Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης γιατί τα μηχανήματα στα αστικά δεν δίνουν ρέστα; Γιατί δεν μου δίνουν απόδειξη όταν αγοράζω εισιτήριο σε ΚΤΕΛ, πλοία, λεωφορεία; Στα αεροπορικά γιατί δίνουν δηλαδή;

Επειδη καποιος δεν δουλευει.

• Απαντ. 674
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήγα 3 παντελόνια για στένεμα στην μοδίστρα(18 ευρώ,έλεος) πήγα για καφέ, πήγα για αποτρίχωση- ΑΠΟΔΕΙΞΗ δεν μου δώσαν πουθενά. Μετά σας φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι.Πόσοι επιχειρηματίες μας κλέβουν καθημερινά;

Οκ, αυτοί δεν σου έδοσαν απόδειξη. Εσύ καλή μου, γιατί δεν ζήτησες;

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί θα της ζητάγανε το 1/3 ακόμη για ρεγάλο.

Συνήθως κάνουμε από πριν τις διαπραγματεύσεις (κατάντια δηλαδή),μέχρι να κλείσουνε αυτοί που είναι "για χωριό" και όσοι μείνουμε (κι απ' αυτούς αλλά και από μας...-o νοών νοείτω) θα συνεχίσουμε την υποστήριξη του υπόλοιπου 90% των παρεπιδημούντων εν Ελλάδι.

Με λίγα λόγια το 10% είναι νομότυπο.

Δημοσ.

Ξεκινουν οι απολυσεις κυφηνων λεει με τα νεα μετρα.

Να το δω και να μην το πιστεψω. Το ακουσα καμια 4-5 φορες ως τωρα (σε καθε ληψη μετρων δηλαδη).

Δημοσ.

Ξεκινουν οι απολυσεις κυφηνων λεει με τα νεα μετρα.

Να το δω και να μην το πιστεψω. Το ακουσα καμια 4-5 φορες ως τωρα (σε καθε ληψη μετρων δηλαδη).

Οσο θα δεις το δανειο των ρωσσων στην Κυπρο αλλα τοσο θα δουμε και απολυσεις στο δημοσιο με την κλασικη εννοια του ορου και οχι ελληνικες πατεντες.

• Like 1
Δημοσ.

Οσο θα δεις το δανειο των ρωσσων στην Κυπρο

Αυτη η κοτσανα που κολαει ακριβως? Περα απτο παντελως ασχετο του θεματος, στα απαυτα μου το δανειο στη Κυπρο, κυριολεκτικα και μεταφορικα.

Μου κανεις καζουρα ταχα, για τη διαφωνια που ειχαμε σε αλλο θρεντ και εκ του αποτελεσματος δικαιωθηκα εις διπλουν και αποδειχθηκες λαθος εις διπλουν?

Δημοσ.

Δε ξέρω για τους Κηφήνες, αλλά σε γνωστή δημόσια υπηρεσία των Αθηνών, ετοιμάζονται προς "διαθεσιμότητα", οι δέκα νεότεροι υπάλληλοι που δεν έχουν οικογενεια.. Ξέρετε ειναι αυτοί που μπήκαν με ΑΣΕΠ

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη η κοτσανα που κολαει ακριβως? Περα απτο παντελως ασχετο του θεματος, στα απαυτα μου το δανειο στη Κυπρο, κυριολεκτικα και μεταφορικα.

Μου κανεις καζουρα ταχα, για τη διαφωνια που ειχαμε σε αλλο θρεντ και εκ του αποτελεσματος δικαιωθηκα εις διπλουν και αποδειχθηκες λαθος εις διπλουν?

Καμια ορεξη για αντιπαραθεση δεν εχω ,χιουμορ εκανα, γιατι ομως δικαιωθηκες εις διπλουν? πηραν τα 5 δις και δεν εμαθα τιποτα?

Δημοσ.

Εγω διαβασα οτι αυτοι που εχουν υποπεσει - εξεταζονται για αδικηματα ειναι που θα απολυθουν.

Βεβαιως-βεβαιως, ολα αυτα, οπως και αυτο που λες εσυ τα ακουμε εδω και 3 χρονια καθε 6μηνες και απο απολυσεις...ουυυυυ.

• Like 1
Δημοσ.

Ημαρτον θα διωξουν οσους μπηκανε με ΑΣΕΠ που τουλαχιστον εδωσαν καποιες εξετασεις και δε θα διωξουν καποιους καποιους που ειναι αποφοιτοι γυμνασιου κατεχουν θεσεις ευθυνης και μπηκανε «αερα» ?!

Δημοσ.

Καμια ορεξη για αντιπαραθεση δεν εχω ,χιουμορ εκανα, γιατι ομως δικαιωθηκες εις διπλουν? πηραν τα 5 δις και δεν εμαθα τιποτα?

Πρωτη δικαιωση σε εκεινο το τοπικ ηταν το λαθος σου που παραδεχθηκες και δευτερη δικαιωση ηταν οτι η θεση μου ανεκαθεν ηταν οτι η Κυπρος θα κατεβει σε διαπραγματευσεις με την Τροικα εχοντας ΑΝΟΙΧΤΟ το θεμα του δανειου απτη Ρωσσια. Πουθενα δεν εγραψα οτι θα παρει δανειο απτη Ρωσια, ασχετως αν απο το γεγονος οτι επρεπε να αντιπαρελθω απολυτες αποψεις σαν τη δικη σου εμενε τετοια εντυπωση. Σε καθε περιπτωση η αποψη που τοτε επανελαβα ουκ ολιγες φορες, εχει πλεον επιβεβαιωθει.

Δημοσ.

Πρωτη δικαιωση σε εκεινο το τοπικ ηταν το λαθος σου που παραδεχθηκες και δευτερη δικαιωση ηταν οτι η θεση μου ανεκαθεν ηταν οτι η Κυπρος θα κατεβει σε διαπραγματευσεις με την Τροικα εχοντας ΑΝΟΙΧΤΟ το θεμα του δανειου απτη Ρωσσια. Πουθενα δεν εγραψα οτι θα παρει δανειο απτη Ρωσια, ασχετως αν απο το γεγονος οτι επρεπε να αντιπαρελθω απολυτες αποψεις σαν τη δικη σου εμενε τετοια εντυπωση. Σε καθε περιπτωση η αποψη που τοτε επανελαβα ουκ ολιγες φορες, εχει πλεον επιβεβαιωθει.

Μια φορα εκανα λαθος ,για την δευτερη μεχρι στιγμης δικαιωνομαι εγω μεχρι να τα παρουν η διαφωνια μας ηταν για το αν θα παρουν το δανειο οχι αν κατεβουν σε διαπραγματευσεις η οτιδηποτε αλλο .Οπως προειπα ο λογος που το αναφερα ηταν χιουμοριστικος προφανως απετυχα :-D τελος το οφ τοπικ απο μενα.

Δημοσ.

Ημαρτον θα διωξουν οσους μπηκανε με ΑΣΕΠ που τουλαχιστον εδωσαν καποιες εξετασεις και δε θα διωξουν καποιους καποιους που ειναι αποφοιτοι γυμνασιου κατεχουν θεσεις ευθυνης και μπηκανε «αερα» ?!

Ποιός είπε οτι η αξιοκρατία έχει θέση στο μνημόνιο?

Αριθμούς θέλουν, όχι αξιοκρατία.

Το πόσο τεράστιο λάθος ήταν που φέραμε το ΔΝΤ σε αυτή τη χώρα θα το αντιληφθούμε πολύ σύντομα. Αλλά τότε θα είναι αργά.

Με τον ίδιο τρόπο που τώρα μας έχουν πείσει οτι τα φάγαμε όλοι μαζί και ότι όλοι φταίμε, θα μπορουσαν να μας πείσουν και χωρίς το ΔΝΤ πάνω απ το κεφάλι μας.

Δημοσ.

Ποιός είπε οτι η αξιοκρατία έχει θέση στο μνημόνιο?Εχεις δικιο, πριν το μνημονιο ειχαμε αξιοκρατια .φημιζομασταν ως χωρα για την αξιοκρατια μας σε ολους τους τομεις.

Με τον ίδιο τρόπο που τώρα μας έχουν πείσει οτι τα φάγαμε όλοι μαζί και ότι όλοι φταίμε, θα μπορουσαν να μας πείσουν και χωρίς το ΔΝΤ πάνω απ το κεφάλι μας.Οι Ολλανδοι φταινε,το ΔΝΤ -ουρα εκαναν οι επενδυτες να μας δανεισουν αλλα εμεις εκει θελαμε ΔΝΤ-και οι κλεφτες πολιτικοι.Βεβαια στις δημοκρατιες ψηφιζουν οι πολιτες αλλα αυτο δεν μας συμφερει να το λεμε ας το προσπερασουμε η ας επικαλεστουμε αγνοια.

Δημοσ.

Αυτο ειναι το σεναριο που φοβουνται οσοι λενε οτι δεν πρεπει να προχωρησουμε σε απολυσεις.

Οχι γιατι ειναι τεμπεληδες ΔΥ (οι ιδιοι η οι γονεις τους) οποτε εχουν συμφερον, αλλα γιατι αμα γινει κατι τετοιο θα γινει τοσο εσφαλμενα που θα κανει τελικα περισσοτερη ζημια απ'οτι καλο.

Οι μονοι που θα ικανοποιηθουν ειναι αυτοι που ζητουν "εκδικηση" και νομιζουν ακομα οτι ο μεσος ΔΥ παιρνει 3000 μισθο και επιδομα εγκαιρης προσελευσης και χρησης ΗΥ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...