Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως έχω αλλαξει οθονη στο πλαισιο αμεσα, βεβαια πηρα απευθειας την samsung και σκληρό με DOA στο Eshop επίσης αμεσα.. Το θέμα ειναι ότι μαλλον ήμουν από τους τυχερους.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα πάλι στο plaisio αφού πέρασα χίλια κύματα κατάφερα να επιστρέψω το προϊόν και να πάρω πιστωτικό, αλλά στο μεταξύ μου κλέψανε γύρω στα 70 ευρώ.

Μου τα κλέψανε κανονικά. Απλά μετά είχα κουραστεί και δε μπορούσα να ασχοληθώ άλλο.

Η κλεψιά όμως δεν ξεχνιέται. Μου πιστώσανε στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος και όχι στην τιμή που το αγόρασα εγώ (που ήταν υψηλότερη).

Δηλαδή πόσο απατεώνες.

Δημοσ.

τωρα το καρτελ ειναι πλαισιο-multirama...

μαλιστα το χρησιμοποιουν σαν "εκφοβισμο". μολις εκανα λογο σε προισταμενο του multirama για μια τιμη skroutz, μου λεει "εδω εκλεισε το eshop, αν παρεις απο μαγαζι skroutz τα χασες τα λεφτα σου".

Δημοσ.

μαλιστα το χρησιμοποιουν σαν "εκφοβισμο". μολις εκανα λογο σε προισταμενο του multirama για μια τιμη skroutz, μου λεει "εδω εκλεισε το eshop, αν παρεις απο μαγαζι skroutz τα χασες τα λεφτα σου".

ετσι του πανε ε?

Δημοσ.

Τι εννοούσε ο ποιητής;

• Moderators
Δημοσ.

Αν κατά τύχη διασταυρωθείς ξανά με το συγκεκριμένο καραγκιόζη των Multirama, δείχτου αυτό το link:

http://www.skroutz.gr/m/34/Multirama

και πες του ότι θα έπαιρνες από το κατάστημά του, αλλά δυστυχώς θα ακολουθήσεις τη συμβουλή του και "δεν θα παραγγείλεις από μαγαζί skroutz για να μη χάσεις τα λεφτά σου".

Δημοσ.

ναι...μονο που το multirama ειναι στο skroutz ενω το eshop εχει αποχωρησει κατι χρονια. δε βγαινει νοημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...