orpheas2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρααααα!! Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο στήσιμο του στόχου..Βασικά θέλω να μάθω ποιό ύψος είναι το ιδανικό ώστε ν τον κρεμάσω στην πόρτα μ.. Αυτά..γενικά παρακολουθείτε darts? Αν ναι πώς σας φαίνονται??(πέφτει αρκετό στήσιμο.....! :devil: )
orpheas2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Aχά!!Κάτσε να το στήσω μία..! :rolleyes:
Makaros1994 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Παιδιά θέλω να αγοράσω στόχο για βελάκια. Όσοι ασχολείστε με αυτό το hobby ή και άθλημα για μερικούς θέλω να μου πείτε προς τα που να κινηθώ. Για ηλεκτρονικό στόχο ή για απλό; Επειδή το θέλω για παιχνίδια και θέλω να κρατάει και score μάλλον για ηλεκτρονικό, γιατί τα χαρτάκια και οι σημειώσεις δεν είναι και τόσο βολικά. Προτείνεται κάποια εταιρία ή κάποιο συγκεκριμένα μοντέλο. Μέχρι 50€. Ευχαριστώ.
nikolas16 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εδω εισαι Και οι 3 ειναι παρα πολυ καλοι με τον πρωτο καλυτερο
Makaros1994 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εδω εισαιΚαι οι 3 ειναι παρα πολυ καλοι με τον πρωτο καλυτερο Κάπου διάβασα ότι οι χάρτινοι στόχοι θεραπεύουν τις τρύπες από τα βελάκια. Ισχύει; Γιατί αν είναι να σκάσω 60€ και μετά να πρέπει να αλλάξω στόχο σε 2 μήνες, άστο. Να πάω σε ηλεκτρονικό καλύτερα.
nikolas16 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Τον εχω εναμιση χρονο και δεν εχει παθει τιποτα (μια δυο τρυπεσ φαινονται)
status Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Κάπου διάβασα ότι οι χάρτινοι στόχοι θεραπεύουν τις τρύπες από τα βελάκια. Ισχύει; Γιατί αν είναι να σκάσω 60€ και μετά να πρέπει να αλλάξω στόχο σε 2 μήνες, άστο. Να πάω σε ηλεκτρονικό καλύτερα. Να σου πω την αλήθεια, για να μην αγχώνεσαι για τρύπες στους τοίχους και μύτες για τα βελάκια, πάρε έναν ηλεκτρονικό καλύτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα