zoranb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δεν λέει πουθενά στο site της, για τις υποχρεώσεις που έχει όποιος γίνεται μέλος της Χρυσής Ευκαιρίας. Είναι κανείς μέλος ώστε να μου πεί εάν πληρώνεις ή τέλος πάντων τι υποχρεώσεις έχουν τα μέλη της, μόνο το τι δικαιώματα έχουν αναφέρει και με βάζεις σε σκέψεις!
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ήμουν γραμμένος για κάποιο διάστημα επειδή είχα μια αγγελία. Μπορείς να βάλεις και δωρεάν κάτι το οποίο φαίνεται στο ίντερνετ συνέχεια ενώ στην εφημερίδα εμφανίζεται κάθε 3 φορές μέρα παρά μέρα και μετά τους ειδοποιείς και στο ξαναεμφανίζουν. Τώρα αν μιλάς για αγγελίες επί πληρωμή δεν γνωρίζω εκεί τι υποχρεώσεις πρέπει να υπάρχουν.
zoranb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή έγινες μέλος για να αναρτήσουν την αγγελία σου ε; Δεν πλήρωσες κάτι;
gmch Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Γράφεσαι δωρεάν, το μόνο που θέλει είναι ένα τηλέφωνο για τσεκάρισμα (στο κινητό σου στέλνουν μήνυμα με ένα κωδικό που θα χρησιμοποιήσεις για είσοδο)
kage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 τοσα χρονια free ηταν.ειναι μεγαλη μλκ που το καναν να πληρωνεις τηλεφωνο. δεν πληρωνεις τιποτα αν γινεις μελος ουτε για εγγραφες ουτε για τις αγγελιες.
kfyros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 όχι δεν πληρώνεις κάτι (αν δεν θέλεις , έτσι .. Δημοσιεύουν μια αγγελία στην εφημερίδα (σε τρία συνεχόμενα τεύχη), και μετά πρέπει να περάσει κάποιος καιρός για να την ξαναδημοσιεύσουν χωρίς κόστος. Νομίζω ένας μήνας. Στο internet την έχουν νομίζω 45 μέρες, και μετά μπορείς να την ανανεώσεις πάλι χωρίς κόστος.. Υπάρχουν χρεώσεις ΜΟΝΟ αν θέλεις έντονα γράμματα στην εφημερίδα, πλαίσια κλπ., ή να βγαίνει πρώτη στις αναζητήσεις στο internet ή σε έντονο πλαίσιο ή για ειδική διαφήμιση, αλλά όχι για απλές αγγελίες.. Επίσης πληρώνεις για να επαναδημοσιευτεί η ίδια αγγελία στο έντυπο νωρίτερα από το ενδιάμεσο διάστημα που πρέπει να περάσει, (με αποστολή κάποιου sms που σου στέλνει πίσω ένα κωδικό).. Τέλος, υπάρχει περιορισμός αγγελιών ανά κατηγορία (νομίζω μέχρι 2) .. Για περισσότερες από τις 2 , αφορούν επαγγελματίες και κάνεις συμφωνία μαζί τους για το κόστος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα