kapotaki Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 παιδια καλημερα πσαχνω να βρω το photoshop το βιβλιο στα ελληνικα θελω μια βοηθεια..... ξερετε αν υπαρχει καπου εδω....? περιμενω τις απαντισισας σας ευχαριστω προκαταωολικα....
μαφαλντα Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ Αν θέλεις κοίταξε κι εδώ. υγ.Να κοιτάξεις και το θέμα της ορθογραφίας.
viper2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 παιδια καλημερα πσαχνω να βρω το photoshop το βιβλιο στα ελληνικα θελω μια βοηθεια..... ξερετε αν υπαρχει καπου εδω....? περιμενω τις απαντισισας σας ευχαριστω προκαταωολικα.... ερωτηση το photoshop το εχεις ελληνικο? συμβουλη ξανακοιταξε την συνταξη του ποστ σου
kage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 μπες στο youtube γραψε photoshop tutorial και θα τα βλεπεις σε βιντεακι
kapotaki Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 sorry παιδιά δεν είχα δει την σύνταξη του κειμένου..... όχι δεν το έχω το πρόγραμμα στα ελληνικά ξέρετε αν υπάρχει???? και όσο για το θέμα της ορθογραφίας συγνώμη .... Βάηπερ, κοίτα στο οφφτόπικ. το βαηπερ κάνει καλή δουλειά?
viper2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 sorry παιδιά δεν είχα δει την σύνταξη του κειμένου..... όχι δεν το έχω το πρόγραμμα στα ελληνικά ξέρετε αν υπάρχει???? και όσο για το θέμα της ορθογραφίας συγνώμη .... το βαηπερ κάνει καλή δουλειά? για το πρωτο μερος η ερωτηση ειναι: αφου δεν το εχεις το προγραμμα στα ελληνικα γιατι να ψαχνεις ελληνικα βιβλια οταν υπαρχει ενα συμπαν απο pdf εκει εξω...? το δευτερο το αφηνω ασχολιαστο
kapotaki Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 αρχικά δεν ψάχνω μόνο το βιβλίο στα ελληνικά αλλά και το πρόγραμμα.. αν μπορούσες να με βοηθήσεις viber θα σε ευχαριστούσα
kapotaki Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Photoshop στα ελληνικα ειναι χαλια.Γνωμη μου μονο αγγλικα,οταν τα περισσοτερα καλα βιβλια -οδηγοι ειναι στα αγγλικα. ναι δεν λέω το αντίθετο αλλά θα μου είναι λίγο δύσκολο να το δουλέψω στα αγγλικά..... τον λόγο πιστεύω να τον καταλαβαίνεις... και πρέπει να μάθω να το δουλεύω πάση θυσία
viper2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ναι δεν λέω το αντίθετο αλλά θα μου είναι λίγο δύσκολο να το δουλέψω στα αγγλικά..... τον λόγο πιστεύω να τον καταλαβαίνεις... και πρέπει να μάθω να το δουλεύω πάση θυσία αμα ειναι παση θυσια να το μαθεις στα αγγλικα και σε οτι δεν καταλαβαινεις να κρατας σημειωσεις επισης βρες τα Photoshop περιοδικα Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2011 από viper2005
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα