Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση, σημερα εγινε η εκλειψη σεληνης η οποια ουσιαστικα τελειωσε στις 19.30 το απογευμα. Γυρω στις 00.30 γυρω απο την σεληνη ειχε σχηματιστει ενας μεγαλος τελειος κυκλος απο συννεφα, κι στο εσωτερικο του κυκλου το κεντρο ηταν η σεληνη και γυρω απο το κεντρο μεσα στον κυκλο ηταν ολοκαθαρος ο ουρανος ενω στην περιμετρο του κυκλου και εξω απο αυτον υπηρχαν παντου συννεφα. Εχει καποια σχεση με την εκλειψη αυτο? Τι ηταν αυτο το γεγονος? Δεν ηταν κατι τυχαιο επειδη μου ειπαν οτι κατι παρομοιο ειχε γινει και περυσι.

Δημοσ.

Κάτι άλλο για να μην ανοίγω άλλο θρέντ. Έχει κανείς σας παρατηρήσει αλλαγή στις κηλίδες της σελήνης τα τελευταία χρόνια; Αν έχετε τραβήξει κάποια παλιά φωτογραφία (τουλάχιστον 3-4 χρόνια πριν) και μια τώρα θα καταλάβετε τι εννοώ. Σε πανσέληνο πάντα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση, σημερα εγινε η εκλειψη σεληνης η οποια ουσιαστικα τελειωσε στις 19.30 το απογευμα. Γυρω στις 00.30 γυρω απο την σεληνη ειχε σχηματιστει ενας μεγαλος τελειος κυκλος απο συννεφα, κι στο εσωτερικο του κυκλου το κεντρο ηταν η σεληνη και γυρω απο το κεντρο μεσα στον κυκλο ηταν ολοκαθαρος ο ουρανος ενω στην περιμετρο του κυκλου και εξω απο αυτον υπηρχαν παντου συννεφα. Εχει καποια σχεση με την εκλειψη αυτο? Τι ηταν αυτο το γεγονος? Δεν ηταν κατι τυχαιο επειδη μου ειπαν οτι κατι παρομοιο ειχε γινει και περυσι.

Οι παλιοί στο χωριό αυτο το έλεγαν "αλωνι" και ήταν ένδειξη πως θα χαλάσει ο καιρός.

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...