Προς το περιεχόμενο

live streaming αγώνων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια για αλλη μια φορα ζηταω την βοηθεια σας...

Βρισκομαι στο εξωτερικο και πιο συγκεκριμενα στην ιταλια! Θα ηθελα να ρωτησω αν τυχον ξερει κανενας σας πως μπορω να δω σε live streaming αγωνες ποδοσφαιρου και οχι μονο...με πληρωμη ομως!

Δηλαδη,επειδη εχω πια απηυδησει με τα streaming τα δωρεαν πχ.rojadirecta,την μια πεφτουν την αλλη δεν βρισκεις τους αγωνες κτλ θα ηθελα ενα σαιτ στο οποιο να μπορω να διαλεγω αγωνες πχ Ρεαλ-Μπαρτελονα που εχει σε λιγο και να τους πληρωνω κανονικα,πχ 3,4 ευρω αλλα τουλαχιστον να ειμαι σιγουρος οτι θα δω ολο τον αγωνα με την ησυχια μου!

Το ιδιο βεβαια θα ηθελα αν ηταν δυνατο και για ελληνικους αγωνες...

Θα σας παρακαλουσα αν καποιος γνωριζει κατι να που ποσταρει το link του site και την αποψη του,ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να πληρωσεις.. δεν ξερω καποιο σιτε για να πληρωνεις αλλα και τα δωρεαν αν εχεις καλο Pc Και καλο ιντερνετ ολα μια χαρα ειναι..!

Δημοσ.

το pc ειναι πολυ καλο και πολυ καινουριο...η συνδεση ενταζει...καλη ειναι δεν μπορω να πω! εχεις κατι στο μυαλο σου?

Δημοσ.

αντι να δινεις λεφτα στης εταιριες μπορεις αν κανεις πολλα παρα πολλα για να βλεπεις οπως

Πολλα blogs εχουνε streaming οπως (http://stekigr.blogspot.com/2011/12/real-madrid-barcelona-live-streaming.html )

μπορεις να βρεις χιλιαδες λινκ ολο και καποιο θα ειναι καλο

μπορεις να βαλεις δορυφορικα καναλια η στο Pc η στην τηλεωραση και να εχεις και μεταδοσεις απο ελλαδα ο αδερφος μου που ειναι νοβρηγια αυτο εχει κανει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
http://www.wiziwig.tv/ Αυτό είναι το καινούργιο myp2p.eu αν το θυμάσται. Έχει ενα σορό παιχνίδια και πάντα θα βρήσκεις στριμς. Και είναι δωρεάν. Υπάρχουν τόσα πολλά στριμς που σιγουρα θα βρεις καποιο που δεν θα κολλαει αρκεί να το ψάξεις λίγο.
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γρήγορα πριν το κλειδώσουν!!!

vipbox(the best for me)..τα σημαντικά γεγονότα (αγγλικα-ισπανια ντερμπι-champions league-NBA) τα έχει και σε πάρα πολύ καλή ανάλυση με 640kb

hahasport

sportlemon

firstrow

Για ελληνικό πρωτάθλημα αν είσαι συνδρομητής nova (ή έχεις φίλο ή οικογένεια στην Ελλάδα που έχει) έχει το novago που βλέπεις στο λαπτοπ σου τα novasports κανονικά. Το ζητάς να στο δώσει ή δωρεάν (αν είναι στενός φίλος ή οικογένεια) ή του πληρώνεις κάνα 5-10 ευρώ τον μήνα και είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

Υπαρχουν free HD καναλια , αν ξερεις που να ψαξεις , με Acestream κ Sopcast

Αρκετες φορες κ στα αγγλικα , το μονο που χρειαζεσαι ειναι τα προγραμματα κ μια καλη γραμμη ωστε να παλευει με τα μεγαλα kbps

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...