rhomio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Να ρωτησω και εγω κατι. Ειχα φλασαρει λοιπον την κονσολα μου πριν κανα χρονο (εχω το drive Lite-on 74850C το γκαντεμικο :/) και ολα πηγαν καλα και επαιζα τα games μια χαρα. Τις προαλλες λοιπον κατεβασα ενα νεο παιχνιδακι νεου κυματος (δεν ξερω ποιο κυμα ακριβως) και μολις το εβαλα μου εκανε αυτο που εκανε και σε χιλλιαδες αλλους χρηστες της κονσολας...το διασημο ( update loop) με λιγα λογια επειδη ποτε δεν το ειχα συνδεδεμενο στο xbox live (για να αποφυγω το ban) δεν εκανε και ποτε update στο ολοκαινουργιο dashboard update και μολις εβαλα το καινουργιο παιχνιδι αρχισε να κανει Update απτο παιχνιδι χωρις επιτυχια φυσικα. Και τωρα οπως θα γνωριζουν ηδη καποιο καθε φορα που αναβω την κονσολα αρχιζει να κανει το update ξανα απτην αρχη αλλα παντα χωρις επιτυχια με λιγα λογια looparei και φυσικα δεν μπορω να πατησω τιποτα διοτι τπτ δεν λειτουργει ουτε καν το gamepad δεν μπορει να συνδεθει στην κονσολα. Αυτο που πρεπει να γινει αποτι εχω ψαξει ειναι 1ον Να φλασαρω την κονσολα μου παλι και να βαλω ομως το original firmware δηλαδη να την επαναφερω στην ιδια κατασταση που την αγορασα. 2ον Να κανω το dashboard update μεσω usb stick. 3ον Να ξανακανω φλασαρισμα αυτην την φορα στο τελευταιο LT ixtreme που εχει βγει. Το ερωτημα μου ειναι απτην στιγμη που δεν εχω κρατησει τα dummy bin κτλ κτλ... πως θα επαναφερω το original firmware στο drive μου? Και αν μπορειτε να με βοηθησετε γενικα με τιν διαδικασια με λιγα λογια... τα βασικα δηλαδη, και τι θα επρεπε να προσεχω. ( δεν με ενδιαφερει το xbox live! ) μονο να παιζει παιχνιδια παλια καινουργια. Ευχαριστω!
gherudos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 όχι,να νοικιάσεις ένα νέο παιχνίδι που να έχει ενσωματωμένο το νέο dashboard update και να το κάνεις από εκεί, έπειτα το φλασάρεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το κλειδί κτλπ μιας κι έχει βρεθεί νέος τρόπος που δεν χρειάζεται κάν το mra hack, διάβασε τον οδηγό που θα βρείς εδώ: http://team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=61787
rhomio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ναι την γμωριζω την μεθοδο αλλα δεν θελω να μπλεκω και να φτιαχνω πραγματα μονος μου, γιαυτο θα ακολουθησω τον παλιο δυσκολο τροπο με probe. Και 2ον αυτο που λες να νοικιασω ενα παιχνιδι με το νεο dash update παλι δεν γινεται διοτι η διαδικασια του update εχει ηδη ξεκινησει στην κονσολα μου και απλως εχει κολλησει διοτι περιμενε να βρει το original fw αλλα βρηκε το πειρατικο και ετσι σταματησε και δεν θα συνεχισει εκτος και αν δει το original.
JohnVani18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Απ' όσο γνωρίζω, αυτό γίνεται μόνο αν έχεις κάνει spoof το drive. Κανονικά θα έπρεπε απλά να σου το ξεφλασάρει και να περάσει νέο official firmware.
gherudos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 rhomio με probe δεν γίνεται να πάρεις το κλειδί εφόσον πέρασες το νέο dashboard, μονόδρομος το mra hack ή το pogo που σου έστειλα σε link, δεν κάνεις καμία μετατροπή, 1 καλωδιάκι κόβεις από τη συσκευή που χρησιμοποιείς για να πάρεις το κλειδί, αυτό είναι όλο. Αν κάνεις ότι σου είπα θα λύσεις το πρόβλημα.
rhomio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 οκ παιδια το ελυσα το προβλημα, ζαλιστηκα αλλα το ελυσα!!!! εκανα το update 13599 απο usb stick και επειτα εφτιαξα δικο μου probe 3 για να τραβηξω το κλειδι απτο drive. εχοντας πια το κλειδι εκανα φλας κανονικα στο lt2. αφου τελειωσα εκανα το update 13604 εφοσον ειναι το μονο που δεν σε γυρναει σε stock αυτην την στιγμη. τωρα απλως περιμενω το lt3 για να το φλασαρω παλι και επειτα να περασω το update 14699 που ειναι και το τελευταιο. τωρα που το σκεφτομι θα ψαξω πως γινεται το jtag και αν ειναι ευκολο θα το κανω... γιατι καθε τρεις και λιγο να κανω fw update ειναι.... ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας..αν χρειαστειτε κατι πανω στο ιδιο θεμα ευχαριστως να βοηθησω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα