Str Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 action club ραφήνα... επειδή είχαμε βρει κάτι προσφορές από groupon δε θα σου πω ψέματα... μικρή πίστα ακριβότατο σχετικά με άλλα
Caiden Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μαλιστα...κοιτα και το Bouncing Betty στην Kαντζα που εχει κατι προσφορες τωρα απλα πρεπει να γινεις μελος στην ιστοσελιδα τους οπως και στο Counter Strike στον Ασπροπυργο. H Μαλακασα εχει ωραιο πεδιο woodland απλα σου φευγουν ολα τα λεφτα στις σφαιρες
apostolisR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 όσο για το airsoft ακόμα δεν με ενδιαφέρει η αληθοφάνεια (αν είναι να βγαίνει πιο ακριβά) δεν ξέρω αν τελικά καταστάλαξες στο paintball αλλά το airsoft τόσο στην αρχική αγορά εξοπλισμού όσο και στην συνέχεια, θα σου βγει πολύ πιο οικονομικό απο ότι το paintball. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν παίξεις ή αν δεν βρεθείς σε κάποιο παιχνίδι έστω και ως θεατής, δεν καταλαβαίνεις την μαγεία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.. Και φυσικά άλλο ένα μεγάλο συν του airsoft, είναι η μεγάλη ποικιλία που υπάρχει σε όπλα και εξοπλισμό.
Caiden Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ^Αποστολη απο οτι καταλαβα ασχολεισαι με το αθλημα Σε ποια πεδια πηγαινεις?
apostolisR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δεν έχω πολύ καιρό που άρχισα να φανταστείς. Επειδή απο τα άτομα που είμαστε στην ομάδα δεν μένουμε όλοι στις ίδιες πόλεις, όταν παίζουμε πηγαίνουμε σε μέρη προς Φθιώτιδα ή και κάπου εδώ προς Θεσσαλία. Φθιώτιδα επειδή είμαστε όλοι απο το ίδιο χωριό και βρισκόμαστε πιο εύκολα, άσε που έχει και κάτι καλά και ψαγμένα μέρη εκεί. Ακόμα δεν έχουμε παίξει κάποιο μεγάλο παιχνίδι μαζί με άλλες ομάδες γιατί τώρα ψαχνόμαστε και μεις όπως είπα! Εσύ παίζεις καιρό?
Caiden Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 A μαλιστα νομιζω πως ησουν απο Αθηνα. Οχι και εγω 3-4 μηνες εχω που εχω αρχισει max 10 σεναρια να εχω παιξει. Επειδη εχω καταγωγη απο Τρικαλα οταν ειχα ανεβει Πασχα ειχα παιξει ενα deathmatchακι με την τοπικη ομαδα (Foxes Airsoft Team). Πως και δεν κατεβηκατε για το πανελληνιο που εγινε εδω Αθηνα?
apostolisR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Βασικά δεν πήραμε χαμπάρι καν. Φαντάζομαι απο του χρόνου θα είμαστε πιο ενεργοί και σαν ομάδα οπότε.. θα παρακολουθούμε και τις ανακοινώσεις. Ήταν πολλές συμμετοχές να υποθέσω?
Caiden Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 E ναι ειχε καπου στις 550 συμμετοχες απο ολη την Ελλαδα. Γραφτειται και στα διαφορα forum που υπαρχουν ετσι ωστε να ενημερωνεστε για τυχον σεναρια που γινονται 1
arnold94 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 εχω μια απορια παιδια...πιστα paintball π να εχει συλλογο σαν ομαδα δηλαδη υπαρχει η πρεπει παντα να φωναζω φιλους για να παμε;
BoullyBoy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, γράφω σε αυτό το παλιό ποστ μιας και δεν θέλω να ανοίξω καινούριο. Είμαστε μια παρέα 16 ατόμων περίπου και θέλουμε να αγοράσουμε τον δικό μας εξοπλισμό για να μην ενοικιάζουμε συνέχεια. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει κάποιος περιορισμός για τον μαρκαδόρο ή της μπίλιες από κάποιο νόμο. Επίσης εαν δεν μας περιορίζει τίποτα απο που μπορούμε να προμηθευτούμε (ακόμα και Ευρώπη) έναν βασικό εξοπλισμό; (16 μαρκαδόρους, μάσκες, μπίλιες, γεμιστήρες, και μεγάλες φιάλες για για γεμίζουμε τα μικρά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα