ipal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 εχει καποιος εμπειρια αν δουλευουν αυτα σε 7? ποιο απο τα 2 να παρω? Τα λινκ ειναι ενδεικτικα του τυπου.Υπαρχουν και πιο φτηνα απο αλλα site http://www.tomtop.com/keyboard-mouse-odd-sharing-data-link-usb-2-0-transfer-cable.html ή αυτο ? http://www.ebay.co.uk/itm/USB-2-0-Easy-Transfer-Link-Cable-XP-Vista-Windows-7-/120735020191
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 αν ειναι να μεταφερεις αρχεια γιατι δεν το κανεις διαμεσω δικτυου?
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Για ευκολια οταν η αναλογια σε αριθμο/ογκο δε βολευει ftp Ή usb stik. $10 κανει το κινεζο στικ, μαλλον αυτο θα παρω αν δε βγαλω ακρη. Το μονοκοματο καλωδιο κανει $15..
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Για ευκολια οταν η αναλογια σε αριθμο/ογκο δε βολευει ftp Ή usb stik. $10 κανει το κινεζο στικ, μαλλον αυτο θα παρω αν δε βγαλω ακρη. Το μονοκοματο καλωδιο κανει $15.. δεν μιλαω καν για copy paste.απλα drag and drop σε map network drive.
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 δεν μιλαω καν για copy paste.απλα drag and drop σε map network drive. Καμμια φορα τυχαινει να κολλαει το δικτυο/share 'H να εχει κολλησει καποιο service των win και να θελω να μεταφερω π.χ 4gb αμεσα και χωρις restart. Και shared εχω 2-3 φακελους, ποτε ολοκληρo το drive anyway. κανει και αλλα εκτος απο το λινκ αρα αχρηστο δε θα ειναι.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Καμμια φορα τυχαινει να κολλαει το δικτυο/share 'H να εχει κολλησει καποιο service των win και να θελω να μεταφερω π.χ 4gb αμεσα και χωρις restart. Και shared εχω 2-3 φακελους, ποτε ολοκληρo το drive anyway. κανει και αλλα εκτος απο το λινκ αρα αχρηστο δε θα ειναι. τοτε καλυτερα stick παρα to link το οποιο θελει drivers κτλ.αν και δεν εχω δει δικτυο να κολλαει αλλα οκ.αλλιως υπαρχει και η λυση να παρεις κανα δικτυακο δισκο και πανω στον ρουτερ μια και καλη
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 τοτε καλυτερα stick παρα to link το οποιο θελει drivers κτλ.αν και δεν εχω δει δικτυο να κολλαει αλλα οκ.αλλιως υπαρχει και η λυση να παρεις κανα δικτυακο δισκο και πανω στον ρουτερ μια και καλη ΝΟμιζω plug play ειναι. Εννοω να κολλαει λογω καποιου host proc ,οχι π.χ. το router. Και ad-hoc ακομα πιο συχνα.. Αλλο θεμα. Router σκετο (οχι modem ) tp link 300n με modem jetsppeed 520+ λες να παιξει? θελει γεφυρα?
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 τι να σου πω.δεν εχω πολυμεταφερει αρχεια απο Pc σε Pc αλλα nas που ειχα δεν ειχα ποτε προβλημα να μου κολλησει Host proc.Πιο πιθανο βρισκω να κολλησει αυτο παρα κατι στο δικτυο.το ad hoc οκ ειναι πιο πονεμενο οταν μιλαμε για wireless αλλα με καλωδιο ειτε απο pc σε Pc ειτε me switch δεν θα εχεις προβλημα και ειναι οτι πιο γρηγορο.τι θα βρεις πιο γρηγορο απο gigabit?? nai μπορεις να βαλεις router με modem router.υπαρχουν δυο τροποι η μαλλον τρεις ο ενας να βαλεις το 520 se bridge mode και το tp link να κανει κληση β.να μην χρησιμοποιησεις την wan αλλα απλα να τα βαλεις lan to lan.γλυτωνεις nat γλυτωνεις 100 ρυθμισεις και γ.ο κανονικος τροπος δηλαδη να παιξει σαν router οχι bridge Ομως αλλα εκει εχεις διπλο nat κτλ. και δ.παιρνεις modem router:D
ipal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 τι να σου πω.δεν εχω πολυμεταφερει αρχεια απο Pc σε Pc αλλα nas που ειχα δεν ειχα ποτε προβλημα να μου κολλησει Host proc.Πιο πιθανο βρισκω να κολλησει αυτο παρα κατι στο δικτυο.το ad hoc οκ ειναι πιο πονεμενο οταν μιλαμε για wireless αλλα με καλωδιο ειτε απο pc σε Pc ειτε me switch δεν θα εχεις προβλημα και ειναι οτι πιο γρηγορο.τι θα βρεις πιο γρηγορο απο gigabit?? nai μπορεις να βαλεις router με modem router.υπαρχουν δυο τροποι η μαλλον τρεις ο ενας να βαλεις το 520 se bridge mode και το tp link να κανει κληση β.να μην χρησιμοποιησεις την wan αλλα απλα να τα βαλεις lan to lan.γλυτωνεις nat γλυτωνεις 100 ρυθμισεις και γ.ο κανονικος τροπος δηλαδη να παιξει σαν router οχι bridge Ομως αλλα εκει εχεις διπλο nat κτλ. και δ.παιρνεις modem router:D Το ενα μου λαπτοπ ειναι 10/100. Επειδη το εχει και καθεται του το ειπα για savemoney... αλλα τρεχει και αρκετα jdownloader, reconnect script χλωμο να παιξει? Θα πρεπει να κανει reset και τα 2? γτ το tp-link παιζει reset, αλλα αν πρεπει γινεται ρεσετ και το 520 βραστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα