Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. μολις παρελαβα το καινουργιο μου πισι που αποτελειται απο το Ι5 2500κ,asrock z68 gen3 be3,ati 6850 και τροφοδοτικο ARctic 430W.. Τα εβαλα ολα τα καλωδια κανονικα,ανοιγει το pc κανονικα ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΘΩΝΗ..δοκιμασα αφαιρεση μπαταριας για 5 λεπτα,εβγαλα μια μια ραμ..δεν εχω σκεφτει κατι αλλο. Δεν ακουγεται κανενα μπιπ οταν ανοιγει το πισι.. Καμια ιδεα ??? :/

Δημοσ.

Εννοεί αν στο κουτί επάνω υπήρχαν κάτι τέτοια πραγματάκια

IMG_0623.JPG

πάνω στα οποία βίδωσες την μητρική.

Στο πμ που μου έστειλες σε ρώτησα κάποια πράγματα. Check it

Δημοσ.

Θυμηθηκα οτι η τροφοδοσια στην μητρικη δινεται με 20 πιν και οχι με 24..δλδ μου περισσευουν 4 πιν αυτην την στιγμη..παιζει καποιο ρολο??? οχι δεν εχει κατσει επανω σε αυτες τις βιδες οπως δειχνει στην φωτο...

Δημοσ.

Κατσε βρε να καταλάβω. Η μητρική έχει επάνω 24πινο βύσμα ή 20πινο και σου περισσεύουν τα 4 απο τη μεριά του Psu?

Για να λες καινούριο έχει 24πινο σωστά;

Απάντησε μου εδώ στις ερωτήσεις που σου έκανα στο πμ να βγάλουμε μία άκρη.

edit: Με τους αποστάτες. Δώσε φώτο απο το case Μέσα. Αν είναι παλιό το case παίζει να είχε βουναλάκια

Δημοσ.

Ακυρο ειχε το κουτι τσεκαρα μολις κανονικα εχει κατσει η μητρικη σε αυτες στις βιδουλες.

Η μητρικη εχει 24..το τροφοδοτικο εχει 20...

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά τι μπορεί να παίζει με τους αποστάτες;

Αν δεν είχε βάλει αποστάτες, ακουμπάει η πλάτη της μητρικής στο case => βραχυκύκλωμα => δεν ποστάρει

Δημοσ.

Φωτο: http://img703.images...85/photokii.jpg

Πανω το 8πινο της cpu εχω βαλει 4πινο βυσμα και μου ειπανε οτι δεν παιζει ρολο τι 4 τι 6 τι 8πιν...

Ναι ειδικά αν κατάφερνες να κουμπώσεις το 6πινο (απο Vga καλά θα πηγαίναμε)

Μου μοιάζει μπάχαλο. Πιάσε βγάλε τα ΟΛΑ και άρχισε απο την αρχή.

edit: και btw το Psu φέρε το τούμπα. Και έχεις ρε παλίκαρε ένα case Γήπεδο και το έκανες αχταρμά :-(

Δημοσ.

Λοιπον ενα ενα.καταρχην το Link σου δεν δουλευει.Μετα,γυρνα το τροφοδοτικο αναποδα να ρουφαει απο κατω αερα εαν εχει τρυπα το case σου.

Η τροφοδοσια του επεξεργαστη θα βαλεις η το 4αρι η το 8αρι.ενα καλωδιο ειναι που συνηθως ειναι 2 τετραπινα.δεν εχει 6αρι.

Μην μπερδευτεις και βαλεις κανενα καλωδιο 8πινο που ειναι για τροφοδοσια καρτας γραφικων.

Δημοσ.

Λοιπον ενα ενα.καταρχην το Link σου δεν δουλευει.Μετα,γυρνα το τροφοδοτικο αναποδα να ρουφαει απο κατω αερα εαν εχει τρυπα το case σου.

Η τροφοδοσια του επεξεργαστη θα βαλεις η το 4αρι η το 8αρι.ενα καλωδιο ειναι που συνηθως ειναι 2 τετραπινα.δεν εχει 6αρι.

Μην μπερδευτεις και βαλεις κανενα καλωδιο 8πινο που ειναι για τροφοδοσια καρτας γραφικων.

http://img703.imageshack.us/img703/7885/photokii.jpg

Δημοσ.

Ειναι ετσι γιατι δεν εφτανε η τροφοδοσια στην cpu και βαλαμε προεκταση για να φτασει...λοιπον εβγαλα την προεκταση,αφησα το τροφοδοτικο χυμα εξω για να κανω τεστ και για να φτασει το καλωδιο στην cpu..e.. ANOIΞΕ!!! ελεος δλδ..σορυ αν σας ταλαιπωρησα..τωρα πρεπει να βρω σωστη προεκταση ή να παρω τροφοδοτικο της προκοπης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...