Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα λινκς που παραθετεις μας λενε οτι το διαψευδει ο πρυτανης του ΑΠΘ (τι περιεργο ε) και οτι υπαρχει δικαστικη ερευνα με οικονομικους επιθεωρητες κλπ κλπ και οχι οτι ειναι πιπες τα παραπανω που παρεθεσα εγω. Αυτο στο ανανφερω διοτι εκτος απο ειρωνικος παρουσιαζεσαι και απολυτος σαν να εχει βγει δικαστικη αποφαση ας πουμε για το ποιος απτους 2 λεει μαλακιες και ποιος την αληθεια. Συνεπως οσο ηλιθια μπορεις να θεωρησεις τα πρωτα δημοσιευματα εσυ, αλλο τοσο ηλιθιους μπορει να θεωρησει καποιος τους ισχυρισμους του πρυτανη. Δεν αποδεικνυουν κατι δηλαδη.

Επισης εστω και σε επιπεδο διαψευσης δεν βλεπω κατι για το θεμα των προστιμων.

• Like 1
  • Απαντ. 674
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάει αναλογα με το ποιός γράφει μια είδηση.

Αν τη πρώτη είδηση την έγραφε το Βημα ή ο sky δίνει μια βάση.

Αν τη γράφει το νιουσμπομπο ε δεν ασχολείσαι καθολου.

Βέβαια, για να μην ειμαι άδικος, το news247, ειναι αξιόπιστο σάιτ, αν και στις περισσότερες φορές, η επικεφαλίδα του, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γράφει στο κείμενο.

Σε ότι αφορα το θέμα μας πάντως, υπάρχει έρευνα για να δουν αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά όπως άκουσα χθες στο ράδιο, μάλλον περί μούφας πρόκειται.

Δημοσ.

Αφου παει αναλογα με το ποιος γραφει την ειδηση (ενω η ειδηση εχει παιχθει απο το συνολο των ελληνικων ΜΜΕ)... (!)

Σκαι λοιπον που περναει το crash test σου περι αξιοπιστιας: http://www.skai.gr/p...tv/?mmid=231862

Νταξει βεβαια, απτη στιγμη που "ακουσες στο ραδιο οτι ειναι μουφα η υποθεση", τι συζηταμε τωρα, εληξε το ζητημα!

Για ποσο ακομα θα παριστανετε 2-3 ατομα οτι ζειτε σε αλλη χωρα απλα για να μπορειτε να στρουθοκαμηλιζετε στα ποστ σας?

Οσο για την εισαγγελικη ερευνα, προφανως η υποθεση θα φαει κουκουλωμα με συνοπτικες διαδικασιες απο την αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη. Φαινεται απο το πως ξεκινησε η διαδικασια "ερευνας" εξαλλου και ποιοι (δεν) κληθηκαν να δωσουν εξηγησεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε midi Miliz. Ειλικρινά.

Διάβασες τι έγραψα η διαφωνείς απλά για να διαφωνήσεις πάλι???

Σε ότι αφορα το θέμα μας πάντως, υπάρχει έρευνα για να δουν αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά όπως άκουσα χθες στο ράδιο, μάλλον περί μούφας πρόκειται.

Υπάρχει έρευνα. Και το είπε και το ραδιοφωνο του sky.

Πριν αποφασίσεις να θεωρησεις ως δεδομένη μια ειδηση που σε βολεύει, άσε πρωτα να επιβεβαιωθεί απ την έρευνά της και μετά γράψε οτι θέλεις.

Γιατι αν τελικα όντως αποδειχθεί μούφα, θα αποδειχθείς και εσυ αναξιόπιστος που δεν εκατσες να ψάξεις την είδηση που έσπευσες να κρινεις επειδη βολεύει τα πιστεύω σου.

Οσο για την εισαγγελικη ερευνα, προφανως η υποθεση θα φαει κουκουλωμα με συνοπτικες διαδικασιες απο την αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη

Και γαμω τα επιχειρήματα.

Αν ομως αποδειχθει οτι η έρευνα έβγαλε λαβρακι θα εισαι ο πρωτος που θα μπεις με υφος υπερηφάνειας να πεις ποσο δίκιο είχες.

Ελεος δηλαδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε midi Miliz. Ειλικρινά.

Διάβασες τι έγραψα η διαφωνείς απλά για να διαφωνήσεις πάλι???

Υπάρχει έρευνα. Και το είπε και το ραδιοφωνο του sky.

Πριν αποφασίσεις να θεωρησεις ως δεδομένη μια ειδηση που σε βολεύει, άσε πρωτα να επιβεβαιωθεί απ την έρευνά της και μετά γράψε οτι θέλεις.

Γιατι αν τελικα όντως αποδειχθεί μούφα, θα αποδειχθείς και εσυ αναξιόπιστος που δεν εκατσες να ψάξεις την είδηση που έσπευσες να κρινεις επειδη βολεύει τα πιστεύω σου.

Πρεπει να εισαι αρκετα αφελης για να με περνας για χαζο και να γραφεις τα απο πανω.

Ειπες οτι ακουσες στο ραδιο οτι μαλλον περι μουφας προκειται ή δεν το ειπες? Τωρα μας λες ελεος με το επιχειρημα οτι υπαρχει ερευνα σε εξελιξη? Εσυ προετρεξες αγαπητε.

Επισης τι αναξιοπιστος να αποδειχθω ρε μπζηλε? Ειδησεογραφικο πρακτορειο Reuters ειμαι? Ειπες οτι δε θεωρεις εγκυρο το newbomb αλλα θεωρεις τον ΣΚΑΙ, ε σου παρεθεσα τα ιδια πραγματα απο link του ΣΚΑΙ και εξαπτεσαι και γυρνας το ζητημα της αξιοπιστιας πανω μου? Πλακα εχετε ρε :-D

Και γαμω τα επιχειρήματα.

Αν ομως αποδειχθει οτι η έρευνα έβγαλε λαβρακι θα εισαι ο πρωτος που θα μπεις με υφος υπερηφάνειας να πεις ποσο δίκιο είχες.

Ελεος δηλαδη.

Συνεχισε να στρουθοκαμηλιζεις σαν καλος Ελληνας πολιτης της προηγουμενης 30ετιας που ακομα δνε ξυπνησε απτο ληθαργο και δεν εχει καταλαβει τι συμβαινει γυρω του.

Αν παντως, η "ερευνα" μας πει οτι αυτο που κανει νιαου-νιαου ειναι γατα, δεν θα εχω καποιο λογο να νιωθω υπερηφανεια. Ξεφτυλικια της ελληνικης κοινωνιας, του ελληνικου συστηματος και της ελληνικης πολιτικης τα θεωρω αυτα. Αυτο ελειπε να νιωσω και υπερηφανεια. Εσυ και κανα δυο αλλοι ειστε που νιωθετε υπερηφανεια για κατι τετοια και ειστε σθεναροι υποστηρικτες του συστηματος στο παρον τοπικ και σας φαινονται απο αλλο πλανητη περιπτωσεις σαν αυτη και τρεχετε να μας πειτε οτι ειναι μουφοιστοριες κλπ επικαλουμενοι τη συνεντευξη του κατηγορουμενου (αυτο ελειπε ο κατηγορουμενος να πει οτι σπαταλησε δημοσιο χρημα, οταν εχει οσες μαργιονετες επιθυμει στη διαθεση του για να "αποδειξει" το αντιθετο -με πρωτο και καλυτερο τον υφυπουργο παιδειας που ηδη εσπευσε να τον στηριξει ανοιχτα-).

Εισαι απτα ατομα που θεωρω ικανα, να λενε "μην κατηγορειτε τον Ακη μεχρι να γινει η δικη", στη συνεχεια να γινει η δικη του Ακη να κριθει αθωος ή anyway να τον αφησουν ελευθερο και να ερθεις να μας πεις οτι ελαμψε η δικαιοσυνη και να σταματησουμε να αναπαραγουμε τις συκοφαντιες των ΜΜΕ κατα του Ακη κλπ. Τετοια φαση δηλαδη.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 1
Δημοσ.

Διαφωνεις για τον ιδιο λόγο που διαφωνεις πάντα. Φοβία ότι όλα τα ποστ (ειτε συμφωνουν ειτε διαφωνουν μαζι σου)έχουν σκοπό να σε θίξουν.

Ειπες οτι ακουσες στο ραδιο οτι μαλλον περι μουφας προκειται ή δεν το ειπες?

Σε ότι αφορα το θέμα μας πάντως, υπάρχει έρευνα για να δουν αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο,(Πράγμα που με κάνει να παραδέχομαι ότι όντως κάτι δε πάει καλά εκει, ειδάλλως δε θα έμπαινα καν στο κόπο να το γράψω) αλλά όπως άκουσα χθες στο ράδιο, μάλλον περί μούφας πρόκειται. (στον ίδιο ραδιοφωνικο σταθμό δηλαδή που άκουσα για την έρευνα, υπήρξαν αμφιβολίες ως προς την εγκυρότητα της πηγής της είδησης και για το αν θα έπρεπε να γίνει τελικά η έρευνα)

Αυτό έγραψα παραπάνω.

Εσένα σε βόλεψε να πάρεις μόνο το δεύτερο κομματι της πρότασης.

Στο σκαι η ίδια είδηση παρεμπιπτόντως .

Δεν αναφέρω πουθενά την άποψή μου για το θέμα.

Μεταφέρω μόνο αυτά που διαβάζουμε και αυτά που ακούστηκαν σε έναν αξιόπιστο σταθμό κάτι που αν θέλεις μπορείς να ερευνήσεις (που δε θα το κάνεις γιατί φοβάσαι οτι θα έχω δίκιο και θα πρέπει να υποχρεωθείς να παραδεχτείς το λάθος σου, κάτι για το οποίο εισαι τρομερά εγωιστής να το κάνεις.

Επειδή όμως ξέρεις οτι θα βγεις φάουλ (ως συνήθως, όταν γράφεις νομίζοντας οτι ο άλλος θέλει να σου τη μπει), θα προσπαθήσεις να αλλάξεις τα δεδομένα ή να το γυρίσεις σε άλλο θέμα.

Εσυ και κανα δυο αλλοι ειστε που νιωθετε υπερηφανεια για κατι τετοια και ειστε σθεναροι υποστηρικτες του συστηματος

Το ξέρεις αυτό είναι δυσφήμηση ενος χρήστη έτσι? Ειδικά τη στιγμη που μονο το αντιθετο από αυτό που έγραψες προκύπτει απ τα γραπτά μου.

Δημοσ.

Το ξέρεις αυτό είναι δυσφήμηση ενος χρήστη έτσι?

Σωπα ρε μαν που θιχτηκες κι απο πανω οι σε δυσφυμησαμε επειδη σε ειπαμε συντηριτικο στις αποψεις σου. Κι αυτο τι ειναι τοτε:

Διαφωνεις για τον ιδιο λόγο που διαφωνεις πάντα. Φοβία ότι όλα τα ποστ (ειτε συμφωνουν ειτε διαφωνουν μαζι σου)έχουν σκοπό να σε θίξουν.

Ειδικά τη στιγμη που μονο το αντιθετο από αυτό που έγραψες προκύπτει απ τα γραπτά μου.

Η φιλοσοφια και η ιδεολογια, προκυπτει απτις θεσεις και οχι απο αυτο που δηλωνεις οτι πρεσβευεις. Αν πεφτεις θυμα του εαυτου σου ως προς τις θεσεις σου και τα επιχειρηματα σου (απτη μια δηλαδη να παριστανεις τον προοδευτικο ή τελος παντων τον πολυ open-minded, απτην αλλη ομως να διατηρεις τις πιο συντηριτικες και "δυσκινητες" αποψεις σε οτι αφορα τις αλλαγες που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ο ΔΤ) δε σου φταιω εγω.

Το χουν παθει κι αλλοι εξαλλου και δεν μιλαω για ατομα, αλλα για ολοκληρες πολιτικες ονοτητες

• Like 1
Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά το θεωρω τουλάχιστον ανούσιο, να μιλάμε για πρόοδο του κράτους όταν κάποιοι μεταξύ αυτων και εσυ, θεωρείτε πρόοδο την απόλυση όλων των δ/υ (εγω υποστηρίζω οτι πρέπει να απολυθούν όλα τα κατακάθια και να μείνουν οι σωστοί, με κάποιον απίθανο ουτοπικο τρόπο που θα βρεθει να διαχωριστουν αυτοι οι άνθρωποι)τη στιγμη που υπάρχει η γενικη παραδοχή πλέον οτι και ο ιδιωτικός τομέας ειναι διεφθαρμενος μεχρι το κόκκαλο.

Αν θεωρείς οτι η πρότασή μου για αλλαγή της νοοτροπίας του Ελληνα γενικά, είναι ουτοπική, ναι συμφωνώ, αλλά το να με παρουσιάζεις ως άτομο που υποστηρίζω το παρελθοντικό αλλά και το παρόν σύστημα, μάλλον μόνο εσένα βγάζει φάουλ και εμένα με θίγει απόλυτα.

Μη προσπαθείς να ρίξεις τη προκατειλημμένη σου αντίληψη, σαν δικό μου λάθος.

Οταν ο άλλος γράφει οτι επιθυμεί τον διωγμο των τεμπελιδων, των κλεφτών κτλ κτλ αλλά όχι αυτών που όντως δούλευαν και εσυ αντιλαμβάνεσαι οτι αυτός ο άνθρωπος ευνοεί το σύστημα, προφανώς έχεις σοβαρότατο πρόβλημα αντίληψης.

Ειδικά τη στιγμη που το κατηγορώ μου, πέφτει συνεχώς σε δημόσιους λειτουργους (πολιτικους) τους οποίους πολλοί στο παρόν νήμα προσπαθουν να προστατέψουν με τη μέθοδο του "κάνω οτι δεν είδα, για όλα φταίει ο λαός που ψήφισε, αλλά όχι ο ιδιωτικός τομέας/λες και αυτος δε ψήφιζε)

(Παρεμπιπτόντως, το να μου γράφεις οτι ειμαι υποστηρικτής ενος σάπιου συστήματος, είναι εξύβριση.Ασε που δε μπορεις να το βασίσεις κάπου.

Το να σου γραφω οτι έχεις φοβία οτι σε κυνηγάνε, γιατι διαφωνείς ακόμα και εκεί που ο ίδιος συμφωνεις απέναντι σε άλλους χρήστες, είναι γεγονος. Αρπάζεσαι χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος και προχωράς σε επίθεση. Κλασικο παράδειγμα το προχθεσινο στο τοπικ του ΠΑΟ που έγραψα οτι ο ΠΑΟ έπαιξε πολύ καλά και εσύ υπέθεσες οτι το έγραφα για λόγους που μόνο εσύ μπορούσες να σκεφτείς.

Σου προτείνω να χαλαρώσεις λιγο τους τόνους.

Εχω όλη τη καλή διαθεση για επικοδομοιτική συζήτηση.

Το λάθος σου τις περισσοτερες φορές δεν είναι οι απόψεις σου, αλλά το οτι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ο άλλος προσπαθει να σου επιτεθεί ή οτι υπονοεί εσένα οπότε επιτίθεσαι εσυ. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν ειμαι σα τους τύπους που φτιάχνουν ομαδουλες εδω και τη πέφτουν 4-5 μαζί σε ένα άτομο λες και θα κερδίσουν το χρυσό κουλούρι.)

Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά το θεωρω τουλάχιστον ανούσιο, να μιλάμε για πρόοδο του κράτους όταν κάποιοι μεταξύ αυτων και εσυ, θεωρείτε πρόοδο την απόλυση όλων των δ/υ (εγω υποστηρίζω οτι πρέπει να απολυθούν όλα τα κατακάθια και να μείνουν οι σωστοί, με κάποιον απίθανο ουτοπικο τρόπο που θα βρεθει να διαχωριστουν αυτοι οι άνθρωποι)τη στιγμη που υπάρχει η γενικη παραδοχή πλέον οτι και ο ιδιωτικος τομέας ειναι διεφθαρμενος μεχρι το κόκκαλο.

Ουτε τον εαυτο σου δεν θα πεισεις με το overdose προσπαθειας που καταβαλεις.

Εγραψα/εγραψε καποιος οτι πρεπει να απολυθουν ολοι οι ΔΥ?

Οταν ο άλλος γράφει οτι επιθυμεί τον διωγμο των τεμπελιδων, των κλεφτών κτλ κτλ αλλά όχι αυτών που όντως δούλευαν και εσυ αντιλαμβάνεσαι οτι αυτός ο άνθρωπος ευνοεί το σύστημα, προφανώς έχεις σοβαρότατο πρόβλημα αντίληψης.

Να σου θυμισω καλυτερα τις θεσεις σου?

Α. Καμια ιδιωτικοποιηση δημοσιας περιουσιας

Β. Καμια απολυση δημοσιου υπαλληλου εκτος αν εξασφαλιστει αξιοκρατια σε αυτες (δεν σε ειδα παντως ποτε σου να γραφεις, καμια προσληψη εκτος αν εξασφαλιστει αξιοκρατια). Τωρα το τι ειδους αξιοκρατια θες δεν ξερω, αλλα φανταζομαι το να απολυθουν οσοι δεν μπηκαν με ΑΣΕΠ ειναι μια μορφη αξιοκρατιας που δεν σε βρισκει συμφωνο οπως εχεις πει σε αλλα ποστ.

Αυτα που γινονται εδω και 30 χρονια δηλαδη :) "Καταδικαζω την κατασταση" φαση.

Με λιγα λογια στη θεωρια τα λες ωραια, πλην ομως επειδη ξερεις οτι ειναι ουτοπικα, στην πραξη ευνοειται η συντηρηση της ιδιας καταστασης με τετοιες αποψεις. Ναι αφου αποδειχθηκε ανικανο το συστημα επι 30 χρονια να κανει κατι της προκοπης και σε εφερε στο ΑΜΗΝ και στην καταστροφη, ΠΡΕΠΕΙ να πας σε ριζοσπαστικες λυσεις. Θα την πληρωσουν αθωοι? Να την πληρωσουν. Σαμπως αυτοι που τρωνε το αγγουρι τωρα ειναι οι ενοχοι? Δεν καταλαβαινω πως γινεται ενω "εχουν τιμωρηθει" ολες οι κοινωνικες μικρομεσαιες ταξεις να ζητουμε επιτακτικα και επιμονα πολλη προσοχη και αξιοκρατια στην περιπτωση των ΔΥ, μια αξιοκρατια που δεν καταφεραμε 30 χρονια τωρα, αλλα "περιμενεις" οτι θα την επιτυχουμε τωρα σε 1-2 μηνες. Οι χιλιαδες ΙΥ που απολυονται δεν ειδαν καμια ιδιαιτερη αξιοκρατια στις απολυσεις τους. Απλα εκλεισε το μαγαζακι που δουλευανε και μειναν χωρις δουλεια. Το δημοσιο εχει κλεισει σαν μαγαζι προ πολλου, αλλα το συντηρουν ολοι οι πολιτες με τις ευλογιες και την υπερευαισθησια μην τυχον και αδικηθει κανεις, μερικων σαν εσενα. Ε, αμα δεν βλεπεις γιατι εκφραζεις συντηριτικες αποψεις, δεν μπορω να στο ζωγραφισω.

• Like 1
Δημοσ.

Είδες που γράφεις δικές σου απόψεις?

Ανέφερα οτι δεν θέλω καμια ιδιωτικοποίηση μη ζημιογόνων δημοσιων εταιριών, μια διαφωνία που ειχα παλαιότερα με κάποιο κόσμο και τελικά θεώρησα οτι ΑΝ ο ιδιωτικος τομέας μπορει να τις λειτουργήσει καλύτερα και δώσει αυτές τις εγγυήσεις, είμαι θετικός (αρκει να μη δωθουν τζάμπα σα την ΑΤΕBANK)

Εχω αναφερθεί αρκετές φορές στο μη αξιοκρατικό σύστημα προσλήψεων (προφανως δεν έδωσες σημασία τοτε )και στο οτι θα έπρεπε να υπάρχει συμμετοχή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ του είδους, αξιοκρατικών ιδιωτών (ευελπιστώντας οτι δεν ειναι διεφθαρμένοι και αυτοι) για τη σωστή κριτική και προσληψη ενος εργαζομενου.

Και φυσικα υποστηρίζω το καμια προσληψη εκτος και αν εξασφαλιστει αξιοκρατία.

Σου ειπα αν διαβάζεις εσυ λάθος ή αν δε διαβάζεις όλες τις θέσεις κάποιου χρήστη, μη βιάζεσαι να του επιτεθείς (και γενικά εσυ ένας πολιτισμένος χρήστης, πως κάνεις επιθέσεις? Δε θα έπρεπε να συμπεριφερθείς με ωραιο τρόπο, δείχνοντας με τα επιχειρήματά σου τις θέσεις σου και αν έχεις λάθος να το παραδεχτείς? Δε σε θυμάμαι ποτέ να παραδέχτηκες λάθος, πράγμα που δείχνει εγωισμό.

Με αλλα λόγια, επειδή ξέρω οτι η παρουσα κατάσταση, δεν αλλάζει αν δεν αλλάξουμε γενικα νοοτροπία οι Ελληνες, εμμένω στην αλλαγή αυτής της νοοτροπίας και οχι σε σπασμωδικές κινησεις οι οποίες πιθανόν θα φέρουν άλλες προσλήψεις με τον ιδιο μη αξιοκρατικό τρόπο. Εκτος και αν κάποιοι βολεύονται να μπουν μη αξιοκρατικά και απλά επιθυμουν την καρατομηση των άλλων, χωρις κανένα κριτήριο (αποψη που έχουμε διαβάσει και θυμάμαι καλά οτι ειχες συμφωνησει) για να το εκμεταλλευτούν προς ώφελος τους.

Η λανθασμένη μας νοοτροπια φαίνεται καθημερινά.

Απο το τροπο εργασίας μας, μέχρι και τη προσπάθεια σε ένα φόρουμ να κάνουμε τη νυχτα μέρα και τη μέρα νυχτα, αντι να παραδεχτουμε ένα λάθος.

Καλή συνέχεια.

Υπάρχουν 2 ιδια τόπικ πλέον.

Δημοσ.

Ού τους αποτελείωσαν :P

Μου θυμίζει τον καθηγητή ιατρικής που είχαν καταγγείλει με αποδείξεις οι φοιτήτριές παλαιότερα, οτι ζητούσες φακελάκια και "περιεργα" ραντεβου για να περνάει στο μάθημά τους τις κοπέλες και όταν το κατέγγειλαν, του έδωσαν.....3ημερο αργία!!!

Δημοσ.

Ού τους αποτελείωσαν :P

Μου θυμίζει τον καθηγητή ιατρικής που είχαν καταγγείλει με αποδείξεις οι φοιτήτριές παλαιότερα, οτι ζητούσες φακελάκια και "περιεργα" ραντεβου για να περνάει στο μάθημά τους τις κοπέλες και όταν το κατέγγειλαν, του έδωσαν.....3ημερο αργία!!!

Οι 3 μερες αυτες αφαιρεθηκαν απ το μισθο του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...