Προς το περιεχόμενο

Corsair H100 & Antec 1200 Case

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με δεδομένο οτι το κουτάκι έχει ένα μεγάλο fan στο πάνω μέρος του... Αν θελήσω να πάρω την H100 που θα μπεί?

Θα βγάλω τα 2 πίσω fan ? Κουμπώνει εκέι πέρα? ή δε χωράει πουθενά?

Εάν δε χωράει πάμε για άλλη ψύξη και επειδή δεν γνωρίζω ΚΑΘΟΛΟΥ το πως συμπεριφέρεται ο 2600k όποιος έχει εναλακτική πρόταση θα με βοηθούσε αφάνταστα.

Δημοσ.

Αυτά κοιτούσα και εγώ αμέσως μετά το πόστ μου...

Την λύση στην οροφή δε βλέπω να γίνεται δεν υπάρχει διάθεση για τόσο μαστόρεμα.

Επειδή δεν έχω ήχο εδώ που είμαι atm δεν ακούω τι λέει το tutorial ...

Απο ότι βλέπω ο τύπος έχει την Maximus IV Extreme λογικά όποτε θα έχουμε το ίδιο setup... Αυτό που βλέπω επίσης είναι οτι την gpu την έχει σε ένα pci παρακάτω... Έχει καμιά επίπτωση σε επιδόσεις κτλ ? Επίσης δεν θα με βολεύει σε περίπτωση που αποφασίσω να βάλω και την δεύτερη 6950 πάνω στο pc...

Μήπως να πάω σε διαφορετική ψύξη ?

Δημοσ.

απο οτι βλεπω στο βιντειο πιανει την 1η θεση για καρτα....

Συνύθως οτι καλύτερο απο επιδόσεις σε ένα mobo το πρώτο slot δεν το δίνει ? Απο lines κτλ μιλάω...

Αν πάω σε Η80 θα έχω μεγάλες διαφορες? το βασικότερο θα μπορώ σε καταστάσεις OC να έχω ικανοποιητικά temp?

Δημοσ.

ναι οι πρωτες θυρες pci-e ειναι στις περισσοτερες μητρικης η πιο γρηγορη. αμα δεις διαφορες κανα 2 βαθμους....παραπανω δεν νομιζω

Δημοσ.

Ερώτημα...

Αν κόψω το πάνω μέρος...τοποθετήσω το ψυγείο εκεί...

Μπορώ να τοποθετήσω τον 200άρι κάπου? Το πιο πιθανό δηλαδή είναι στο πλαϊνό... Μιας και δεν είμαι στο σπίτι atm για να δω πως είναι το πλαϊνό νομίζεται ότι θα χωράει? σήτα για να το καλύψω από έξω θα βρω τόσο μεγάλη?

Μήπως να μη μπω καν στον κόπο και να πάρω την Η80 ?? Δεν έχω ιδέα από την θερμική συμπεριφορά των τελευταίον INTEL και προσπαθώ μη βρεθώ κανα cpu ζεστό και μετά δεν μπορώ να τον πειράξω έστω και λίγο...

τι λέτε?

Δημοσ.

εδω με την stock Πιανει τα 4,8-5 λες να μην πιανει με μια τοσο καλυ ψυκτρα?

αν σκεφτεσαι να το αλλαξεις μεσα το κουτι...βαλε παλυ στο μυαλο σου την h100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...