Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου δώσανε το παραπάνω πληκτρολόγιο με ποντίκι σετάκι αλλά όσο και αν προσπάθησα να το κάνω να δουλέψει δεν καταφερα κάτι. Μάλλον είναι ο δέκτης του bluetooth που δεν δουλεύει και γιατι δεν το ανανγωρίζει το πισι. Έψαξα στο νετ αλλά δεν βρήκα να το πουλάνε ξεχωριστά. Έχετε καμία ιδέα που μπορώ να βρώ? Γίνετε να πάρω ένα δέκτη και να τον κάνω να "πιάνει" το πληκτρολόγιο προγραμματίζοντάς το?

Δημοσ.

Στειλε ενα mail στην logitech.Με την υποστηριξη που εχουν κατα πασα πιθανοτητα θα σου στειλουν καινουργιο.Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.Εξηγησε τους το προβλημα αναλυτικα εκει.Με κωδικους προιοντος και τετοια.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο forum του MX5000 στο site της logitech.

Με οποιοδήποτε bluetooth dongle θα τα δει αλλά σαν απλό πληκτρολόγιο/ποντίκι μιας και για τα extra πλήκτρα θα χρειαστείς και το software της logitech που κάθεται μόνο στο συγκεκριμένο dongle. Τουλάχιστον έτσι δούλεψαν όταν τα συνέδεσα μ ένα κινητό.

Δημοσ.

Θα στέιλω στην logitech ενα μαιλ μπας και μου στείλουν ένα. το αλλο με το κινητό πως το έκανες? το ανηχνεύει κανονικά και απλά συνδέεσε?

Δημοσ.

Ναι. Δεν είμαι βέβαιος αν είχα βάλει και κάποιο συγκεκριμένο (free) software. Σ ένα παλιότερο Nokia το χα δοκιμάσει.

Γενικά πάντως έχει ψιλοθεματάκια, πχ αποσυνδέεται στο άσχετο και περιμένεις 10-15" να συνδεθεί και πάλι. Έχω την εντύπωση ότι χωρίς τους drivers της logitech δεν έχει τέτοιο πρόβλημα αλλά ποτέ δεν το δοκίμασα έτσι για καιρό ώστε να δω αν όντως φταίνε αυτοί.

Δημοσ.

μπα εγώ τους έβαλα τους drivers αλλά πάλι τσιφος. στο πρόγραμμα που έχει, δεν εμφανίζει καθόλου την καρτέλα με την "σύνδεση" όπως θα έπρεπε. Βρήκα προλίγο στο ebay με 20 δολάρια + μεταφορικά αλλά απο αμερική μόνο. Πολλά είναι :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...