Προς το περιεχόμενο

darts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρααααα!! Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο στήσιμο του στόχου..Βασικά θέλω να μάθω ποιό ύψος είναι το ιδανικό ώστε ν τον κρεμάσω στην πόρτα μ.. :whistle: Αυτά..γενικά παρακολουθείτε darts? Αν ναι πώς σας φαίνονται??(πέφτει αρκετό στήσιμο.....! :devil: :devil: )

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω στόχο για βελάκια. Όσοι ασχολείστε με αυτό το hobby ή και άθλημα για μερικούς θέλω να μου πείτε προς τα που να κινηθώ. Για ηλεκτρονικό στόχο ή για απλό; Επειδή το θέλω για παιχνίδια και θέλω να κρατάει και score μάλλον για ηλεκτρονικό, γιατί τα χαρτάκια και οι σημειώσεις δεν είναι και τόσο βολικά. Προτείνεται κάποια εταιρία ή κάποιο συγκεκριμένα μοντέλο. Μέχρι 50€. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Εδω εισαι

Και οι 3 ειναι παρα πολυ καλοι με τον πρωτο καλυτερο

Κάπου διάβασα ότι οι χάρτινοι στόχοι θεραπεύουν τις τρύπες από τα βελάκια. Ισχύει; Γιατί αν είναι να σκάσω 60€ και μετά να πρέπει να αλλάξω στόχο σε 2 μήνες, άστο. Να πάω σε ηλεκτρονικό καλύτερα.

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι οι χάρτινοι στόχοι θεραπεύουν τις τρύπες από τα βελάκια. Ισχύει; Γιατί αν είναι να σκάσω 60€ και μετά να πρέπει να αλλάξω στόχο σε 2 μήνες, άστο. Να πάω σε ηλεκτρονικό καλύτερα.

Να σου πω την αλήθεια, για να μην αγχώνεσαι για τρύπες στους τοίχους και μύτες για τα βελάκια, πάρε έναν ηλεκτρονικό καλύτερα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...