_chris_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ένα σχόλιο που υπάρχει στο εκκαθαριστικό που λέει: "ΠΟΣΟ ΜΕΧΡΙ 27 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ", τι σημαίνει;
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αν σου έρθει το εκκαθαριστικό κάτω από 27 ευρώ δεν το πληρώνεις στην εφορία, αλλά μόνο αν το ποσό πληρωμής είναι πάνω από 27 ευρώ.
_chris_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 κάτι σαν προσφορά της εφορίας δηλαδή. μπράβο.. δηλαδή σε μένα που ήρθε ~16€ απλά το αγνοώ.
hurin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κανένα site που να υπολογίζει την επιστροφή (ναι, ακόμα δεν μου έχει έρθει)?
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 κάτι σαν προσφορά της εφορίας δηλαδή. μπράβο.. δηλαδή σε μένα που ήρθε ~16€ απλά το αγνοώ. Βασικά δεν σου τα χαρίζουν το πσσό. Απλά παραμένει απλήρωτο από εσένα το ποσό στο συγκεκριμένο έτος και θα προστεθεί στο εκκαθαριστικό του επόμενου έτους, όπου αν και εκεί δεν προκύπτει ποσό πάνω από ένα όριο πάμε για το παραεπόμενο έτος. Αυτό έλεγαν στην μητέρα μου όταν της είχε έρθει το ΕΤΑΚ 2008 και ήταν κάτω από 24ευρώ, τις λένε αυτό δεν εισπράτεται μένει απλήρωτο και το πληρώνεις αρθοιστικά στο επόμενο έτος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά δεν σου τα χαρίζουν το πσσό. Απλά παραμένει απλήρωτο από εσένα το ποσό στο συγκεκριμένο έτος και θα προστεθεί στο εκκαθαριστικό του επόμενου έτους, όπου αν και εκεί δεν προκύπτει ποσό πάνω από ένα όριο πάμε για το παραεπόμενο έτος. Αυτό έλεγαν στην μητέρα μου όταν της είχε έρθει το ΕΤΑΚ 2008 και ήταν κάτω από 24ευρώ, τις λένε αυτό δεν εισπράτεται μένει απλήρωτο και το πληρώνεις αρθοιστικά στο επόμενο έτος. Kαλα σιγουρεψτε πρωτα οτι δε βαζουν τιποτα τοκους μεσα σε αυτο το 1 ετος, γιατι ικανους τους εχω Ειδικα αν πεσεις σε κανεναν καριεριστα δημοσιο υπαλληλο που αποφασισε να δουλεψει την μερα που φτιαχνανε το δικο σου εκαθαριστικο με υπερβαλλον ζηλο, εχοντας βεβαια ξεχασει τους κανονισμους απο τοτε που δουλεψε last time
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κανένα site που να υπολογίζει την επιστροφή (ναι, ακόμα δεν μου έχει έρθει)? Μήπως σε περιμένουν για έλεγχο και δεν έχεις πάει ακόμα;
hurin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως σε περιμένουν για έλεγχο και δεν έχεις πάει ακόμα; Μπα, επιστροφή θα είναι και δυσκολεύονται
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Kαλα σιγουρεψτε πρωτα οτι δε βαζουν τιποτα τοκους μεσα σε αυτο το 1 ετος, γιατι ικανους τους εχω Ειδικα αν πεσεις σε κανεναν καριεριστα δημοσιο υπαλληλο που αποφασισε να δουλεψει την μερα που φτιαχνανε το δικο σου εκαθαριστικο με υπερβαλλον ζηλο, εχοντας βεβαια ξεχασει τους κανονισμους απο τοτε που δουλεψε last time Δε νομίζω να βάλουν, το έλεγε και ο νόμος αυτό οτι ποσά στα εκκαθαριστικά κάτω από ένα συγκεκριμένο κατώτατο όριο δεν πληρώνονται. Αλλά και να βάλουν τόκους, ο ανώτατος που υπάρχει στο φορολογικό σύστημα είναι μέχρι και 3.5% για κάθε μήνα καθυστέρησης, θα πληρώσεις για κάθε μήνα π.χ για 16ευρώ, 16ευρώ*3.5%= 0.56 ευρώ πρόστημο για κάθε μήνα.
scullyist Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Πότε ήταν που είχαν φωνάξει κάποιον να πληρώσει μόλις 0,70κάτι cents και το είχαν βγάλει στα κανάλια και γελούσε ο ντουνιάς γιατί και μόνο να το τυπώσουν+ταχυδρομήσουν λογικά τους κόστισε παραπάνω...οπότε σιγά μην χαρίζουν τα 27Ε minus..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα