logizagor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 για πειτε κανα ντοκιμαντερ που αξιζει να δουμε.. κατι τυπου εξαντας ας πουμε πχ
Marria Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Πρωταγωνιστες , καθε Κυριακη που ειναι στο ΜEGA
green gordon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Το HOME. 1 επεισοδιο ειναι μονο σε hd θα παθεις μεγαλη πλακα.Μακραν το καλυτερο ντοκυμαντερ που εχει βγει.
logizagor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Το HOME. 1 επεισοδιο ειναι μονο σε hd θα παθεις μεγαλη πλακα.Μακραν το καλυτερο ντοκυμαντερ που εχει βγει. πολυ καλο Πρωταγωνιστες , καθε Κυριακη που ειναι στο ΜEGA το παρακολουθω και εγω..
firewalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν σε πιάνει πονοκέφαλος εύκολα δες τα Zeitgeist.
V for Vagelis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Σε όποιον ενδιαφέρεται για κοινωνικά θέματα και ψυχολογία, προτείνω το human resources, όπου ερευνάται η χειραγώγηση του ανθρώπου, κυρίως από τη βιομηχανική επανάσταση μέχρι και σήμερα. http://vimeo.com/19977851 "this film is about the rise of mechanistic philosophy and the exploitation of human beings under modern hierarchical systems." The film includes original interviews with: "Noam Chomsky, Howard Zinn, Rebecca Lemov (“World as Laboratory”), Christopher Simpson (“The Science of Coercion”), George Ritzer (“The McDonaldization of Society”), Morris Berman (“The Reenchantment of the World”), John Taylor Gatto (“Dumbing us Down”), Alfie Kohn (“What does it mean to be well educated?”) and others." Δυστυχώς δε το βρήκα με ελληνικούς υπότιτλους.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Πρωταγωνιστες , καθε Κυριακη που ειναι στο ΜEGA απλα τα σπαει..πολυ ποιοτητα, ψαγμενα θεματα και ωραιες συνεντευξεις.. αξιζει..απο εκπομπες δεν θυμαμαι να εχω δει κατι καλυτερο στην ελλαδα..αλλα και για τα δεδομενα του εξωτερικου παλι ειναι πολυ μπροστα..
kabamaru21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εγω εχω να σου προτείνω Planet Earth (BBC) και Earth: Power of the planet (Discovery). Τα βρίσκεις ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ σε HD και απολαμβάνεις τον πλανήτη μας μεσα απο μαγικές εικονες και αριστα σκηνοθετημένα πλανα.
tsioudiver Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Όχι ακριβώς τύπου εξάντα! IMAX Deep Sea Volcanoes of the Deep Sea South Pacific The Blue Planet Planet Earth Frozen Planet Amazing Caves Cosmic Voyage Cosmos
Praetorianos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Earthlings (ερθλινκς) Για γερά στομάχια όμως.
Toufas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/playlist?list=PL8E14CE7E6F46571C&feature=plcp Doug Stanhope. Ενας απο τους πιο εξυπνους ανθρωπους που μπορεις να ακουσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα