nvarras7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Add a 2nd HDD using the CD/DVD Optical Drive Bay : NewmodeUS, Hard Drive Caddys for Notebooks Το εχει δοκιμασει κανεις?
derorist Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ..εχω κατι αντιστοιχο και ειμαι ικανοποιημενος. Κυριος δισκος ssd για λειτουργικο και δευτερος μηχανικος δισκος για αποθηκη.
nvarras7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω για την απαντηση, που το βρηκες?
derorist Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω για την απαντηση, που το βρηκες? Απο φιλο που ειχε παραγειλει δυο κομματια απο Ebay.. Υπαρχουν για αρκετους τυπους φορητων υπολογιστων καθως και universal. Αυτο εχει να κανει με την απολυτη εφαρμογη τους η οχι στη θεση του Dvd-W. Το δικο μου ειναι Universal αλλα με λιγη προσοχη στη μεταφορα και ανοχη στην εμφανιση,δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα και κανω τη δουλεια μου. Ιδιαιτερη προσοχη χρειαζεται στον τυπο συνδεσης,εαν ειναι sata η ide. Ενδεικτικα εγω πληρωσα 15 η 20 Ευρω,πριν ενα χρονο. Ελπιζω να βοηθησα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα