geo1st487 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Θελω να βρω πληκτρολογιο ενσυρματο για desktop pc που να εχει αισθηση οπως στα πληκτρολογια των φορητων δηλαδη χαμηλο πατημα του πληκτρου και οχι βαθυ σαν αυτο που εχω τωρα. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο πληκτρολογιο; Ευχαριστω
billkolias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως να παρεις ενα πληκτρολογιο σιλικονης?
nikosops Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Καλά λέει ο billkolias υπάρχουν κάτι ωραία πληκτρολόγια μ σηλικονη. Αλλά σαν αυτά που λες με χαμηλό πάτημα που έχουν τ laptops δεν νομίζω ότι κυκλοφορούν
djkostas84 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Το Logitech Illuminated πλησιάζει αρκετά την αίσθηση του φορητού!
ors_86 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Για οικονομική λύση, μικρή διαδρομή πλήκτρων έχει το Microsoft Wired Keyboard 400 OEM black όπως και Microsoft Wired Keyboard 600 black US. Για πιο ακριβά, σχεδόν σαν φορητού πληκτρολόγια, είναι τα Logitech Wireless Keyboard K750 όπως και Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800.
Haldol Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τέτοιο πληκτρολόγιο είναι το αλουμινένιο της Apple, το οποίο είναι απλά τρομερό. Βέβαια στα 50€ τσούζει, αλλά είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει. Μαλακά πλήκτρα, πολύ μικρή διαδρομή σαν laptop, πανέμορφο (ντάξει αυτό είναι υποκειμενικό), πολύ καλή κατασκευή, τα πάντα όλα.
sotiris123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τέτοιο πληκτρολόγιο είναι το αλουμινένιο της Apple, το οποίο είναι απλά τρομερό. Βέβαια στα 50€ τσούζει, αλλά είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει. Μαλακά πλήκτρα, πολύ μικρή διαδρομή σαν laptop, πανέμορφο (ντάξει αυτό είναι υποκειμενικό), πολύ καλή κατασκευή, τα πάντα όλα. κ δουλευει σε windows?
Haldol Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 κ δουλευει σε windows? Φυσικά, λογικά όμως με κάποιους περιορισμούς στα shortcuts. Αν και σίγουρα με software θα λύνεται το όποιο θέμα. Microsoft Comfort Curve 2000 ίσως? Ούτε καν; Κλασσικό πληκτρολόγιο είναι, καμία σχέση με αυτό που ψάχνει.
Vaggos02 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/87429/Logitech-K340-Wireless-Keyboard.html Το χρησιμοποιώ εδώ και κάνα δίμηνο και είμαι υπερευχαριστημένος.
Crypton-R- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό που γράφεις Vaggos02 δεν έχει χαμηλό πάτημα. Από αυτά που έχετε γράψει, το Κ750 φαίνεται πως έχει το πιο χαμηλό πάτημα αλλά γιατί 75 ευρώ; Για το solar; Πως θα χρησιμοποιηθεί όταν το πληκτρολόγιο βρίσκεται μέσα στο σπίτι; Πρέπει να το βγάζεις βόλτα το καλοκαίρι στον ήλιο για να φορτίζει;
geo1st487 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Θελω να ειναι με καλωδιο το πληκτρολογιο και να μην ειναι αρεα τα πληκτρα οπως στα sony vaio αλλα κολλητα οπως στο toshiba satellite που εχω.
Commendatore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Από αυτά που έχετε γράψει, το Κ750 φαίνεται πως έχει το πιο χαμηλό πάτημα αλλά γιατί 75 ευρώ; Για το solar; Πως θα χρησιμοποιηθεί όταν το πληκτρολόγιο βρίσκεται μέσα στο σπίτι; Πρέπει να το βγάζεις βόλτα το καλοκαίρι στον ήλιο για να φορτίζει; Απολύτως καμία σχέση... Το Κ750 λειτουργεί τόσο με φυσικό όσο και με τεχνητό φωτισμό. Aκόμη και λiγοστός να είναι τεχνητός φωτισμός, αρκεί για να είναι φορτισμένο τουλάχιστον στο 50%. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να το ελέγξεις μέσω του "Logitech Solar App" και μάλιστα εδώ και κάτι μήνες που το χρησιμοποιώ (τουλάχιστον 8 ώρες καθημερινώς), δεν έχει πέσει η ένδειξη ποτέ κάτω από τα 250 Lux (με μέγιστο τα 500 Lux) Δεν έχω διαπιστώσει κανενός είδους καθυστέρηση στην απόκριση και μάλιστα νομίζω πως έχει την καλύτερη αίσθηση από όλα τα πληκτρολόγια που έχω δοκιμάσει. Είναι από τα πιο χαμηλού προφίλ πληκτρολόγια στην αγορά και νομίζω πως δε θα αφήσει δυσαρεστημένο τον topic starter. Αναγνωρίζω πως τα ~80 € είναι πολλά για ένα πληκτρολόγιο, αλλά νομίζω πως το συγκεκριμένο τα αξίζει μέχρι και το τελευταίο €. Το θεωρώ ίσως την καλύτερη αγορά περιφερειακού που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. ένα από τα review : http://the-gadgeteer.com/2010/12/09/logitech-wireless-solar-keyboard-k750-review/
manosnik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Αν δε περιοριζοσουν με καλωδια θα μπορουσα να σου προτεινω αυτο http://www.skroutz.gr/s/297035/HP-Wireless-Elite-Keyboard-FQ480AA.html εχω διαβασει τα καλυτερα!
niyo66 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 πήρα ένα τέτιο πληκτρολόγιο από το multirama την περασμένη βδομάδα. εκτός από εο χαμηλό πάτημα έχει και το πλεονέκτημα του μικρού μεγέθους (του λείπει το κομμάτι με τα βελάκια και τα πλήκτρα home/end/insert/del)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα