Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια δεν ξερω αμα ειναι το σωστο μερος για να γραψω αλλα τελος παντων θα ηθελα μια βοηθεια σε μια εργασεια μου λοιπον πως μπορουν το Facebook το blogger και το Skype να βοηθησουν στην διαδοση της γνωσης ευχαριστω για των χρονο σας.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια δεν ξερω αμα ειναι το σωστο μερος για να γραψω αλλα τελος παντων θα ηθελα μια βοηθεια σε μια εργασεια μου λοιπον πως μπορουν το Facebook το blogger και το Skype να βοηθησουν στην διαδοση της γνωσης ευχαριστω για των χρονο σας.

βρε κατσε σκεψου και γραψε την εργασια σου και ασε τα φορουμ.. δεν ειναι πυρινικη φυσικη,την γνωμη σου ζηταει

Δημοσ.

Έχω αρχίσει να χάνω την ορθογραφία μου σιγά, σιγά... Σοβαρά αν δεν αρχίσουν να πέφτουν ban μικρής διάρκειας τα οποία θα αυξάνονται όσο κάποιος συνεχίζει να μην είναι "σωστός" ή αν δεν δημιουργηθεί κάποιος επιπλέον κανόνας για την (αν)ορθογραφία είμαι σίγουρος ότι το forum θα αρχίσει σταδιακά να χάνει το κύρος του...

Δημοσ.

Γράψε Facebook e-learning, skype e-learning και blogger e-learning στο google και θα βρεις δεκάδες άρθρα. Τα κομμάτια που σου αρέσουν μην τα κάνεις copy-paste, περιέγραψέ τα με δικά σου λόγια και ανέφερε τις πηγές. Τέλος, sto word χρησιμοποίησε τον ορθογραφικό έλεγχο.

Δημοσ.

Έχω αρχίσει να χάνω την ορθογραφία μου σιγά, σιγά... Σοβαρά αν δεν αρχίσουν να πέφτουν ban μικρής διάρκειας τα οποία θα αυξάνονται όσο κάποιος συνεχίζει να μην είναι "σωστός" ή αν δεν δημιουργηθεί κάποιος επιπλέον κανόνας για την (αν)ορθογραφία είμαι σίγουρος ότι το forum θα αρχίσει σταδιακά να χάνει το κύρος του...

Καλα χαλαρωσε λιγο,δεν ειναι ολοι καθηγητες σαν εσενα..

Απο τα ορθογραφικα λαθη χαλαει το κυρος, οπως λες,ενος φορουμ? Μα που τα σκεφτεστε αυτα δεν ξερω...

Δημοσ.

ποιας γνωσης ; σε πολυ γενικο πλαισιο ας πουμε το facebook θα μπορουσε να εχει γκρουπ ή σελιδες ή οπως τις λενε οπου σε καποια θεματα οι χρηστες θα λενε τη γνωμη τους αποψη τους κλπ , το skype υποθετικα θα μπορουσε ενα σχολειο να κανει e learning με καποιο αλλο ειτε εσωτερικου ειτε εξωτερικου , το blogger αν ειναι blogs εεε τοτε αυτο ειναι υποκειμενικο ο καθενας γραφει οτι γουσταρει στο blog του [οχι οτι στο φεσμπουκ δε γινεται αυτο αλλα λεμε τωρα]

Δημοσ.
Facebook το blogger και το Skype να βοηθησουν στην διαδοση της γνωσης ευχαριστω για των χρονο σας.

αναλογος πως ενοεις τη λεξη "γνωση".....

αν εννοεις γνωση το οτι η τζουλια εβγαλε τσοντα, το ΝΑΙ ολα αυτα μπορουν να βοηθησουν.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλα χαλαρωσε λιγο,δεν ειναι ολοι καθηγητες σαν εσενα..

Απο τα ορθογραφικα λαθη χαλαει το κυρος, οπως λες,ενος φορουμ? Μα που τα σκεφτεστε αυτα δεν ξερω...

Δεν θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω σε αυτό το post σου αλλά επειδή η απάντησή του έχει μεγάλη αξία και επειδή διαβάζουν το φόρουμ και μικρότερες ηλικίες θα μπω. Κανείς δεν το έπαιξε καθηγητής ή ειδήμων στην ελληνική γλώσσα. Απλά χαίρομαι που υπάρχει και ανάλογος κανόνας εδώ μέσα για να γράφουμε μόνο στα ελληνικά γιατί έτσι δεν ξεχνάμε ούτε την ορθογραφία και φυσικά ούτε την ελληνική γλώσσα που έχουμε υποτιμήσει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. Η σημερινή νεολαία θεωρώ ότι έχει ξεφύγει στο εν λόγω θέμα τελείως με όλα αυτά τα greeklish και το facebook που χρησιμοποιούν. Για να κλείσω, όσο μπορείτε και όπου μπορείτε όσον αφορά το facebook και το internet γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί αν δεν μπορούμε σε κάτι τόσο απλό να είμαστε γνήσιοι Έλληνες τότε ζήτω που καήκαμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...