Jusy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας και καλως ηρθα ! Ειμαι καινουργιο μελος , και θα ηθελα να πω το προβλημα μ που εχω εδω και 3 χρονια που εχω παρει το pc .Απο τοτε που το πειρα που λετε, εχει αυτο το προβλημα..κολαει στο ακυρο, οτι και να κανω, και να μην κανω τιποτα δηλαδη, θα κολησει,και θα αναγκαστω να κανω επανακινιση..Οταν υπαρχει ηχος ακουγετε ενα grrrrrr (σαν κρασαρισμα ), και εκηνη την στιγμη το μονο που δουλευει, ειναι τα ανεμιστιρακια ..Πηγα αλλαξα τροφοδοτικο, μπας και φταιει αυτο, αλλα τα ιδια παλι..Και φορματ εκανα,και μνημες αλλαξα, και παλι τα ιδια .Μπορει να κολησει οποιαδηποτε στιγμη..Οταν πηγα στο πλαισιο και ανεφερα το προβλημα μου, μου ειπαν οτι ισως φταιει ο σκληρος .. Σημερα ετρεξα ενα προγραμματακι για τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη (που απο οτι μου ειπαν δεν ειναι πολυ αξιοπιστα αυτα τα προγραμματα ). Οι θερμοκρασιες ειναι απο 55 βαθμους εως και 60, και στους 4 core.. To συστημα μου ειναι : 2 DDR3 1600 Kαρτα γραφικων NVIDIA GEFORCE GTX 260 μιτρικη :GA-EP43T-UD3L GIGABYTE cpu : intel core 4 (οταν κολλαει , η θα μαυριση η οθονη, η θα βγαλει μπλε οθονη, η χρωματα...) Eυχαριστω,,
Jusy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αχχ μη μ λες τετοια.. Δεν τους πηγα τον υπολογιστη..Τωρα αν φταιει η μιτρικη φασκελοκουκουλωστα
tilbellos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Κατέβασε το πρόγραμμα Hard disk sentinel και πες μας πόσο σου λέει στο health και τι γράφει από κάτω. Επίσης αν σου βγάζει μπλε οθόνες κοίτα στον φάκελο C:\windows\minidump αν υπάρχουν αρχεία και ανέβασε τα σε ενα zip να τα δω (οταν κολλαει , η θα μαυριση η οθονη, η θα βγαλει μπλε οθονη, η χρωματα...) Κάτι μου λέει όμως ότι φταίει η κάρτα γραφικών
Jusy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ετρεξα το προγραμμα, και μ λεει αυτα τα στοιχεια : health :100% temp :32 C free space 617,8 GB Perfomance : 100% excellent και απο κατω λεει πως ο σκληρος ειναι μια χαρα (the hard disk is perfect ) *στον φακελο minidump δεν υπαρχουν αρχεια .
tilbellos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 O δίσκος φαίνεται καθαρός, θέλω λίγο να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις ένα άλλο πρόγραμμα το furmark για να στρεσάρεις την κάρτα γραφικών. Αν έχει πρόβλημα θα κολλήσει αμέσως
Jusy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 To ετρεξα, και δεν κολλησε .Ετρεχε για κανα 5λεπτο, και μετα το σταματησα.Εκανα μια αλλη εφαρμογη και μ εβγαλε αυτα τα αποτελεσματα SCORE:1198 points (19 FPS, 60000 ms) Max GPU Temp: 84°C Resolution: 1280x720 (W) - AA:0 samples FPS: min:20, max:22, avg:19 - OPTIONS: DynBkg renderer NVIDIA GeForce GTX 260 (10DE-05E2, 1 GPU) drivers 8.15.11.9038 (7-14-2009) - GL:nvoglv32 clocks core:0MHz, mem:0MHz, shader:0MHz cpu Intel® Core2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz CPU speed 2667 MHz, system memory 3070 MB os Windows 7 32-bit build 7601 [service Pack 1]
tilbellos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ο driver που έχεις είναι πολύ παλιός, αναβαθμισέ τον από εδώ επίσης ποιο τροφοδοτικό έχεις και ποιο άλλο δοκίμασες; μήπως έχεις κάνει overclock?
Jusy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 χχM δεν ξερω τι ακριβως μ εβαλε ..Παντως το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει και μετα την αλλαγη. το overclock τι ακριβως ειναι ? ?
tilbellos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Είναι η αύξηση των χρονισμών του επεξεργαστή σου ή της μνήμης, της κάρτας γραφικών... το οποίο σου δίνει καλύτερες επιδόσεις στον υπολογιστή σου αλλά ανεβαίνουν και οι θερμοκρασίες οπότε θα θες και καλύτερη ψύξη. Το overclock μπορεί αν δεν γίνουν σωστές ρυθμίσεις να προκαλέσει αστάθεια του συστήματος πχ μπλε οθόνες, γι αυτό σε ρώτησα αν έχεις κάνει. Οι θερμοκρασίες που αναφέρεις στην αρχή είναι σε idle κατάσταση το pc ή σε full load? αν είναι σε idle τότε είναι κάπως υψηλές. Είπες ότι δοκίμασες και άλλες μνήμες. Πως τις έχεις τοποθετήσει ακριβώς; Στις 2 πράσινες υποδοχές ή στις 2 κόκκινες ή δίπλα δίπλα; Θα σου έλεγα πάντως να δοκιμάσεις και ένα memtest bootable. Κάθε πόσο περίπου κολλάει; Κολλάει σε τυχαίες καταστάσεις ή όταν δουλεύεις κάτι συγκεκριμένο;
panos0100 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα παρόμοιο πρώβλημμα είχα κι εγώ με μια μητρική απο το πλαισιο δηλαδή κολουσε σε εμένα σε άκυρες στιγμες και μετα δεν ξεκολαγε επρεπε να περιμένεις να βγάλεις καμια μνημη καμια καρτα γραφικων να τα ξανακουμπωσεις και τοτε δουλευε αλλα παλι το ξανα εκανε ο ηχος δεν ξερω αν ειναι παρωμοιος εμενα ακουγωτανε 5 σινεχομενα μπιπ απο το ηχειο που σημαινε θεωτιτικα πρωβλημμα στον επεξεργαστη αλλα τελικα ητανε η μητρικη η οποια ητανε μια φοξκον με σοκετ 775 εγω σου πρωτεινω να δεις την μητρικη σου με διαφορους τροπους πρωτα αν ολα ταιριαζουνε σε χρονισμους και μετα να δεις την μητρικη σου πιστευω οτι το πρωβλημμα σου ειναι εκει περα επισης ολα αυτα που αναφερες τα ειχα το ειδιο ακριβως και εμενα τα ανεμιστιρακια δουλευανε ο ηχος που λες, σε ακυρες στιγμες παγωνε η εικονα και ακουγωτανε αυτο το πραγμμα κατα 99% μητρικη
Jusy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Είναι η αύξηση των χρονισμών του επεξεργαστή σου ή της μνήμης, της κάρτας γραφικών... το οποίο σου δίνει καλύτερες επιδόσεις στον υπολογιστή σου αλλά ανεβαίνουν και οι θερμοκρασίες οπότε θα θες και καλύτερη ψύξη. Το overclock μπορεί αν δεν γίνουν σωστές ρυθμίσεις να προκαλέσει αστάθεια του συστήματος πχ μπλε οθόνες, γι αυτό σε ρώτησα αν έχεις κάνει. Οι θερμοκρασίες που αναφέρεις στην αρχή είναι σε idle κατάσταση το pc ή σε full load? αν είναι σε idle τότε είναι κάπως υψηλές. Είπες ότι δοκίμασες και άλλες μνήμες. Πως τις έχεις τοποθετήσει ακριβώς; Στις 2 πράσινες υποδοχές ή στις 2 κόκκινες ή δίπλα δίπλα; Θα σου έλεγα πάντως να δοκιμάσεις και ένα memtest bootable. Κάθε πόσο περίπου κολλάει; Κολλάει σε τυχαίες καταστάσεις ή όταν δουλεύεις κάτι συγκεκριμένο; Για τις θερμοκρασιες ,εκηνη την στιγμη δεν εκανα τιποτα , οποτε ηταν σε idle κατασταση. Κολαει σε τυχαιες καταστασεις, και να μην κανω τπτ παλι θα κολισει.. Ερχονται μερες που δεν κολαει καθολου,η κολαει λιγες φορες, και αλλες μερες κολαει συνεχεια. Τωρα για τις μνημες ξαναεβαλα τις παλιες εφοσον δεν ειδα αποτελεσμα..τις εβαλα διπλα διπλα,(τις καινουργιες) σε ολες τις υποδοχες.(4)
tilbellos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 4 είναι; Στην αρχή λες "2 DDR3 1600". Οι μνήμες είναι όλες ίδιες; Συγκεκριμένα ποιες είναι; Και ποια μητρική έχεις; Θέλω να μου πεις και το τροφοδοτικό σου Σορυ αν επιμένω και γίνομαι κουραστικός αλλά μου έχει τύχει το ίδιο πράγμα αρκετές φορές και δεν ήταν πρόβλημα της μητρικής. Τις περισσότερες φορές ήταν η κάρτα γραφικών ή η μνήμες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στην περίπτωση σου δεν φταίει η μητρική απλά είναι λίγο σπάνιο. Κι εσύ βρε αδερφέ μου είχες πρόβλημα από την αρχή που αγόρασες τον υπολογιστή και δεν το έδωσες πίσω για επισκευή εφόσον ήταν και εντός εγγύησης;
Jusy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 4 είναι; Στην αρχή λες "2 DDR3 1600". Οι μνήμες είναι όλες ίδιες; Συγκεκριμένα ποιες είναι; Και ποια μητρική έχεις; Θέλω να μου πεις και το τροφοδοτικό σου Σορυ αν επιμένω και γίνομαι κουραστικός αλλά μου έχει τύχει το ίδιο πράγμα αρκετές φορές και δεν ήταν πρόβλημα της μητρικής. Τις περισσότερες φορές ήταν η κάρτα γραφικών ή η μνήμες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στην περίπτωση σου δεν φταίει η μητρική απλά είναι λίγο σπάνιο. Κι εσύ βρε αδερφέ μου είχες πρόβλημα από την αρχή που αγόρασες τον υπολογιστή και δεν το έδωσες πίσω για επισκευή εφόσον ήταν και εντός εγγύησης; Τον ειχα παει για να τον φτιαξουν, και μου ειπαν εχει προβλημα το τροφοδοτικο,και το αλλαξαν..Αλλα παλι τα ιδια ... φαντασου .. Την μιτρικη την εχω αναφερει στην αρχη. 4 ειναι οι υποδοχες , και εγω εχω 2 μνημες .Οι μνημες ιδιες ειναι και οι 2.Τωρα δεν μπορω να καταλαβω την μαρκα ειναι..παντως στις υποδοχες λεει DDR1 DDR2 DDR3 DDR4.Eγω τις εχω τοποθετημενες στις 3 και 4.το τροφοδοτικο πως μπορω να το δω?
Thanos1972 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ανοιξε το πλαινο του κουτιου σου και πες μας την μαρκα και τα watt.
DaywalkerxD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα απο εμενα ειχα παρομοια εμπειρια με τον φιλο για μερικες μερες οταν ειχα βαλει windows 7 προσωπικα σε εμενα δεν ειχαν μπει audio drivers και επρεπε να παω στο site της gigabyte για να κατεβασω drivers για την ενσωματωμενη καρτα ηχου απο εκει. Μηπως φταει αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα