Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Θέλω τήν βοήθειά σας.Eχω κάτι IDE σκληρούς δίσκους, γεμάτους,με δεδομένα!Θέλω όπως καταλαβαίνετε να τους αδειάσω!Σκέφτήκα για κάτι σε Dock Station και σύνδέσης usb2.0 hot swappable, ή με κάποιο καλώδιο τύπου ,σαν interface,με usb 2.0, ώστε να τραβήξω τα δεδομένα απο μέσα.Υπόψήν, δέν ενδιαφέρομαι για κουτία που μπορείς να βάλεις του σκληρούς μέσα.Θέλω τις βάσεις,που απλά κωτσάρεις το σκληρό επάνω και τέλος!Η με κάποιο καλώδιο για μπάμ μπάμ.

Εάν ξέρετε κάποιο τέτοιο προιόν, και μπορούσατε να με βοηθήσετέ θα το εκτιμούσα ιδιάτερα!

Δημοσ.

Σωστός ο φίλος!ή κάποιο usb καλωδιάκι που το βάζεις πίσω απο το σκληρό και κάνεις την μεταφορά!Το θέμα είναι, οτι εγώ ψάχνω για ide σκληρούς!

Δημοσ.

Ευχαριστώ ss13,ερώτηση, εσύ σε ποια λύση κατέφυγές;

Εμένα αυτό το καλωδιάκι σε θσβ, με σώνει, αλλά αυτό που με σκοτόζει με το καλώδιο, είναι πού στα κομμάτια πέρνει ρεύμα ο σκληρός!

Δημοσ.

Σωστός ο φίλος!ή κάποιο usb καλωδιάκι που το βάζεις πίσω απο το σκληρό και κάνεις την μεταφορά!Το θέμα είναι, οτι εγώ ψάχνω για ide σκληρούς!

Μάλλον κάτι τέτοιο θέλεις να έχει και IDE.

http://www.redcoon.nl/B247255-Sharkoon-QuickPort-Combo-%28SATA-IDE%29_Accessoires?refId=tweak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...