Ang391 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα ο Η/Υ μου παρέδωσε πνεύμα (καμένη μητρική) και αναγκάστηκα να μεταφέρω τα αρχεία μου του σκληρού δίσκου σε άλλον Η/Υ. Έτσι με μια θήκη που μετατρέπει τον εσωτερικό σκληρό σε εξωτερικό με USB σύνδεση επιχείρησα να μεταφέρω τα αρχεία. Να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι ο "παλιός" δίσκος ήταν σε windows XP ενώ το σύστημα που γίνεται η μεταφορά είναι σε windows 7. Η μεταφορά των αρχείων έγινε κανονικά μέχρι ότου έφτασα στα αρχεία που βρίσκονταν μέσα στο "Document and Settings" --> "Administrator". Τα αρχεία που βρίσκονται εκεί δεν με αφήνει ούτε να τα ανοίξω ούτε να τα αντιγράψω γιατί με βλέπει ως μη εξουσιοδοτημένο χρήστη απ' ότι καταλαβαίνω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει μπας και βγω απ' το τέλμα?? PS1: Όλη η διαδικασία γίνεται σε windows7 PS2: Ο δίσκος είναι SATA
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω πως είναι δομημένα τα 7, αλλά αν με δεξί στο D&S σου βγάζει tab Ασφάλεια, πας Για Προχωρημένους και Κάτοχος και μεταβιβάζεις τα δικαιώματα χρήσης του φακέλου.
Ang391 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Από ένα ψάξιμο στο internet είδα ότι εδώ αναφέρεται το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν δίνουν κάποια λύση. Το μόνο που λένε είναι να μπεις μέσω linux και να κάνεις τη δουλεία.
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις ένα Linux-based "live CD" (δοθέντος ότι έχεις αντιγραφικό πάνω στο πισί), και να μπουτάρεις το μηχάνημα από αυτό : Bάλε "linux live" στο searchbox του Google. Θα σου βγάλει "άπειρα" αποτελέσματα. Κλίκαρε ένα - κατέβασε το ISO αρχείο που φιλοξενεί η σελίδα - και φτιάξε ένα δισκάκι (CD ή DVD) με αυτό, χρησιμοποιώντας πχ το ImgBurn (και την επιλογή "burn ISO image to disk"). Τέλος restart, κι αν δεν είναι ορισμένο στο BIOS setup να ξεκινάει το μηχάνημα από optical drive, μπες και όρισέ το, αποθήκευσε, βγες από BIOS setup, και σε 1-2' θα είσαι σε περιβάλλον Linux...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα