ρωτησα.&-

Γενικα, παντου βλεπεις φασιστες και ρατσιστες τωρα τελευταια, δε ξερω τι παιζει και τι ειδους ζορια τραβας αλλα χαλαρωσε και κυριως μην απομονωνεις μιση φραση απο ενα ολοκληρο ποστ για να πεταξεις την προοδευτικο-ανοιχτομυαλη ουρμπανια σου...

Δημοσ.

"Παντου" "Τελευταια" ? Που?

Η ερωτηση ηταν κωμικοτραγικη

Σε καθε thread που εχει πολιτικη χροια (μην με ξαναρωτησεις που γιατι βαριεμαι να χρησιμοποιω την search engine για ποστς 2-3-4μηνων πισω).

Ακομα και σε threads που δεν εχουν καν πολιτικη χροια σαν αυτο εδω, που μου πετας την ουρμπανια σου υπονοοντας οτι εκανα ρατσιστικο σχολιο, ενω φαινεται ξεκαθαρα απτο ποστ μου οτι δεν υπαρχει κανενα ρατσιστικο σχολιο/υπονοουμενο.

Δημοσ.

Α το τελευταια ειναι μερικοι μηνες πισω ... Anyhow

Ναι αν αναλογιστεις οτι γραφω απο το 2007 σε threads που γραφεις κι εσυ, δεν βλεπω που ειναι το λαθος οι 2,3,4 τελευταιοι μηνες να αναφερθουν ετσι.

Καποιο αλλο ευφυολογημα να χαμε να λεγαμε, τωρα που πεθανε η ιστορια "του ρατσιστη Midi_Miliz"?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...