apathya Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Φιλοι/ες καλησπερα σας. Ζηταω μια καφετιερα φιλτρου, που να φτιαχνει τον καφε, γρηγορα, κατα προτιμηση να ειναι ετοιμος σε 10λεπτα. Ειχα παρει πριν 1 χρονο μια οικονομικη καφετιερα Vicko, που για να γινει ενας καφες θελει 1 ωρα τουλαχιστον... Ευχαριστω!
Haldol Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Γουάτ δε φακ αρ γιού τόκιν αμπάουτ; Μία ώρα για μία κούπα καφέ; Μου είχαν κάνει δώρο από τράπεζα μία Izzy των 30€ — τον καφέ τον έκανε σε max 5-7 λεπτά. Μία ακριβή KENWOOD kMix που έχω τώρα μου κάνει καφέ σε ακόμα λιγότερο χρόνο, σίγουρα πιο λίγο απ' όσο θέλω για να κατουρήσω. EDIT: Α, και για να μη νομίζεις ότι λέω ό,τι να 'ναι, έκανα και δοκιμή. Βασικά καφέ ήθελα, αλλά ας φανεί ότι είμαι καλός άνθρωπος. Ρίχνω καφέ, ζάχαρη, νερό και πατάω το διακόπτη να ξεκινήσει. Πιάνω την κούπα μου, το σφουγγάρι, την πλένω... πιάνω πετσέτα, τη σκουπίζω... πιάνω την κανάτα, σερβίρω φρέσκο καφέ. Χωρίς κανένα διάστημα αναμονής σε κάποιο από τα στάδια.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 !!! εγώ σε καφετιέρα 20ετίας κάνω 5 κούπες σε 5-6 λεπτά. Μήπως πήρες μηχανή για καβούρδισμα; Ρίχνω καφέ, ζάχαρη, νερό και(...) ρίχνεις ζάχαρη στην καφετιέρα;
apathya Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Εστω και καθηστερημενα, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Αυτες τις μερες θα κοιταξω τι παιζει απο προσφορες ωστε να κατασταλαξω. Αν τοιχον, καποιος πετυχει σε προσφορα καμια αξιοτιμη καφετιερα, ας ενημερωσει.Ευχαριστω για τον χρονο σας
Haldol Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ρίχνεις ζάχαρη στην καφετιέρα; Ναι. Τη ρίχνω μαζί με τον καφέ, στο χάρτινο φιλτράκι μέσα. Λιώνει από το καυτό νερό και περνάει κανονικά από το φίλτρο. Γλυτώνω το κουτάλι που αλλιώς θα έπρεπε να το πλύνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα