Kotel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα...μετα απο χρηση του johnson oil jel παρατηρησα στο σωμα μου κοκκινιλες και σε καποια σημεια σαν να σκαει το δερμα...φανταζομαι οτι ειμαι αλεργικος σε καποιο συστατικο του εν λογω προιοντως..θα θελα να μαθω αν εχει τυχει σε καποιον απο σας...και πως το αντιμετωπιζω..σταματαω την χρηση του προιοντως και με τον καιρο περνανε και οι κοκκινιλες η πρεπει να κανω κατι αλλο;
Kotel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Κανονισμενο ραντεβου μεσα στην βδομαδα... Αν εχει καποιος ιδεα ομως θα με βοηθουσε ιδιαιτερα γιατι τα εξανθηματα εχουν βγει σε ευαισθητα σημεια και εγω βγαζω φρικες κυριακατικα...ευχαριστω
salliara Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 μηπως δεν είναι αλλεργία στο τζελ καθεαυτό, αλλά κανα έγκαυμα απο θερμοκρασία/τριβή?
Kotel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δεν εχω ιδεα...φανταστηκα οτι ηταν αλεργια γιατι τα εξανθηματα παρουσιαστηκαν 2-3 μερες μετα την χρηση... Υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκαυματα;σε αυτη την περιπτωση τι κανω;
salliara Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αν ηταν εγκαυμα θα εμφανιζονταν κατευθείαν τα σημάδια κ όχι μετα απο μέρες. δεν ξερω να σου πω. αναλογα τη χρήση και το σημείο. πχ εγώ είχα βαλει τετοιο τζελ (αυτο με το κιτρινο καπακι δε λεμε?) στους αστραγαλους για να μην με χτυπήσουν καινούρια παπούτσια, ε και τελικα με έκαψαν
Kotel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις σου... Κοιτα μπορει να το προσεξα εγω μετα απο 2 μερες....δεν ξερω ακριβως... Δεν μπορω να εξηγησω 100% με τι μοιαζουν τα σημαδια που εχω....εν παση περιπτωση ειτε ειναι αλεργια ειτε ειναι καψιματα υπαρχει λογος ανησυχιας;Μπορω να κανω κατι μεχρι να παω στον γιατρο για να τα αντιμετωπισω;
Kotel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αδερφε οπως απαντησα και πανω εχω κλεισμενο ραντεβου...δεν ειναι αυτη η απαντηση που περιμενω ομως....προς το παρον οι απαντησεις της salliara ειναι αρκετα ικανοποιητικες...οποιος εχει ιδεα τι μπορει να ειναι και την σοβαροτητα του θεματος ας απαντησει..το οτι θα παω σε γιατρο θα παω ουτως η αλλως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα