barlong Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μένω με την μητέρα μου σε μια πολυκατοικία πρώτο δεύτερο και σκέφτομαι να ακυρώσω την τηλεφωνική γραμμή της μητέρας μου και να εκμεταλλευτώ την δεύτερη γραμμή της forthent. Το φορητό πιάνει πολύ καλά από το κάτω σπίτι στο πάνω αλλά έχω πρόβλημα με την φόρτιση. Υπάρχει μοντέλο με 2 βάσεις φόρτισης?
makfil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Βεβαίως. Πριν από ένα χρόνο πήρα το PANASONIC KX TG 7302 GRB από το ΜΜ (59) και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις δυνατότητες που έχει, τη λήψη και τη διάρκεια φόρτισης. Τώρα το βλέπω στον τσιγκούνη με 43+ και νομίζω ότι είναι πολύ καλή τιμή. Υπάρχουν και άλλες μάρκες βέβαια.
barlong Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Thanks έχει και στον Αμαζόνιο πολλά αλλά μάλλον θα εμπιστευτώ αυτό που δουλεύει εδώ
paylidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 επίσης αν πάρεις κάποιο από αυτα που ειναι duo-pack (ετσι τα λενε...), συνήθως εχουν και δευτερη βαση φόρτισης... Ειχα πάρει κάποια philips και εχουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα