Johnpaok Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/nb-asus-x54hy-sx076v/prod1921900pp/
andreaspap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Απιστευτη τιμή!Αλλά βάζοντας τον κωδικό του λαπτοπ στο skroutz δείχνει να μην εχει τα χαρακτηριστικα που αναγράφονται στο getit! Αν ισχύουν πάντως είναι τρελή ευκαιρία
arenius99 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω το φιλο μας για την πληροφορια αλλα πιστευω εχει γινει λαθος εγω παντος αγορασα ενα...περιμενω να δω....
mtzs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Αν ισχυει με τα χαρακτηριστικα που περιγραφει φαινεται να ειναι η προσφορα του ετους Στο σκρουτζ ομως δινει τα εξης Οθόνη: 15.6 in, Intel Pentium B950, 2.1 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός Δίσκος: 500 GB, Radeon HD 6470M, Ανάλυση: 1366x768, DVD-RW, Windows 7 Ποιος θα κανει την ταρζανια; Με αυτα τα χαρακτηριστικα που δινει το γκετιτ κανονικα αυτο το λαπτοπ κοστιζει τουλαχιστον 800 ευρα
DeareN Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Και οι φωτογραφιες του λαπτοπ ειναι λαθος παντως.. δειχνει άλλο λαπτοπ με αλλες θύρες
asemnos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Παραείναι καλό για να είναι και αληθινό, ε? Μα πραγματικά, ΑΝ ισχύουν τα specs και η τιμή, τότε μιλάμε όντως για την ευκαιρία της χρονιάς.
eko13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Τρελο φεηλ! Δεν παιζει με την καμμια. Συμφωνα με τις φωτο δηλαδη το μηχανημα δεν εχει ΗDMI To πιθανοτερο ειναι να προκειται για αυτο το λαπτοπ http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=22629&catid=19 οποτε δεν ειναι καν προσφορα... Τα χαρακτηριστικα που ανεφερει αντιστοιχουν σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/319990/Asus-G73JW-TZ181V-i7-740QM-8GB-1TB.html που κοστιζει παραπανω απο τα τετραπλασια...
circadian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 παλιό καλό for-Getitnow http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X54HY/#specifications από το site της ASUS. 15.6" 16:9 HD (1366x768) LED Backlight AMD Radeon® HD 6470M with 1GB DDR3 VRAM
DeareN Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια τα πραγματα ειναι πολυ απλα μην μπερδευεστε. Δεν υπαρχει laptop με τετοια χαρακτηριστικα σε αυτη τη σειρα. Ο κωδικος και οι φωτογραφίες ειναι σωστές. Στα χαρακτηρηστικα έκαναν λαθος οι ανθρωποι.
kostaks3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Στα χαρακτηρηστικα έκαναν λαθος οι ανθρωποι. Μηπως το λαθος ηταν απο προθεση,ωστε να δεχθουν παραγγελιες,και μερικοι αγοραστες να μην καταλαβουν τα πραγματικα χαρακτηριστικα;Μηπως προσπαθουν να παραπλανησουν κοσμο αυτοι οι κυριοι;
weaponlord Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Έκανα και εγώ παραγγελία και πριν απο λίγο με πήραν τηλέφωνο και με είπαν πως έχει γίνει λάθος στα χαρακτηριστικά του μηχανήματος και πως ακυρώνεται η παραγγελία.
DeareN Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως το λαθος ηταν απο προθεση,ωστε να δεχθουν παραγγελιες,και μερικοι αγοραστες να μην καταλαβουν τα πραγματικα χαρακτηριστικα;Μηπως προσπαθουν να παραπλανησουν κοσμο αυτοι οι κυριοι; Ετσι ακριβώς όπως τα λες. Θα εχω εγώ Internet και θα ξερω να μπω στο getitnow να κανω λογαριασμό, θα περιμένω να μου έρθει λαπτοπ κοντά στις 19'', θα μου έρθει ενα στις 15 και δε θα καταλαβω καμία διαφορά ε? Θα περιμενω bluray και θυρα hdmi στο πλαι και δε θα καταλάβω ε? Η καχυποψία εδω μέσα δεν έχει όριο πλεον... Αντε γιατι εχει παραγίνει σε αυτή τη χώρα να τα ισοπεδώνουμε όλα... Ολοι είναι λαμόγια εκτός απο τον εαυτούλη μας που είναι το θύμα της ιστορίας. P.S: Οι άνθρωποι με πήραν παρ'ολα αυτά τηλέφωνο και μου είπαν οτι έχει γίνει λάθος με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου.
PaNtErAz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ναι τηλέφωνο καλά παίρνουν αλλά ακόμα δεν το διόρθωσαν.. Τόσο δύσκολο είναι; Φαντάζεστε όμως να ήταν αληθινό.. πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα