apd453 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Οι δημόσιοι είναι λαμόγια όπως οι περισσότεροι των Ελλήνων. Αυτοί που δεν είναι λαμόγια στη συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι απλά γιατί δεν μπορούν να είναι (και δεν εννοώ από ηθικής πλευράς). Ας "υποθέσουμε" ότι σε κάποια νοσοκομεία οι γιατροί και νοσηλευτές υπογράφουν για υπερορίες που δεν έκαναν. Ποιος όμως από εμάς αν ήταν στη θέση του νοσηλευτή δε θα το έκανε. Ποιος δε θα έκανε απεργία για να πληρωθεί αυτές τις μούφα υπερορίες? Είναι θέμα νοοτροπίας. 2
bluesattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 υ/γ. ο δεύτερος φιλελεύθερος "δημοκράτης" που όταν ξεμένει από επιχειρήματα με βάζει στην ignore list... Ποια ειναι τα δικα σου επιχειρηματα ? Το αγγλικο τρενο ? 2
tolis_01 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Mια χαρα το τρως και το καταπινεις και αμασητο, οταν εισαι απο αυτους που πιστευουν: -οτι η Μερκελ με τον Σαρκοζι σε φερανε στην κατασταση που εισαι σημερα -οτι ενας προισταμενος ειναι αρκετος για να ελεγξει την αποδοτικοτητα 100δων ατομων απο μονος του -οτι οι αγανακτισμενοι ηταν επανασταση και προκαλεσαν κοινωνικοπολιτικο σεισμο και με τις μουτζες στη Βουλη θα αλλαξει η μοιρα του τοπου και λοιπα γραφικα που ελεγες τοτε -οτι οι ΔΕπιχειρησεις δεν πρεπει να ιδιωτικοποιηθουν επειδη "ειναι περιουσια του κρατους και πρεπει να παραμεινει" Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέσα σε τόσα λογικά (άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε) επιχειρήματα, πετάς κι ένα υπερ των ιδιωτικοποιήσεων. Δηλαδή η λύση για καλύτερη αποδοτικότητα, αντί για εφαρμογή των νόμων (και της λογικής), είναι να ξεπουλήσουμε οποιαδήποτε δημόσια περιουσία;
opera Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι, και υποτίθεται ότι είσαι του επαγγέλματος. Πρώτον, το μόνο εύκολο είναι να απολυθούν χιλιάδες πυροσβέστες ενώ ταυτόχρονα στους επόμενους 4 μήνες να είναι έτοιμοι άλλοι τόσοι. Ή να έχουν κάνει κουμάντο πριν 4 μήνες να έχουν εκπαιδευμένους, τι πολύ καιρός! Και ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΝ, ξεχνάς τους χιλιάδες εποχιακούς που προσλαμβάνονται και δουλεύουν ΜΟΝΟ κάθε καλοκαίρι σε πυροσβεστικά σώματα κοντά σε δάση, για να υπάρχει προσωπικό σε περίπτωση φωτιάς. Στο χωριό μου μόνο γνωρίζω 10 άτομα που κάθε καλοκαίρι δουλεύουν στην πυροσβεστική της πρωτεύουσας του νομού που ανήκουν. Μόνο στο χωριό μου 10, και η Χαλκιδική φίσκα στα χωριά είναι, χώρια τα χωριά των άλλων νομών. Και έτσι έλυσες το πρόβλημα του δημοσίου ε; Αν θες να ξέρεις σε κάθε μα κάθε δουλειά για να είσαι αποδοτικός χρειάζεται ΕΜΠΕΙΡΊΑ την οποία αποκτάς δουλεύοντας χρόνια δίπλα σε αρχαιότερους, διώξε εσύ εμένα με 12 χρόνια στο σώμα και άλλους με περισσότερα τη μία μέρα και την επόμενη θα έχεις τους χιλιάδες αδούλευτους που θα γνωρίζουν μόνο θεωρία. Ρούφα το αυγό σου και μη γράφεις ότι σου κατέβει και για να ενημερωθείς σωστά κατά πάσα πιθανότητα οι εποχιακοί να μη συνεχίσουν την επόμενη χρονιά ,τώρα έχουμε τους ΠΠΥ οι οποίοι όμως δε κάνουν Γ οκτάωρο. Και άμα θες να ξέρεις οι εποχιακοί θα λακίζανε στα δύσκολα γιατί δε θα "βάζανε το κεφάλι τους στο τορβά" για μια δουλειά που δεν είναι σίγουρη. Εχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα για να με πεις άσχετο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέσα σε τόσα, λογικά (άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε) επιχειρήματα, πετάς κι ένα υπερ των ιδιωτικοποιήσεων. Δηλαδή η λύση για καλύτερη αποδοτικότητα, αντί για εφαρμογή των νόμων (και της λογικής), είναι να ξεπουλήσουμε οποιαδήποτε δημόσια περιουσία; Να σου πω γιατι: Διοτι αυτη τη στιγμη με τη συνολικη σαπιλα που επικρατει ειναι η μονη πρακτικη λυση που μπορει να συρρικνωσει τη χαβουζα που λεγεται ΔΤ. Και ξερεις μετα απο 30 χρονια σαπιλας, πλεον δεν ειναι στο χερι μας να πουμε "ε εχουμε χρονο να κανουμε δομικες αλλαγες σιγα σιγα". Διοτι δεν υπαρχει ο χρονος. Διοτι τα αλλα που λες (και λεω) ειναι ναι μεν λογικα αλλα απο πραξη δεν δινω πολλες πιθανοτητες να συμβουν. Αρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ φτασαμε στο σημειο να λεμε μοναδικη πρακτικη και εφαρμοσιμη λυση το "ποναει χερι-κοβει χερι". Αν βρεθει εφαρμοσιμος τροπος να κανουμε ΔΤ αποδοτικο, αξιοκρατικο, παραγωγικο και κερδοφορο τοτε θα επρεπε να ειναι στοκος καποιος για να υποστηριζει την ιδιωτικοποιηση μερους του. Ποια ειναι τα δικα σου επιχειρηματα ? Το αγγλικο τρενο ? Δε λες παλι καλα που δεν επικαλεστηκε τα ελληνικα τρενα και τον ΟΣΕ, εχεις και παραπονο κιολας. 1
KleKoR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέσα σε τόσα λογικά (άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε) επιχειρήματα, πετάς κι ένα υπερ των ιδιωτικοποιήσεων. Δηλαδή η λύση για καλύτερη αποδοτικότητα, αντί για εφαρμογή των νόμων (και της λογικής), είναι να ξεπουλήσουμε οποιαδήποτε δημόσια περιουσία; το αγγλικό τραίνο που δεν κατάλαβε ο άλλος.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Και έτσι έλυσες το πρόβλημα του δημοσίου ε; Αν θες να ξέρεις σε κάθε μα κάθε δουλειά για να είσαι αποδοτικός χρειάζεται ΕΜΠΕΙΡΊΑ την οποία αποκτάς δουλεύοντας χρόνια δίπλα σε αρχαιότερους, διώξε εσύ εμένα με 12 χρόνια στο σώμα και άλλους με περισσότερα τη μία μέρα και την επόμενη θα έχεις τους χιλιάδες αδούλευτους που θα γνωρίζουν μόνο θεωρία. Ρούφα το αυγό σου και μη γράφεις ότι σου κατέβει και για να ενημερωθείς σωστά κατά πάσα πιθανότητα οι εποχιακοί να μη συνεχίσουν την επόμενη χρονιά ,τώρα έχουμε τους ΠΠΥ οι οποίοι όμως δε κάνουν Γ οκτάωρο. Και άμα θες να ξέρεις οι εποχιακοί θα λακίζανε στα δύσκολα γιατί δε θα "βάζανε το κεφάλι τους στο τορβά" για μια δουλειά που δεν είναι σίγουρη. Εχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα για να με πεις άσχετο το καταλαβαίνεις όμως ότι όλες οι αντιδράσεις στο post σου ήταν για τους 4 μήνες εκπαίδευσης που έγραψες λες και ήταν PhD...
bluesattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 το αγγλικό τραίνο που δεν κατάλαβε ο άλλος..... Μαλλον αυτο που θες ειναι να βρεις με ενα μαγικο τροπο ισοδυναμα των αποκρατικοποιησεων και ας πεσουν τα βαρη στο κεφαλι των αλλων.Η μηπως θελεις δραχμη ? Γιατι σε ρωτησα αλλα απεφυγες να απαντησεις...
kalogeros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 όποιος δεν αποδέχεται να στήσει τους Δ.Υ στα 3 μέτρα, για εσένα αυτομάτως πιστεύει και όλα τα παραπάνω... και είναι δημόσιος υπάλληλος εννοείται... 3 μέτρα;;;;;;;;;;;;;;;; Γιατί τόσα πολλά ρε καρντάσι; Κι αν αστοχήσουμε; 3
tolis_01 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Να σου πω γιατι: Διοτι αυτη τη στιγμη με τη συνολικη σαπιλα που επικρατει ειναι η μονη πρακτικη λυση που μπορει να συρρικνωσει τη χαβουζα που λεγεται ΔΤ. Και ξερεις μετα απο 30 χρονια σαπιλας, πλεον δεν ειναι στο χερι μας να πουμε "ε εχουμε χρονο να κανουμε δομικες αλλαγες σιγα σιγα". Διοτι δεν υπαρχει ο χρονος. Διοτι τα αλλα που λες (και λεω) ειναι ναι μεν λογικα αλλα απο πραξη δεν δινω πολλες πιθανοτητες να συμβουν. Αρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ φτασαμε στο σημειο να λεμε μοναδικη πρακτικη και εφαρμοσιμη λυση το "ποναει χερι-κοβει χερι". Αν βρεθει εφαρμοσιμος τροπος να κανουμε ΔΤ αποδοτικο, αξιοκρατικο, παραγωγικο και κερδοφορο τοτε θα επρεπε να ειναι στοκος καποιος για να υποστηριζει την ιδιωτικοποιηση μερους του. Συμφωνόντας μαζί σου, ότι δεν φταίει ένας και μόνο για την κατάσταση (δεν ψάχνουμε για αποδιοπομπαίο τράγο άλλωστε, νομίζω ότι αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα), σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης των πάντων, τι θα τους κάνουμε όλους αυτούς τους αντιπαραγωγικούς; (και τα λαμόγια μαζί). Αν η απάντηση είναι πως θα πάψουν να είναι αντιπαραγωγικοί, αυτό σημαίνει πως μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να αλλάξει το αφεντικό (από το κράτος σε ιδιώτη). Οι βασικοί νόμοι να εφαρμόζονταν και να μην υπήρχε ατιμωρησία, δεν θα υπήρχε αυτό το μπάχαλο. Και καλώς η κακώς, μερικά πράγματα πρέπει να καταγγέλονται. Δεν είμαι πολύ μεγάλος, αλλά όσο θυμάμαι τη ζωή μου, οι γιατροί στους οποίους έχω πάει και έκοψαν απόδειξη μετριούνται στα δάχτυλα. Του ενός χεριού. Και δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Το θέμα είναι ότι και να καταγγείλεις κάποιον, μάλλον θα γελάσουν και δεν θα κάνουν τίποτα.
Bspus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 - Ε κλεβει/τεμπελιαζει/δεν ερχεται δουλεια αυτος, δε θελει ο προισταμενος να τον αντιμετωπισει, τι να κανω εγω? Φταιει το κρατος, η διεφθαρμενη πολιτικη, αν τον καταγγειλω θα με λενε ρουφιανο κλπ Διοτι η κοντοφθαλμη και πονηρη λογικη σου (τα ΜΜΕ σε μαθανε να σκεφτεσαι ετσι btw) δε σε εκανε ποτε να ΚΑΙΓΕΣΑΙ για τη δημοσια περιουσια οπως καιγεσαι για το αμαξακι σου. Μεγεια τα μετρα των 11δις λοιπον, και με ενα πονο. Εστω οτι εσυ, με τη νοοτροπια και την ιδεολογια που εχεις τωρα ησουν ΔΥ σε μια τετοια υπηρεσια που οι περισσοτεροι ειναι λαμογια (Μην πεις οτι ανθρωποι με τη δικη σου ιδεολογια δεν γινονται ΔΥ, παραειναι ευκολη αποφυγη). Τι θα εκανες και τι αποτελεσμα θα ειχε αυτο? Θα αρχιζες τις καταγγελιες σε οποιον εβλεπες μπροστα σου? Θα φωναζες στους διαδρομους για την κατασταση που επικρατει μεχρι το τελος του ωραριου (το οποιο φυσικα εσυ θα τηρουσες)? Θα εκανες οση δουλεια ειχες την ικανοτητα να κανεις αδιαφορωντας για το οτι ο συναδελφος σου οταν ειναι στο γραφειο δεν κανει τιποτα? Και με ανταμοιβη να εισαι το πρωτο ονομα που σκεφτεται ο προισταμενος οταν ερχεται η ωρα για χωσιμο (σαν το στρατο)? Θα υπεβαλλες αμεσα την παραιτηση σου και θα εψαχνες την τυχη σου στον ιδωτικο τομες ξεροντας οτι θα δουλευες περισσοτερο για λιγοτερα (αν ειχες την τυχη να βρεις δουλεια)? Αν δεν εκανες το τελευταιο, για ποσο καιρο νομιζεις θα αντεχες πριν γινεις ενας απο αυτους η καταληξεις στο τρελλαδικο?
παπι Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 είναι να ξεπουλήσουμε οποιαδήποτε δημόσια περιουσία; Δεν παιζει κατι τετοιο. Υπαρχει κατι που λεγεται ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ. Ασε που αυτη η καραμελα ειναι αβασιμη. Τι παει να πει Δημοσια Επιχειρηση; Τι κερδος εχω εγω ο πολιτης απο μια Δημοσια Επιχειρηση; Το χαρατσι; Την αυξηση της ΔΕΗ; Ασε δεν θα παρω, αν θελω Δημοσια επιχειρηση θα παω να αγορασω, στο κατω κατω ο καθενας μπορει να αγορασει τις "Δημοσιες Επιχειρησεις" εφοσον οι περισοτερες ειναι εισηγμενες Ανωνυμες Εταιρειες. Χαχα ανωνυμες εταιρειες... Εχεις να πεις ΕΝΑΝ λογο για τον οποιο πρεπει ο πολιτης να ειναι με το ζορι ΜΕΤΟΧΟΣ μιας ανωνυμης εταιρειας. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 O IT δεν ειναι πανακεια το εγραψα πολλες φορες. Ομως, αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει αλλος εφαρμοσιμος τροπος αποτι φαινεται για να σταματησουν καποιοι κυφηνες να ζουν με τα λεφτα του φορολογουμενου και του ΙΤ, περα απο το να σταματησουν να εχουν δουλεια. Ειπα και πριν οτι αποτελει εσχατη λυση το ποναει χερι-κοβει χερι, αλλα δες: 30 χρονια μονοι μας οχι απλα δεν περιορισαμε το φαινομενο αλλα το τροφοδοτουσαμε σε προκλητικα επιπεδα 3 χρονια οι δανειστες σου λενε περιορισε τον ΔΤ και ακομα δεν εχεις καταφερει να παγωσεις τις προσληψεις εξ'ολοκληρου (και να το καταλαβω σε καποιες ειδικοτητες που δεν γινεται να παγωσουν οι προσληψεις πχ ιατροι, καθηγητες) αλλα προσφατα βγηκαν στη φορα οι περιεργες προσληψεις κοινωνικων λειτουργων κλπ κλπ. Αφου λοιπον ακομα και στο χειλος του γκρεμου δειχνουμε τοσο δυσκινητοι σε οτι αφορα το κομματι του ΔΤ οταν σε ολα τα αλλα μετρα ειμαστε εξαιρετικα ευελικτοι σαν κρατος και τα εφαρμοζουμε σε χρονο 0 (και btw οχι μονο ο ΔΤ, δυσκινητοι ειμαστε και στα θεματα φοροδιαφυγης και σε αλλα), αποδεικυουμε οτι αν δεν κουτσουρευτει ο ΔΤ θα τον εχουμε να μας βαραινει και να φυτοζωει σε βαρος του απλου πολιτη. Ε ας μεινει ετσι τοτε.. Εστω οτι εσυ, με τη νοοτροπια και την ιδεολογια που εχεις τωρα ησουν ΔΥ σε μια τετοια υπηρεσια που οι περισσοτεροι ειναι λαμογια (Μην πεις οτι ανθρωποι με τη δικη σου ιδεολογια δεν γινονται ΔΥ, παραειναι ευκολη αποφυγη). Τι θα εκανες και τι αποτελεσμα θα ειχε αυτο? Θα αρχιζες τις καταγγελιες σε οποιον εβλεπες μπροστα σου? Θα φωναζες στους διαδρομους για την κατασταση που επικρατει μεχρι το τελος του ωραριου (το οποιο φυσικα εσυ θα τηρουσες)? Θα εκανες οση δουλεια ειχες την ικανοτητα να κανεις αδιαφορωντας για το οτι ο συναδελφος σου οταν ειναι στο γραφειο δεν κανει τιποτα? Και με ανταμοιβη να εισαι το πρωτο ονομα που σκεφτεται ο προισταμενος οταν ερχεται η ωρα για χωσιμο (σαν το στρατο)? Θα υπεβαλλες αμεσα την παραιτηση σου και θα εψαχνες την τυχη σου στον ιδωτικο τομες ξεροντας οτι θα δουλευες περισσοτερο για λιγοτερα (αν ειχες την τυχη να βρεις δουλεια)? Αν δεν εκανες το τελευταιο, για ποσο καιρο νομιζεις θα αντεχες πριν γινεις ενας απο αυτους η καταληξεις στο τρελλαδικο? Εγω ειμαι στην κατηγορια που -μεταξυ αλλων- δεν την παλεψε σε αυτη τη χαβουζα και την εκανε απτα 25 του για αλλου χωρις καν να ασχοληθω να ψαχτω με γνωστους και κατουρημενες ποδιες για μια θεση εκει μεσα. Αλλα επειδη η ερωτηση σου ειναι σωστη και εχω περασει απο αναλογη κατασταση -εννοωντας την αλλη χαβουζα του στρατου- θα σου πω οτι εκει συμβιβαζομουν και εκανα μοκο μετρωντας ομως αντιστροφα τις μερες. Επειδη ομως δεν ψηθηκα να μετραω αντιστροφα μερες και στην καθημερινοτητα μου, ουτε να αντιμετωπιζω την ιδια νοοτροπια, ουτε και να συντηρω αυτους που φτυνω (και δεν εννοω το συνολο των ΔΥ φυσικα), απλα την εκανα για αλλες πολιτειες που θεωρω στοιχειωδως πιο αξιοκρατικες (απολυτη διαφανεια και τιμια νοοτροπια δε θα βρεις πουθενα, απτην αλλη τοσο αρωστημενη και σαπια οσο η ελληνικη ειναι παλι δυσκολο να βρεις) 1
tolis_01 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν παιζει κατι τετοιο. Υπαρχει κατι που λεγεται ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ. Ασε που αυτη η καραμελα ειναι αβασιμη. Τι παει να πει Δημοσια Επιχειρηση; Τι κερδος εχω εγω ο πολιτης απο μια Δημοσια Επιχειρηση; Το χαρατσι; Την αυξηση της ΔΕΗ; Ασε δεν θα παρω, αν θελω Δημοσια επιχειρηση θα παω να αγορασω, στο κατω κατω ο καθενας μπορει να αγορασει τις "Δημοσιες Επιχειρησεις" εφοσον οι περισοτερες ειναι εισηγμενες Ανωνυμες Εταιρειες. Χαχα ανωνυμες εταιρειες... Εχεις να πεις ΕΝΑΝ λογο για τον οποιο πρεπει ο πολιτης να ειναι με το ζορι ΜΕΤΟΧΟΣ μιας ανωνυμης εταιρειας. Ένας καλός λόγος είναι πως από τις κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις, θεωρητικά, τα κέρδη πάνε σε δημόσια ανάπτυξη, παιδεία, υγεία κλπ. Τώρα για το ότι αυτό πρακτικά δεν γίνεται, δεν είμαι υπεύθυνος ούτε εγώ, ούτε οι απόψεις μου, αλλά οι εκάστωτε κυβερνήσεις. Αυτούς διαλέγουμε κάθε φορά, ας μην παραπονιώμαστε μετά. Θεωρείς ότι η φορολογία είναι πιο σίγουρη λύση; Όπως ας πούμε τα ψίχουλα που άφηνε το Carrefour πριν φύγει από Ελλάδα, δηλώνοντας όλο ζημίες και έχοντας offshore εκατομμυρίων στην Κύπρο;
παπι Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ένας καλός λόγος είναι πως από τις κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις, θεωρητικά, τα κέρδη πάνε σε δημόσια ανάπτυξη, παιδεία, υγεία κλπ. Τώρα για το ότι αυτό πρακτικά δεν γίνεται, δεν είμαι υπεύθυνος ούτε εγώ, ούτε οι απόψεις μου, αλλά οι εκάστωτε κυβερνήσεις. Αυτούς διαλέγουμε κάθε φορά, ας μην παραπονιώμαστε μετά. Θεωρείς ότι η φορολογία είναι πιο σίγουρη λύση; Όπως ας πούμε τα ψίχουλα που άφηνε το Carrefour πριν φύγει από Ελλάδα, δηλώνοντας όλο ζημίες και έχοντας offshore εκατομμυρίων στην Κύπρο; Ασε τα price transfer. Δεν εχουν καμια σχεση με τις Δ(Α)ΕΚΟ.. Εγω σε ρωταω συγκεκριμενα. Τι οφελος εχω πχ απο την ΔΕΗ. Βεβαια δεν μπορεις να πεις τιποτα το θετικο επειδη απλα οι ΔΕΚΟ ειναι ανωνυμες εταιρεις με δημοσια ομπρελα. Δημοσια ομπρελα, μισθοι 6κ μ.ο, επιδοματα αγαμων θυγατερων, επιδοματα προθερμανσης κινητηρων κλπ μαλακιες που πληρωνει η εταιρεια. Η εταιρεια για να τα πηρωσει αυτα θα πρεπει να εχει μεγαλο κερδος. Ετσι για πλακα δες τον ισολογισμο της ΔΕΗ (και την επιχορηγηση απο το κρατος βεβαιως βεβαιως) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα