Προς το περιεχόμενο

ASUS X54HY-SX076V full hd 459

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απιστευτη τιμή!Αλλά βάζοντας τον κωδικό του λαπτοπ στο skroutz δείχνει να μην εχει τα χαρακτηριστικα που αναγράφονται στο getit!

Αν ισχύουν πάντως είναι τρελή ευκαιρία

Δημοσ.

Αν ισχυει με τα χαρακτηριστικα που περιγραφει φαινεται να ειναι η προσφορα του ετους

Στο σκρουτζ ομως δινει τα εξης

Οθόνη: 15.6 in,

Intel Pentium B950, 2.1 GHz,

Μνήμη: 4 GB,

Σκληρός Δίσκος: 500 GB,

Radeon HD 6470M,

Ανάλυση: 1366x768,

DVD-RW,

Windows 7

Ποιος θα κανει την ταρζανια; Με αυτα τα χαρακτηριστικα που δινει το γκετιτ κανονικα αυτο το λαπτοπ κοστιζει τουλαχιστον 800 ευρα

Δημοσ.

Παραείναι καλό για να είναι και αληθινό, ε? Μα πραγματικά, ΑΝ ισχύουν τα specs και η τιμή, τότε μιλάμε όντως για την ευκαιρία της χρονιάς.

Δημοσ.

Τρελο φεηλ! Δεν παιζει με την καμμια. Συμφωνα με τις φωτο δηλαδη το μηχανημα δεν εχει ΗDMI

To πιθανοτερο ειναι να προκειται για αυτο το λαπτοπ http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=22629&catid=19 οποτε δεν ειναι καν προσφορα...

Τα χαρακτηριστικα που ανεφερει αντιστοιχουν σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/319990/Asus-G73JW-TZ181V-i7-740QM-8GB-1TB.html που κοστιζει παραπανω απο τα τετραπλασια...

Δημοσ.

Ρε παιδια τα πραγματα ειναι πολυ απλα μην μπερδευεστε. Δεν υπαρχει laptop με τετοια χαρακτηριστικα σε αυτη τη σειρα. Ο κωδικος και οι φωτογραφίες ειναι σωστές. Στα χαρακτηρηστικα έκαναν λαθος οι ανθρωποι.

Δημοσ.
Στα χαρακτηρηστικα έκαναν λαθος οι ανθρωποι.

Μηπως το λαθος ηταν απο προθεση,ωστε να δεχθουν παραγγελιες,και μερικοι αγοραστες να μην καταλαβουν τα πραγματικα χαρακτηριστικα;Μηπως προσπαθουν να παραπλανησουν κοσμο αυτοι οι κυριοι;

Δημοσ.

Έκανα και εγώ παραγγελία και πριν απο λίγο με πήραν τηλέφωνο και με είπαν πως έχει γίνει λάθος στα χαρακτηριστικά του μηχανήματος και πως ακυρώνεται η παραγγελία.

Δημοσ.

Μηπως το λαθος ηταν απο προθεση,ωστε να δεχθουν παραγγελιες,και μερικοι αγοραστες να μην καταλαβουν τα πραγματικα χαρακτηριστικα;Μηπως προσπαθουν να παραπλανησουν κοσμο αυτοι οι κυριοι;

Ετσι ακριβώς όπως τα λες. Θα εχω εγώ Internet και θα ξερω να μπω στο getitnow να κανω λογαριασμό, θα περιμένω να μου έρθει λαπτοπ κοντά στις 19'', θα μου έρθει ενα στις 15 και δε θα καταλαβω καμία διαφορά ε? Θα περιμενω bluray και θυρα hdmi στο πλαι και δε θα καταλάβω ε? Η καχυποψία εδω μέσα δεν έχει όριο πλεον... Αντε γιατι εχει παραγίνει σε αυτή τη χώρα να τα ισοπεδώνουμε όλα... Ολοι είναι λαμόγια εκτός απο τον εαυτούλη μας που είναι το θύμα της ιστορίας.

P.S: Οι άνθρωποι με πήραν παρ'ολα αυτά τηλέφωνο και μου είπαν οτι έχει γίνει λάθος με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου.

Δημοσ.

Ναι τηλέφωνο καλά παίρνουν αλλά ακόμα δεν το διόρθωσαν.. Τόσο δύσκολο είναι; Φαντάζεστε όμως να ήταν αληθινό.. πω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...