NIKOsVAIO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους, το προβλημα μου ειναι το εξις.Εχω ενα laptop το οποιο ειχε σοβαρο προβλημα με το σκληρο δισκο.Ετσι χρησιμοποιησα ενα προγραμα που ονομαζεται HDD Regenerator.Το προγραμμα για να δουλεψει χρειαζοταν να λειτουργει μεσω bootable usb, γιατι για να επαναφερει τους κατεστραμενους τομεις του δισκου επρεπε να βρισκεται εκτος των windows.Πηρα λοιπον ενα usb 8GB, το εκανα bootable με αυτο το προγραμμα και ως εκει ολα οκ.Αφου το προγραμμα τελειωσε μετα απο σερι πολλων ωρων ο δισκος τωρα ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση, οχι τελεια, αλλα εντυπωσιακα καλυτερη.Το προβλημα ειναι οτι οταν διεγραψα ολα τα αρχεια που ειχε μεσα το usb ωστε να ειναι bootable, απο 8GB που ηταν τωρα το εμφανιζει μονο με 1,91 GB. Οποια βοηθεια για το τι μπορει να φταιει δεκτη. Σας ευχαριστω πολυ!
A_panM Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους, το προβλημα μου ειναι το εξις.Εχω ενα laptop το οποιο ειχε σοβαρο προβλημα με το σκληρο δισκο.Ετσι χρησιμοποιησα ενα προγραμα που ονομαζεται HDD Regenerator.Το προγραμμα για να δουλεψει χρειαζοταν να λειτουργει μεσω bootable usb, γιατι για να επαναφερει τους κατεστραμενους τομεις του δισκου επρεπε να βρισκεται εκτος των windows.Πηρα λοιπον ενα usb 8GB, το εκανα bootable με αυτο το προγραμμα και ως εκει ολα οκ.Αφου το προγραμμα τελειωσε μετα απο σερι πολλων ωρων ο δισκος τωρα ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση, οχι τελεια, αλλα εντυπωσιακα καλυτερη.Το προβλημα ειναι οτι οταν διεγραψα ολα τα αρχεια που ειχε μεσα το usb ωστε να ειναι bootable, απο 8GB που ηταν τωρα το εμφανιζει μονο με 1,91 GB. Οποια βοηθεια για το τι μπορει να φταιει δεκτη. Σας ευχαριστω πολυ! μπορεις να χρησιμοποιησεις το mini tool partition για να δεις τι μπορει να παιζει...Με το προγραμμα μπορεις να διαγραψεις τυχον παρτισιον (που μπορει να μην φαινονται) και να το φορμαρεις απο την αρχη. http://www.minitool-partitionrecovery.com/download.html
kostaks3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 γιατι δεν δοκιμαζεις με cmd να του δωσεις κατι εντολες (δεν θυμαμαι ακριβως) και να διαγραψει ολα τα αρχεια του usb;
antonl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης ένα format πιθανότατα θα σου λύσει το πρόβλημα.
NIKOsVAIO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον, ο πρωτος τροπος με το προγραμμα δεν δουλεψε.Δεν μπορουσε να βρει το lost partition. Οσο για το format το ειχα ηδη δοκιμασει μα δεν εγινε τιποτα.Τελικα εκανα αυτο που μου προτεινε ο φιλος με τις εντολες και ολα καλα! Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για την αμεση ανταποκριση και τη βοηθεια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα