lakis.makis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Modarra έναν πύργο αλλά μου "πετάει" ρεύμα από πίσω δηλαδή κυρίως από την πλάτη και το ανεμιστηράκι ψύξης αλλά όχι το τροφοδοτικο. Μάλιστα έβαλα σε μικρή απόσταση από τον ανεμιστήρα και ηλεκτρολογικό κατσαβίδι και μου άναψε το λαμπάκι στα 1-2 εκατοστά από τον ανεμιστήρα τον οποίο απενεργοποιησα αλλά πάλι μου δείχνει να χτυπάει το ρεύμα ... από μπροστά και το κουμπί του power-reset δεν έχω παρατηρήσει κάτι , ούτε και από πλάγια που είναι βιδωμένη η μητρική στον πύργο Ενυ Αϊδιας ;;;;
ca6mio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δες προσεκτικα αν καποιο δοντακι του backplate εχει μπει σε καποια θυρα. Στην χειροτερη περιπτωση θα χρειαστει να τα βγαλεις ολα και να τα ξανατοποθετησεις προσεκτικα.
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Και επιπρόσθετα να επιβεβαιώσεις οτι στις πρίζες/πολύπριζα που εχεις συνδεμένο τον υπολογιστή λειτουργεί σωστά η γείωση.
karmen1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως να τσεκάρεις σε άλλη πρίζα; Σε άλλες συσκευές στο σπίτι έχεις θέμα; Το Pc είναι πάνω σε σούκο; edit: busted
lakis.makis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ntinara με κάνεις πλάκα ; Karmen το σούκο έχει δεύτερο υπολογιστή με εκτυπωτή κλπ και δεν παρατήρησα κάτι αξιόλογο. Αυτό που λες να δοκιμάσω σε άλλη πρίζα τον συγκεκριμένο τον δοκίμασα πάνω σε ξύλινο γραφείο και φοβάμαι να τον ακουμπήσω στο έδαφος μην κάνει κάνα τσαφ και γίνω κι εγώ σγουρομάλλης ca6mio δεν έχω backplate isay αυτό με την γείωση πως μπορώ να το ελέγξω ;;; ΥΓ παίζει να φταίνε τα πινάκια του front panel ? ο υπολογιστής όμως και τα φωτάκια λειτουργούν κανονικά ΥΓ 2 ενόψει βιασύνης δεν έβαλα "τσοχάκια" ανάμεσα σε βίδες και μητρική ... αλλά εκεί που ακουμπά η μητρική στα πλάγια του κουτιού δεν παρατηρώ ρεύμα
Thanos1972 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αποστατες εχεις βαλει αναμεσα στην μητρικη και το κουτι και να βιδωθουν οι βιδες εκει μεσα? (εκεινα τα χρυσαφι πραγματακια ειναι οι αποστατες).
lakis.makis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αποστατες εχεις βαλει αναμεσα στην μητρικη και το κουτι και να βιδωθουν οι βιδες εκει μεσα? (εκεινα τα χρυσαφι πραγματακια ειναι οι αποστατες). αποστάτες ναι ... αν εννοείς τις πολύγωνες βιδούλες που πιάνουν στο κουτί και μετά πιάνει η μητρική πάνω τους.... τσοχάκια δεν έβαλα ανάμεσα σε βίδα και μητρική (πως τα λένε αλήθεια να πάρω
Thanos1972 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Τι να τα κανεις τα τσοχακια?πρωτη φορα το ακουω αυτο. Καπου αλλου ειναι το προβλημα σου.απο καπου εχεις διαροοη. Βγαλε τα παντα απο το κουτι και στησε την μητρικη επανω σε ενα ξυλινο τραπεζι. Ασε το τροφοδοτικο μεσα στο κουτι και εχε και τα καλωδια του front panel συνδεδεμενα και δες τι σου κανει εκει.
lakis.makis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Τι να τα κανεις τα τσοχακια?πρωτη φορα το ακουω αυτο. Καπου αλλου ειναι το προβλημα σου.απο καπου εχεις διαροοη. Βγαλε τα παντα απο το κουτι και στησε την μητρικη επανω σε ενα ξυλινο τραπεζι. Ασε το τροφοδοτικο μεσα στο κουτι και εχε και τα καλωδια του front panel συνδεδεμενα και δες τι σου κανει εκει. οκ θα το δω και θα πω ....
mikevchq Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Τσοχακια δε χρειαζονται. Ισα ισα που δεν πρεπει να εχεις για να γειωνει η mobo στο κουτι.
ice25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Στην γείωση σου είναι το πρόβλημα...αν ακουμπούσε κάποιο pin θα γονάτιζε το τροφοδοτικό σου...
Ntinaras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ntinara με κάνεις πλάκα ; Karmen το σούκο έχει δεύτερο υπολογιστή με εκτυπωτή κλπ και δεν παρατήρησα κάτι αξιόλογο. Αυτό που λες να δοκιμάσω σε άλλη πρίζα τον συγκεκριμένο τον δοκίμασα πάνω σε ξύλινο γραφείο και φοβάμαι να τον ακουμπήσω στο έδαφος μην κάνει κάνα τσαφ και γίνω κι εγώ σγουρομάλλης ca6mio δεν έχω backplate isay αυτό με την γείωση πως μπορώ να το ελέγξω ;;; ΥΓ παίζει να φταίνε τα πινάκια του front panel ? ο υπολογιστής όμως και τα φωτάκια λειτουργούν κανονικά ΥΓ 2 ενόψει βιασύνης δεν έβαλα "τσοχάκια" ανάμεσα σε βίδες και μητρική ... αλλά εκεί που ακουμπά η μητρική στα πλάγια του κουτιού δεν παρατηρώ ρεύμα ρε συ.ξερω τι ειναι το μονταρισμα,αλλα θελω να μου πεις συγκεκριμενα τι μοντες εκανες.
dimpa16 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 αποστάτες ναι ... αν εννοείς τις πολύγωνες βιδούλες που πιάνουν στο κουτί και μετά πιάνει η μητρική πάνω τους.... τσοχάκια δεν έβαλα ανάμεσα σε βίδα και μητρική (πως τα λένε αλήθεια να πάρω Τα ΄΄τσοχακια΄΄ λεγονται φίμπερ. Δεν χρειαζεται να τα βαλεις,παντως.
lakis.makis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Στην γείωση σου είναι το πρόβλημα...αν ακουμπούσε κάποιο pin θα γονάτιζε το τροφοδοτικό σου... και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα