JohnnieWalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα, εχει κανεις εμπειρια για τν εν λογω ιστοσελιδα;;inmobile και αν ειναι εμπιστο ως μαγαζι. ευχαριστω!
iniohos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δεν εχω αποψη για το μαγαζι αλλα δεν ξερω γιατι θα ηθελες να ψωνισεις κατι αφου οι τιμες του δεν ειναι και οι καλυτερες με μια ματια που εριξα.
JohnnieWalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Με ενδιαφερει το samsung galaxy s 2 το οποιο εχει 400ευρω ενω το επομενο μαγαζι που βρηκα ηταν 430....αλλα αμα δεν ειναι εμπιστο θα προτιμησω το +30 φυσικα...σε αλλο μαγαζι δεν βρηκα τετοια τιμη...ευχαριστω για το ενδιαφεορν σου
makouras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ψάχνοντας κι εγώ το Galaxy s 2 βρήκα αυτήν την προσφορά και μου δημιουργήθηκε η ίδια απορία σχετικά με την αξιοπιστία του site. Πάντως ψάχνοντας και αλλού σε ελληνικά site βρήκα περίπου αντίστοιχες προσφορές οπότε αν θες ψάξε λίγο ακόμα, θα βρεις σίγουρα πάνω-κάτω την ίδια τιμή και αλλού.
kage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 και απο που το βρηκατε? πληρωνετε με paypal?εχει https?!δεν εχει εδρα το μαγαζι?! πως ξεπεσε τοσο η τιμη του κινητου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα