sinioris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια για αλλη μια φορα ζηταω την βοηθεια σας... Βρισκομαι στο εξωτερικο και πιο συγκεκριμενα στην ιταλια! Θα ηθελα να ρωτησω αν τυχον ξερει κανενας σας πως μπορω να δω σε live streaming αγωνες ποδοσφαιρου και οχι μονο...με πληρωμη ομως! Δηλαδη,επειδη εχω πια απηυδησει με τα streaming τα δωρεαν πχ.rojadirecta,την μια πεφτουν την αλλη δεν βρισκεις τους αγωνες κτλ θα ηθελα ενα σαιτ στο οποιο να μπορω να διαλεγω αγωνες πχ Ρεαλ-Μπαρτελονα που εχει σε λιγο και να τους πληρωνω κανονικα,πχ 3,4 ευρω αλλα τουλαχιστον να ειμαι σιγουρος οτι θα δω ολο τον αγωνα με την ησυχια μου! Το ιδιο βεβαια θα ηθελα αν ηταν δυνατο και για ελληνικους αγωνες... Θα σας παρακαλουσα αν καποιος γνωριζει κατι να που ποσταρει το link του site και την αποψη του,ευχαριστω! 1
GSRKOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δεν χρειαζεται να πληρωσεις.. δεν ξερω καποιο σιτε για να πληρωνεις αλλα και τα δωρεαν αν εχεις καλο Pc Και καλο ιντερνετ ολα μια χαρα ειναι..!
sinioris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 το pc ειναι πολυ καλο και πολυ καινουριο...η συνδεση ενταζει...καλη ειναι δεν μπορω να πω! εχεις κατι στο μυαλο σου?
GSRKOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 αντι να δινεις λεφτα στης εταιριες μπορεις αν κανεις πολλα παρα πολλα για να βλεπεις οπως Πολλα blogs εχουνε streaming οπως (http://stekigr.blogspot.com/2011/12/real-madrid-barcelona-live-streaming.html ) μπορεις να βρεις χιλιαδες λινκ ολο και καποιο θα ειναι καλο μπορεις να βαλεις δορυφορικα καναλια η στο Pc η στην τηλεωραση και να εχεις και μεταδοσεις απο ελλαδα ο αδερφος μου που ειναι νοβρηγια αυτο εχει κανει
SpirtouLisS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 το κοβω να πεφτει τσεκουρι στο θεμα...
looneygeorge Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 το κοβω να πεφτει τσεκουρι στο θεμα... +1
buggy - x Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 http://tune2sports.com/ Αυτο παιζει τα περισοτερα απο οτι νομιζω.
dimkorinthos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 http://www.wiziwig.tv/ Αυτό είναι το καινούργιο myp2p.eu αν το θυμάσται. Έχει ενα σορό παιχνίδια και πάντα θα βρήσκεις στριμς. Και είναι δωρεάν. Υπάρχουν τόσα πολλά στριμς που σιγουρα θα βρεις καποιο που δεν θα κολλαει αρκεί να το ψάξεις λίγο.
Σπανακογιώργης7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 www.frombar.com , φιλε κατα την γνωμη μου ειναι το καλυτερο , εγω αυτη την στιγμη βλεπω Στανταρ λιεγης - Παναθηναικος .
Backpacker Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Γρήγορα πριν το κλειδώσουν!!! vipbox(the best for me)..τα σημαντικά γεγονότα (αγγλικα-ισπανια ντερμπι-champions league-NBA) τα έχει και σε πάρα πολύ καλή ανάλυση με 640kb hahasport sportlemon firstrow Για ελληνικό πρωτάθλημα αν είσαι συνδρομητής nova (ή έχεις φίλο ή οικογένεια στην Ελλάδα που έχει) έχει το novago που βλέπεις στο λαπτοπ σου τα novasports κανονικά. Το ζητάς να στο δώσει ή δωρεάν (αν είναι στενός φίλος ή οικογένεια) ή του πληρώνεις κάνα 5-10 ευρώ τον μήνα και είσαι ΟΚ.
Atallos1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Υπαρχουν free HD καναλια , αν ξερεις που να ψαξεις , με Acestream κ Sopcast Αρκετες φορες κ στα αγγλικα , το μονο που χρειαζεσαι ειναι τα προγραμματα κ μια καλη γραμμη ωστε να παλευει με τα μεγαλα kbps 1
Liverpool36 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.. Ξέρει κανεις αν κ πως μπορώ να δω livestream αγώνες απο το play4??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα