BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Επειδή πήρα 2 φορες την τράπεζα πειραιώς και δεν μπορεσε η υπάλληλος να μου απαντησει. Εχω βγάλει εδω και 1 μήνα χρεωστική κάρτα visa debit απο την τράπεζα πειραιώς. Και εχω την εξής ερώτηση: Αν μου κλέψει κάποιος τα στοιχεία της χρεωστικής κάρτας απο το διαδίκτυο ,και έχω εγώ στην κάρτα μέσα 50 € μπορεί να μου τραβήξει πχ 600€ και χω μετά να πρέπει να χρωστάω?
panos2171 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Οχι, με χρεωστικη αγοραζεις με μονο οσα εχεις μεσα.Αν πχ εχεις 50 ευρω αγορα των 51 ευρω δεν μπορει να επιτευχθει οποτε δεν υπαρχει λογος να φοβασε.
kage Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 οτι εχεις μεσα.τα νουμερα δεν κανουν τιποτα θελει και τα 3 τελευταια ψηφια που βρισκονται απο την πισω μερια.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδή οτι έχω μέσα μπορουν να μου κλέψουν οχι παραπάνω.ετσι;
agent_smith Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδή οτι έχω μέσα μπορουν να μου κλέψουν οχι παραπάνω.ετσι; Αν η εντολή πληρωμής ξεπερνά το υπόλοιπο του λογαριασμού σου τότε η συναλλαγή δεν εγκρίνετε από την τράπεζα.
arxaggelos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 πήρα 2 φορες την τράπεζα πειραιώς και δεν μπορεσε η υπάλληλος να μου απαντησει Δεν ήξερε να σου πεί αυτό το πράγμα η υπάλληλος της τράπεζας;;; Το ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των καρτών δηλαδή. Τελικά ποιούς προσλαμβάνουν να σηκώνουν τα τηλέφωνα που παίρνουμε;;; FAIL. Αγόραζε άφοβα, ισχύει ό,τι σου είπαν οι παραπάνω.
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ακόμα και σε περίπτωση που πέσεις θύμα κλοπής πάντως, κάνεις αμφισβήτηση της συναλλαγής και σου ξαναδίνουν πίσω το ποσό που έχασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα