kom Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 καλημέρα ύστερα από χρόνια συμβίωσης με ένα sony ericsson g900 λέω να στραφώ σε κάποιο smartphone max budget τα €200 είδα το sony ericsson xperia neo v και μου αρέσει αρκετά , σε αυτό το budget ποιές άλλες επιλογές έχω ; ευχαριστώ προκαταβολικά
naruto14 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 καλημέρα ύστερα από χρόνια συμβίωσης με ένα sony ericsson g900 λέω να στραφώ σε κάποιο smartphone max budget τα €200 είδα το sony ericsson xperia neo v και μου αρέσει αρκετά , σε αυτό το budget ποιές άλλες επιλογές έχω ; ευχαριστώ προκαταβολικά Έχεις και το Huawei Ideos x5 Pro αλλά το Neo V είναι το καλύτερο vfm μέχρι 200 ευρώ.
nikosops Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Neo v από μενα και γω σκοπεύω να το αγοράσω
naruto14 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Neo v από μενα και γω σκοπεύω να το αγοράσω Καλύτερα να βιαστείς γιατί δύσκολα το βρίσκεις τώρα, φαντάσου σε λίγο καιρό!
kom Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 πήγα πλαίσιο να το πάρω και έφαγα άκυρο δεν το είχαν και μου είπαν με παραγγελία και σε 15-20 μέρες,οπότε και παραγγελία να το έκανα θα πηγαίναμε πρωτοχρονιά περιμένω μπας και βγάλουν καμία προσφορά στις γιορτές
nikoskon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Πήγαινε και σε κανένα Vodafone shop ή/και Κωτσόβολος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα