Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Και που λέτε καθώς γυρνούσα σήμερα απο τη σχολή μου με μια φίλη μου ήρεμος και χαρούμενος ξαφνικά αρχίζει ένας πανικός από τους πλανόδιους πωλητές(η προέλευση τους δεν με αφορά-δεν είναι αυτό που με απασχολεί)..ότν λέω πανικός ήταν σαν ένα μίνι χάος..σαν να έρχονται πολιορκητές-εχθροί και να τρέχουν οι άνθρωποι για την σωτηρία τους..Μάζεψαν τα πάντα μέσα σε δευτερόλεπτα και μερικοί πρόλαβαν και έφυγαν..Οι υπόλοιποι δεν τα κατάφεραν και εδώ είναι που θέλω να καταλήξω..

Οι πολιορκητές ήταν 6-7 ''αστυνομικοί'' (2 ''γυναίκες'' ανάμεσα τους) που με το που έφτασαν στο πεζοδρόμιο όπου πουλάνε τα πράγματα τους οι πλανόδιοι μπροστά στα έκπληκτα (πρέπει να παραδεχτώ) μάτια μου βλέπω έναν απο δαύτους να αρπάζει τον πλανόδιο με άκρως βίαιο τρόπο και να τον ρίχνει κάτω..προσπαθώντας να ξεφύγει στο μεταξύ εκείνος εκληπαρούσε και ζήταγε συγγνώμη φυλάγοντας το σακίδιο του σαν θυσαυρό(προφανώς ο ''κύριος'' με τα μπλέ δεν δίστασε και του το άρπαξε......!Ντάξει ένα ''χαστουκάκι'' προφανώς δεν θα έλειπε απο το σκηνικό και έπειτα απο αυτό τον ξαπλώνει κάτω και του βάζει χειροπέδες..(σαν να είμαστε σε φυλακές....)..

Αυτό ήταν το ένα περιστατικό..Έπειτα ένα άλλος ''κύριος'' με την μπλε στολή πάει σε ένα τραπέζι που είχε απλωμένα τα πράγματα του ένα πλανώδιος και τα ρίχνει κάτω σαν να ήταν σκουπίδια..Τι γυαλιά τι κάλτσες τί πορτοφόλια..όλα πεταμένα κάτω..

Και τελειώνοντας όλο αυτό αφού πιάσανε 5-6 πλανώδιους και τους είχαν στιβαγμένους στο πάτωμα με χειροπέδες σαν να ήταν οι χειρότεροι εγκληματίες η ''κυρία'' με τα μπλε απλώνει το χέρι της και τραβάει μία σε έναν..(ότι και να πω είναι λίγο για αυτήν την ''γυναίκα'')

Το σκηνικό έγινε στην πατησίων κατά τις 12.00 περίπου..Το μόνο που μου έμεινε απο εκεί είναι μια αηδία αποτυπωμένη στο πρόσωπο μου..Σας μιλώ ειλικρινά..Δεν αντιλέγω πως είναι παράνομο όλο αυτό αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ!!! άνθρωποι είναι δεν είναι σκουπίδια...

Υ.Σ Η φίλη μου με κρατούσε από το χέρι φοβισμένη..Όχι όμως για τους πλανώδιους..αλλά για τα ίδια τα άτομα με την λεγόμενη..''εξουσία''...

Αυτά..ευχαριστώ..

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οι ''πολιορκητες'' εριξαν τα πραγματα του πλανωδιου κατω , αυτα που κραταγε σαν ''θησαυρο''? Πω, πω..Και η κοπελα κραταγε φοβισμενη το χερι απο αυτη την βια ?

Τελικα η εθνικοτητα ποια ηταν.Αλλα ειπαμε δεν εχει σημασια . Οι μαγαζατορες που υποφερουν απο αυτη την πλανωδια αγορα εχουν σημασια , η μπα ?

Δημοσ.

Το 2008 πόσων ετών ήσουν;

Με αλλα λογια, φθηνα την γλιτωσαν οι πλανοδιοι.

Αλλοι εχουν παθει πολυ χειροτερα, για πολυ λιγοτερα.

Και οσο παει θα χειροτερευει η κατασταση δυστυχως.

Δημοσ.

Οι ''πολιορκητες'' εριξαν τα πραγματα του πλανωδιου κατω , αυτα που κραταγε σαν ''θησαυρο''? Πω, πω..Και η κοπελα κραταγε φοβισμενη το χερι απο αυτη την βια ?

Τελικα η εθνικοτητα ποια ηταν.Αλλα ειπαμε δεν εχει σημασια ? Οι μαγαζατορες που υποφερουν απο αυτη την πλανωδια αγορα εχουν σημασια , η μπα ?

Εγώ δεν υπερασπίστηκα αυτό που συμβαίνει με τους πλανώδιους πωλητές..το ανέφερα και πιο πάνω..Την βία όμως και την απαράδεκτη συμπεριφορά έχω κάθε δικαίωμα να την τονίσω..

Δημοσ.

Τελικα η εθνικοτητα ποια ηταν.Αλλα ειπαμε δεν εχει σημασια . Οι μαγαζατορες που υποφερουν απο αυτη την πλανωδια αγορα εχουν σημασια , η μπα ?

Και συ αν πεινάσεις όπως πείνασες σαν Έλληνας δεν έχεις ιδέα για το τι έχεις κάνει έξω.Τι λαμογιές και τι μαύρα χρήματα.Ξύπνα.

Δημοσ.

Ουαου! Ξεραμε οτι θα γινει αυτο το post, αλλα εγινε πιο γρηγορα απο καθε αλλη φορα.

Σημεια των καιρων.

Περιττο να πουμε πως το γεγονος οτι καποιος κανει κατι παρανομο, δεν δικαιολογει την αλογιστη βια απο την αστυνομια.

Δημοσ.

Περιττο να πουμε πως το γεγονος οτι καποιος κανει κατι παρανομο, δεν δικαιολογει την αλογιστη βια απο την αστυνομια.

Το μόνο αυτονόητο και σίγουρα δεν είμαι υποστηρικτής του "μη χειρότερα".

Απλώς τέτοιο σοκ για μια μπούφλα τη στιγμή που ματατζήδες ανοίγουν κεφάλια και ειδικοί φρουροί πυροβολούν 16χρονα, μου φαίνεται περίεργο.

Δημοσ.

Ουαου! Ξεραμε οτι θα γινει αυτο το post, αλλα εγινε πιο γρηγορα απο καθε αλλη φορα.

Σημεια των καιρων.

Τσιμπησατε αμεσως ε? Θα γραψετε καμμια 1000αδα ποστ για την βια ε ? :devil:

''και του βάζει χειροπέδες..(σαν να είμαστε σε φυλακές....)''

Καλα πραγματικα συγκλονιστικο ..Και χειροπεδες ?? :fear:

Δημοσ.

Μπουκάλι και βενζίνη

Καλά κάτσε Σουηδία και παίξε εσύ με τις φωτογραφίες και ασ' τα αυτά για τους καπετάν φασαρίες.

Ήμαρτον με τη βία.

Δημοσ.

Το μόνο αυτονόητο και σίγουρα δεν είμαι υποστηρικτής του "μη χειρότερα".

Απλώς τέτοιο σοκ για μια μπούφλα τη στιγμή που ματατζήδες ανοίγουν κεφάλια και ειδικοί φρουροί πυροβολούν 16χρονα, μου φαίνεται περίεργο.

Ευτυχώς φίλε μου δεν έχω ζήσει απο κοντά αυτά που αναφέρεις που προφανώς είναι πολύ πιο τραγικά απο αυτό..αλλά εκεί είναι το θέμα μας????????? Να διαβαθμήσουμε την αλόγιστη χρήση της εξουσίας και της βίας απο τους αστυνομικούς???? Εγώ είχα μια εμπειρία σήμερα την οποία την χαρακτηρίζω άσχημη και απάνθρωπη..Από εκεί και πέρα εννοείται πως το τόσο μπορεί να γίνει και γίνεται ΤΟΣΟ...

Δημοσ.

Αφού σοκαρίστικες με αυτό, πήγαινε μια βόλτα βραδάκι πίσω απο τη Πλατεία Κοτζιά ή στα στενάκια της 3ης Σεπτεμβρίου, μια βόλτα Πλατεία Βικτωρίας ή στην Αχαρνών, Πλατεία Βάθης η μια βολτίτσα Αγ. Κωνσταντίνου μέχρι το Μεταξουργείο και μετά έλα πες μου (αν ζεις φυσικα).

Δημοσ.

Παρομοιο σκηνικο πριν κατι μηνες στη Θεσ/νικη αλλα καπως αναποδο.Πλανοδιος πεταει καρεκλα πανω σε αστυνομικο που περπατουσε χωρις σκοπο να τον συλλαβει και προσπαθει να ξεφυγει.Φυσικα σ αυτη την περιπτωση καλα να παθει ο ''κυριος'' σωστα??

Οταν οι πλανοδιοι δεν πληρωνουν φορους, ειναι παρανομοι και δημιουργουν προβληματα στον νομιμο καταστηματαρχη ε δε νομιζω οτι πρεπει να τους πιασουν και απ το χερακι.Ηρθαν εδω για καλυτερη επιβιωση απ οτι στην πατριδα τους δημιουργοντας προβληματα πως πρεπει να ανιμετωπισοτυν δηλαδη??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...